- 2 Ağustos 2013
- 35.456
- 108.531
- 798
Yaa öyle mi. Bakayım bide ben. İnstagramda bi eczacı var o önermiştiYa sweetim ben buna baktım sen attıktan sonra. Araştırdım biraz kemik erimesi yapıyormuş içindeki bir madde öyle şeyler okudum. Korktum birazcık. Sen de dikkatli kullan kullanacaksan.
Ben de bir eczacının o şekilde yorumunu görmüştüm kemik erimesi yapıyor diye. Faydası vardır mutlaka ama bir yerden yaparken diğer tarafı bozmasın. Doktora danışmalı belki de.Yaa öyle mi. Bakayım bide ben. İnstagramda bi eczacı var o önermişti
Diyetisyenime demiştim de bromelain kullanıyorum devam ediyim mi diye et dedi ama marka sormadı bende söylemedim o zaman. Ben bi bakayım araştırayım dediğin gibiBen de bir eczacının o şekilde yorumunu görmüştüm kemik erimesi yapıyor diye. Faydası vardır mutlaka ama bir yerden yaparken diğer tarafı bozmasın. Doktora danışmalı belki de.
Yanlış yerdesin bebeğimBen yemeğimi yedim 6 da ıspanak ve yoğurt
Spora gitcem birazdanbugün de kazasız gecti
Konuyu kapattıralım muneyeKadın burayı gunlugune çevirdi ayyy ne hale geldik agzhzhzhhz
Yok kız lazım olur dursun geliriz hergunKonuyu kapattıralım muneyebende buraya yazdım paylaşacaktım sildim geri
Ben gitmeyelim kalalım demiştimYok kız lazım olur dursun geliriz hergun
Belki kilo veririz dur bakalım bugün ilk günBen gitmeyelim kalalım demiştim
Veririz veririz azmedelim artıkBelki kilo veririz dur bakalım bugün ilk gün
Ayy hic farkında değilim o kadar kalabalık nereye gitti diyorumYanlış yerdesin bebeğim
Zaten oraya menü yazanda yokAyy hic farkında değilim o kadar kalabalık nereye gitti diyorum
Ben zaten bu işlerde cok iyi değilim kim ne diyo ne konusuyolar okuyana kadar dağılıyor herkesZaten oraya menü yazanda yok
Bende katılırım arada sana korkma tek başınaKız sen değil misin kullan diyegeçmediniz mi diğer tarafa ben kendi kendime takılacaktım
Cemoş bakıyor utanıyorum tam dökemiyorım içimi beybiBende katılırım arada sana korkma tek başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?