- 8 Aralık 2009
- 4.156
- 5.630
Ay bugün daha da bi soğuk demi ya evler ısınmıyor daNerde yaşıyorsun parka gidecek hava varmı orda biz camdan dışarı bakamıyoruz donuyoruz
16.30Ben bugün biraz rahatsızım. Hem regl hem hastalık biraz dağıldım. Şimdi bir şeyler yiyeceğim. En son dışarda yediğim sebze tabağı.
Bol su içip başlayayım.
13.30
Haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik.
Akşam spor yapamadım dışarda olunca ama çok hareketli bir gündü. Bugün devam hem açılırım biraz.
Evet sanki klima bir süreden sonra durmus gibiAy bugün daha da bi soğuk demi ya evler ısınmıyor da
Bide bizim buraları düşün İç Anadolunun bağrındaEvet sanki klima bir süreden sonra durmus gibi
Hakikaten evler bile ısınmıyor normalde bizim ev sıcak olurdu kısa kolluyla dolaşırdim evde, bu kış hirka battaniye anca ısınıyorum bizim buralarda yüksek sanki icerlere göre daha soğuk gibiAy bugün daha da bi soğuk demi ya evler ısınmıyor da
Artı fırında sade mantar yedim yanında bugün başka bişey yemicem ama suyu arttırır çay içerim bitirdim günü 20.00 deİlk öğün 14.00
Tost çay
Ara öğün türk kahvesi
Akşam 20.00 yiyecegim
Patates oturtma
Yoğurt
Salata
Biraz ekmek
Sonra çay
Yanında bişey yok bu sefer
Su az oldu 1 lt ancak olur
Ev işi yaptım uyumadım bugün
Çok soğuk biz de battaniye altında duruyoruz asla ısınmadı ev bir haftadırHakikaten evler bile ısınmıyor normalde bizim ev sıcak olurdu kısa kolluyla dolaşırdim evde, bu kış hirka battaniye anca ısınıyorum bizim buralarda yüksek sanki icerlere göre daha soğuk gibi
Vücut sıcaklığı korumak için extra kalori harciyomus metabolizmayida hizlandiriyomus ayrıca cemos içimizi ısıtacak cok guzel bir bilgiÇok soğuk biz de battaniye altında duruyoruz asla ısınmadı ev bir haftadır
Tabi canım sizin ora yüksek. Valla bende bu evde sürekli kısa kollu dururdum kombide 40 dereceyi geçmedik geçen sene. 40 da bile sıcak olurdu 45 de evin içi hafif serin gibi öyle sıcak değilHakikaten evler bile ısınmıyor normalde bizim ev sıcak olurdu kısa kolluyla dolaşırdim evde, bu kış hirka battaniye anca ısınıyorum bizim buralarda yüksek sanki icerlere göre daha soğuk gibi