• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bildiğiniz tüm yöntemleri unutun!yumuşak kolay acısız

nzlsrp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
0
96
İzmir
BİLDİĞİNİZ TÜM YÖNTEMLERİ UNUTUN !!!

� Yumuşak
� Kolay
� Acısız

SUNDEPİL ile 3 dakikada tüm tüyleri yok edin!!!

Sürekli kullanımda tüylerin çıkmasını azaltır
Özel anlarınızın en yakın çözümüdür...
Dünya kadınları sadece Sundepile güvenir...

Kullanım şekli ;

Sundepil'in tüy dökücü yastıkları ve pedleri erkek ve kadınlardaki vücut kıllarının yok edilmesine uygundur, fakat erkeklerin saç ve sakal tüylerinin alınması için uygun değildir.

Sundepil'in tüy dökücü pedleri cilt hastalıkları, yara veya şeker hastalığı
olan kişilerde uygulanmaz.Herhangi bir tereddüdünüz var ise doktorunuza veya eczacınıza başvurunuz.

Sundepil kullanılmadan önce aşağıdaki husus göz önünde bulundurulmalıdır: Cilt kuru olmalı, üzerine herhangi bir krem, merhem veya diğer kozmetik ürünleri uygulanmamış olmalıdır!

Epilasyon her zaman dairevi (düz olmayan) hareketlerle ve hafif baskı ile yapılmalıdır.Bu hareketler bütün tüyler yok edilinceye kadar yönü değiştirilerek bir kaç kez tekrarlanmalıdır.

Tüylerle kaplı daha büyük yerlerde büyük tüy dökücü pedi, daha küçük veya kıvrımlı yerlerde ise küçük pedi kullanabilirsiniz.Sundepil tüy dökücü pedlerin yüzeyinde olağanüstü küçük kristaller vardır.

Pedin kristalle kaplı yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifçe kökten çekilerek alınırken, cilt de peeling işleminden sonra daha yumuşak ve normalden daha açık renkli olur.

Cilt kızarıklığı yanlış kullanımı gösterir; ya fazla baskı uygulanmış ya da cilt üzerinde nem veya krem, losyon vb ürünler kalmıştır.

Ayrıca kullandıktan sonra da cilde bir süre herhangi bir krem, losyon vb ürün sürmeyiniz. Kullanımdan sonra Sundepil tüy dökücü pedler akan su altında yıkanabilir. Bu, pedlerin ömrünü uzatacaktır.

Kullanım öncesi cilt tamamen kuru olmalı, nemli veya herhangi bir krem sürülmemiş olmalı; kullanım sonrasında ise cilde en az 1 saat herhangi bir krem, losyon vb. ürün sürülmemelidir.

Her kullanımdan sonra pedleri akan suyun altında yıkarsanız pedler daha uzun ömürlü olur.

Büyük ped bacak, kol gibi daha büyük alanlarda, küçük ped ise yüz gibi daha küçük alanlarda kullanılmalıdır. Sundepil vücudun her bölgesinde kullanılabilir. Ancak ciltte herhangi bir tahriş, alerji, yara var ise o bölgede kullanılmamalıdır. Sundepil aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler de daha ince olur. Dermatolojik testten geçirilmiştir. Alanında Avrupa lideri Sundepil, Almanya�da üretilmektedir. Aysan Tescilli Marka Güvencesi ile satılmaktadır.

arkadaşlar bu ürünü az önce internette gördüm. aranızda kullanan var mı?
gerçekten böle bişi olabilir mi? hem acısız olacak hem de tüyleri kökünden alıp azaltacak?

nazlı serap anlayamadım bu bahsettiğin makine ile kullanılan birşey mi ..ürünün ayrıntılarını verirmisin kullanımından bahsetmişsin ve nereden temin ederiz

zımpara bu:bbo:
jiletin ped haline gelmişini düşünün sürttükçe tüyleri kesiyo. az önce vidyosunu izledim :S

bendre baktım

Pedin kristalle kaplı yüzeyi ve dönme hareketi sayesinde tüy hafifçe kökten çekilerek alınırken, cilt de peeling işleminden sonra daha yumuşak ve normalden daha açık renkli olur.

sitede böyle yazıyor demekki kökten alıyor jilet gibi değil

tamam da yüzeye sürttüğün bişi bu. nası tüyleri çekecek?

BEN KULLANDIM. iğrenç bişey ölü deriyi falan temziliyo cildi tertemiz yapıyo. aynı zımpara tüyleri çektiği falan yok parçalıyo yüzeysel temizliyo iki gün sonra yine çıkmaya başlıyo güzel bişey değil hatta ben biraz kullandım bi tane kullanılmamış vardı onu attım.

Ben alışveriş merkezinde standına denk geldim... Kolumda denemek istediler dedim olmaz ben kollarımı almıyorum normalde bile ne olduğunu bilmediğim bişeyi niye süreyim.
Sonra bacağmda ufak bir bölgeye uygulattım...
Jiletin kesmeyen kanatayan ve peeling yapan versiyonu.. Çekme falan yok, direk zımparayla parçalama var...
Haa cilt çok güzel ve pürüzsüz oluyor peeling özelliğinden dolayı ama 3 gün sonra aaaa kıllar çıkmışşş...

aynen öyle oluyor zımpara gibi.resmen kandırıyorlar ya.:kızgın:pişman hemde çok pişmanım.yazık oldu verdiğim paraya.iade almazlar kesin.ambalajı sağlam olması gerekiyormuş.ama zaten kargoda gelirken epey yamulmuş...neyse üstüne bir bardak su içmek lazım:içelim:

Mesaj Linki
sundepilin sitesindeki numarasını alıp bilgi almak için aradım.çok terbiyesiz bir tutum ve ahlaksızca yaklaşımla cevap veriyorlar.ürün tüyü kırarak alıyormuş kuzenim kullanmış 1 gün sonra sert sert çıkmaya başlıyormuş jiletle alınmış gibi kesinlikle berbat ürün müşteriye iğrenç yaklaşım.tekrar ne kadar sürede çıkar deyince siz kıllıysanız ertesi gün fışkırır diyor terbiyesiz adam..terbiyesizce de suratıma kapattı.nereye şikayet edebilirim kızlar

Mesaj Linki
sundepilin sitesindeki numarasını alıp bilgi almak için aradım.çok terbiyesiz bir tutum ve ahlaksızca yaklaşımla cevap veriyorlar.ürün tüyü kırarak alıyormuş kuzenim kullanmış 1 gün sonra sert sert çıkmaya başlıyormuş jiletle alınmış gibi kesinlikle berbat ürün müşteriye iğrenç yaklaşım.tekrar ne kadar sürede çıkar deyince siz kıllıysanız ertesi gün fışkırır diyor terbiyesiz adam..terbiyesizce de suratıma kapattı.nereye şikayet edebilirim kızlar

yanılmıyosam tüketici haklarına.. ya da onun mahkemesi varsa öle bişeye.

Mesaj Linki

ay terbiyesizlere bak yaa :oklava: bende alacaktım allahtan yorumlarınızı okudum ya vazgeçtim

Arkadaşlar,

Sundepil bana hediye gelmişti. Önce iyi yönlerinden bahsedeyim. Acil durumlar ve tatilde kullanım için ideal. Otururken iki dakikada tüyler alınıyor.

Gelelim kötü yanlarına; dediği gibi tüyleri kökten almıyor. Jilet gibi çok çabuk çıkıyor ama kalınlaştırmıyor. Cildi bebek gibi yaptığı doğru ama bronz tene uygulanınca beyazlatıyor.

Bacak bölgesinde kullanım için uygun ama genital bölgede sakın denemeyin. Ben bugün kısa tüylerimi almak için denedim çok fena tahriş oldu. Krem sürmeme rağmen hala acıyor.

Arkadaşlar merak edenler için söylüyorum. Dün akşam sitesine girdim 1 aydır aklımdaydı google da arattım 3 cü sırada şikayetvar.com çıkınca açıklamalara baktım ve vazgeçtim kışı bekliyorum kökünden halletmek için lazer epilasyondur abi bu kadar basit sonsuza kadar tüy yok ağdaya devam ediyorum kışa kadar....:)

ağdadan başka yöntem etkili değil şu tüyleri almada...bildiğin tüy dökücü krem gibi bişey bu da..2 gün sonra çıkar..ayrıca tüy sonunu olanların tüyleri tüy değil ki ..epey kalın...o kadar ince olması gerekiyo ki bununla yapmak için..zaten okadar tüye sahip olanlar bunu kullanmaz...hepimizin amacı KILLARIMIZI TÜY HALİNE getirebilmek...

ben her eve lazımdan almıştım buna benzer sadece incecik tüyleri jilet gibi üstünden alıyor kökten değil ama jilet gibi uzun kullanımlar sonrası tüyleri kalınlaştırmıyor yani kıl haline getirmiyor.. 1 hafta anca gidiyo aldığınız yer.. üstelik kılları almıyor incecik tüyleri alabiliyor...uzun kullanımda azaltma olmuyo ama çoğalma da olmuyo.. biras uzun çıkıyor :1rolleyes:

yani gereksiz birşey paranız boşa gitmesin...

Back