- 2 Ağustos 2013
- 35.462
- 108.571
- 798
Valla bende buraya yazcam takılalım burdaBen zaten bu işlerde cok iyi değilim kim ne diyo ne konusuyolar okuyana kadar dağılıyor herkesben menüleri buraya yazayım o zaman madem oraya kimse yazmiyo
Kayın ailesi yok olsun katılıyorum sanaCemoş bakıyor utanıyorum tam dökemiyorım içimi beybi
Şifreli dök sende beybiCemoş bakıyor utanıyorum tam dökemiyorım içimi beybi
Ben kaybolurum zaten orda kalabalıktaValla bende buraya yazcam takılalım burdadurmadan yiyecek diyor onlar zaten kaymaya meyilliyim okudukça şey oldum
AminnnnnnnnnKayın ailesi yok olsun katılıyorum sana
Herkesten sil yapsaydın keskeAminnnnnnnnn
Elti kişisinin doğum günü paylaşımını görünce mecburen mesaj attım ve atalı bir hafta olacak görüldü bile yok….
Sinirlerim zıplamış durumda aynı yaşam ünitesinden yapmış olması ayrı bu mevzu ayrı
Ay hiç sevmediğim insan tipi. Aranız kötü mü normalde peki? Gerçi öyle olsa sen mesaj atmazdın. Ben de müstakbel eltimle tanıştım da cık olmaz dedim bi garipAminnnnnnnnn
Elti kişisinin doğum günü paylaşımını görünce mecburen mesaj attım ve atalı bir hafta olacak görüldü bile yok….
Sinirlerim zıplamış durumda aynı yaşam ünitesinden yapmış olması ayrı bu mevzu ayrı
Annem yap dedi de taktığımı belli ederimHerkesten sil yapsaydın keske
Diğeriyle hiç görüşmem yazmam o hep arar kısa keserim sevmediğimi de bilir ama bu mesajı attığımla aramız iyiydi boşanma sürecimiz vardı destek oldu barıştık yine destek oldu ama ben hamilelik doğum derken hiç yazmadım etmedim genelde de yazmam etmem o arardı ederdi, taşınma süreci oldu onunda kayınvalideyle samimiyetleri düzeltti diye düşünüyorum yani taraf değişikliği olduAy hiç sevmediğim insan tipi. Aranız kötü mü normalde peki? Gerçi öyle olsa sen mesaj atmazdın. Ben de müstakbel eltimle tanıştım da cık olmaz dedim bi garip
Evet yapma doğru söylüyor annenAnnem yap dedi de taktığımı belli ederimasllaaaaa
Hmm anladımDiğeriyle hiç görüşmem yazmam o hep arar kısa keserim sevmediğimi de bilir ama bu mesajı attığımla aramız iyiydi boşanma sürecimiz vardı destek oldu barıştık yine destek oldu ama ben hamilelik doğum derken hiç yazmadım etmedim genelde de yazmam etmem o arardı ederdi, taşınma süreci oldu onunda kayınvalideyle samimiyetleri düzeltti diye düşünüyorum yani taraf değişikliği oldu
Ben bi kere yazdım daha tövbe yazmamBuraya da yazcam
Sabah uyanınca 1 bardak su içtim
14.30
2 yumurtalı peynirli omlet (hepsini bitiremedim)
1 dilim ekmek
18.00
4 yk kısır
3 minik kornişon turşusu
Ayran
Su 1.5 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim.
Kopyala yapıştır yaptım beaBen bi kere yazdım daha tövbe yazmamartık kısmet nereye denk gelirse
Onu da akil edemiyorum düşünKopyala yapıştır yaptım bea
Valla bende 2 gündür kahvaltıyı geç yapıyorum akşami geçiştiriyorum acıkıyorum gece. Dün gece bide 4 5 e kadar uyuyamadım ayyyy çok kötüydüOnu da akil edemiyorum düşünaçken ben ben değilim
Enemm iyi dayandın bugün o zaman ben uyumadığım gün akşamı edemiyorum ya bide üstüne aç kalmakValla bende 2 gündür kahvaltıyı geç yapıyorum akşami geçiştiriyorum acıkıyorum gece. Dün gece bide 4 5 e kadar uyuyamadım ayyyy çok kötüydü
Bugün uyurum inşallahEnemm iyi dayandın bugün o zaman ben uyumadığım gün akşamı edemiyorum ya bide üstüne aç kalmakgece uyumuyorsan yicen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?