- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Ya arkadaşlar nasıl pişiriyorsunuz bu bıldırcın yumurtasını yoksa pişirmeden mi yiyorsunuz?
benim bahsettiğm karışıma çiğ ekleniyor ama iyice çırpılması lazım ..
diğer şartlarda haşlanarak veya yağdada pişiriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya arkadaşlar nasıl pişiriyorsunuz bu bıldırcın yumurtasını yoksa pişirmeden mi yiyorsunuz?
cnm ben hamileyim ve bundan 2 ay önce filan çok fena öksürüğüm oldu ne yaptıysam geçmedi. bende sen gibi bıldırcın yumurtasını duydum fazla araştırmadan ılık süt ve balla karışık bir hafta filan aç karına içtim. iyi geldi öksürüğüm geçti ama sonradan öğrendimki çiğ yumurtadan hastalık kapabiliyormuşuz. yani ben bilmeden hem kendimi hem bebeğimi riske attım. bana birşey olmadı ama gene sen bilirsin, bebişini riske atma derim
benim kızım 3 yaşında alerjik bronşiti var ve dediğim gibi çok iştahsız internetten araştırdım bıldırcın yumurtasını çok ii geliyomuş ama dr sordum verme dedi çiğ olarak verilmezmiş
evet o yaştaki bi bebeğin mide hazmetmez onu..
normal yumurtadan daha fazla kalsiyumu varmış
Bende kilo almak istiyorum bu yöntemi yeni duydum gece yatarkwn mi kullancazafiyet olsun eşinize alır muhtemelen bende de kardeşimde de etkili oldu
arkadaşım da aldı bununla
bi arkadaşımda david 3 ampülü almıştı kilo almak için