Kaçmak yok prenses hergun bekliyorum bak yarın başlıyoruzben bugün ilk öğünü saat 13.00 da yaptım
kıymalı patlıcan yemeği
1 kaşık pilav
1 ayran
yarından itibaren artık düzenli tam gün menüsü koyarız
Cemoss kahvaltının yanına bol maydonoz ye limon sık üzerine birde güzel yağ yakımı oluyor.13:30 kahvaltı
Yarım simit
Çay
Biraz peynir
Yarım yumurta
Az sonra sütlü filtre kahve icicem
Akşam disaridayiz ama en hafif ne varsa onu yarim
Abla akşam salatada bol maydanoz limon yapıyorum birde geceleri bitki çayı içiyorum da kahvaltı da yiyemiyorum ya alışkanlık haline getireyim.Cemoss kahvaltının yanına bol maydonoz ye limon sık üzerine birde güzel yağ yakımı oluyor.
Lor peyniri çok tüketmiştim bende hemde yağsız olanından.
Yok kaçamam zayıflamam gerekKaçmak yok prenses hergun bekliyorum bak yarın başlıyoruz
Bende 13:30 yaptım kahvaltı
Ya ben akşamları ayarlayamiyorum geç yiyoruz o zaman fazla yiyoruz bakalım duzeltmem lazım benim de
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ya ben kovid olduğumda bacağım böyle olmuştu aman dikkat et c vitami al yat uzat ayaklarini
Kahvaltıda güzel oluyor maydonoz yanına roka dereotuda yiyebilirsin,Abla akşam salatada bol maydanoz limon yapıyorum birde geceleri bitki çayı içiyorum da kahvaltı da yiyemiyorum ya alışkanlık haline getireyim.
Bir de peynir kültürüm hiç yok sadece birl markanin beyaz peyniri o kadar kaşar ıvır zıvır hiç yemiyorum
Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederimCemoos ilk kızım öksürmeye başladı arkasından babası kötü oldu onlar tam iyileşmeye yaklaştı ben hasta oldum birazdan acile gideceğiz duramıyorum ağrıdan
Ödemdir kız o, gaz da olabilir71 mişimBayılıyordum az daha bir gelip tutaydın accessdenied
Neyse vercez ama benim bayağı bir vermem lazım.
Regl olmama 2-3 gün var kızlar. Onun da etkisi vardır dimi? Bari 69 olaydım yaw
Evet evet kesin ödem. Ya da tartı bozuk geldi ashshshÖdemdir kız o, gaz da olabilirtartı bi yeni ya onun da adaptasyon süreci var, o da alışıp daha insaflı yaklaşıcak, zamana ihtiyacı var
Ödem vardır o döenmlerde öyle oluyor,kiloyuda etkiliyor zaten.71 mişimBayılıyordum az daha bir gelip tutaydın accessdenied
Neyse vercez ama benim bayağı bir vermem lazım.
Regl olmama 2-3 gün var kızlar. Onun da etkisi vardır dimi? Bari 69 olaydım yaw
Rica ederim dikkat edin kendinize.
5. günümü tamamladım canlar✓İşyeri bana kazık attı resmen. Hamburger mi çıkarılır ya. Neyse dün akşam baktım bana göre bir şey yok. Yulaf lapası yaptım yanıma aldım sabah.
Sabah yarım litre su.
12.00
Muzlu cevizli fıstık ezmeli yulaf lapası
Yanına şekersiz çay