- 2 Ağustos 2013
- 35.426
- 108.353
- 798
Uyanınca 2 bardak su içtim
12.30
Patatesli yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Domates
Çay
19.30
Dışarda yedim abartmadan
Suyu içemiyorum kaç gündür. Gitmiyor ya resmen tiksindim sudan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanınca 2 bardak su içtim
12.30
Patatesli yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Domates
Çay
Ne kursu o cemos? Saatleri ne kadar uzunmuşDün bir kez mecburi kaçamak yaptım misafire tatlı yaptık ondan yedim.
Bugün öğlen de akşam da dengeli yedim ekmek az tükettim
Şu asla içemiyorum 1 lt zorla onu napicam bilmiyorum.
Sabah kursum var 9 da gidip 5 de gelicem orada öğlen tek öğün yerim kahvaltı yapmam.
Şu Çarşamba yarım kilo versem dünyalar benim olur ahshdhshhshs
Dikiş kursuna başladım uzun zamandır bekliyordum haftada 1 gün 9-4 arası.Ne kursu o cemos? Saatleri ne kadar uzunmuş
Ne güzelDikiş kursuna başladım uzun zamandır bekliyordum haftada 1 gün 9-4 arası.
Parsembe de kağıt takıya baslayacak gibiyim o da aynı.
Bu sene çalışmıyorum evdeyim hem öğrenmek istiyorum hem boş boş sıkılıyorum orada çok arkadaşım var değişiklik oluyorNe güzel
Arada bir erken kalkınca zor oluyor bünye unutuyorBu sene çalışmıyorum evdeyim hem öğrenmek istiyorum hem boş boş sıkılıyorum orada çok arkadaşım var değişiklik oluyor
Ama yorucu sabah kalkmak ölüm gibi bişey ahzhzhzhdh
Geçen sene hep 6 buçukta kalktım ise gidiyodum yine zordu bana hep zor ahshxhxhhdArada bir erken kalkınca zor oluyor bünye unutuyor
Bana da çok zor 6 buçuk bile değil 8 buçukGeçen sene hep 6 buçukta kalktım ise gidiyodum yine zordu bana hep zor ahshxhxhhd
Ekmeği de azaltmaya çalış birde biraz fazla su içersen sen çabuk kilo verirsin bence.Kızlar selam
Sabah:
Tost tam buğdaylı ekmekten
Öğlen yine tost
Akşam da
Ufak bir parça somon
2 lt su
Kahve + züber çikolata
Ben biraz yüzümden ödem gittiğini hissediyorum çok şiş şiş durmuyor eskisi gibi
Tamamdır Cemos bu sıra ekmek fazla kaçtı farkındayım üşengeçliktenEkmeği de azaltmaya çalış birde biraz fazla su içersen sen çabuk kilo verirsin bence.
Bana diyetisyenim günde 4 dilim tam buğday vermişti bir sonraki ay 3 e düşürür öyle devam ederiz demişti sende dene.
Birde akşamları kiraz sapi çayı iç bir fincan çok güzel ödem atarsın.
GünaydınGünaydın kızlar
Çok güzel bı hafta geçirelim kilo vermiş olalım enerjimiz tavan yapsın
canım acaba suyun içine kabuk tarçın atsan aromasını verir hem tatlı isteğini keser hemde kolay içebilirsin belkiDün bir kez mecburi kaçamak yaptım misafire tatlı yaptık ondan yedim.
Bugün öğlen de akşam da dengeli yedim ekmek az tükettim
Şu asla içemiyorum 1 lt zorla onu napicam bilmiyorum.
Sabah kursum var 9 da gidip 5 de gelicem orada öğlen tek öğün yerim kahvaltı yapmam.
Şu Çarşamba yarım kilo versem dünyalar benim olur ahshdhshhshs
harika yaaa bigün bende işi bırakırsam çok istiyorum dikiş öğrenmeyi. bazen keşke terzi olsaydım derim hepDikiş kursuna başladım uzun zamandır bekliyordum haftada 1 gün 9-4 arası.
Parsembe de kağıt takıya baslayacak gibiyim o da aynı.
ya sen nasıl eksi çıkmazsın hep bakıyorum menülerine gayet iyiler ve gayet dikkatlisinGünaydın
Ben hiç veremedim sanki. Bir hafifleme hissediyorum ama tartıya pek yansımıyor bu.
O kadar da dikkat ediyorum.
Ben de anlamadım metabolizmam mı çok yavaşladı nedir. Çıkmıyorum resmen. O kadar dikkat ediyorum. Bir de ben birkaç gün önce başladım. 10 gün oldu. Sürekli tartılmayı bırakmam lazım. Haftalık günümüzde tartılacağım.ya sen nasıl eksi çıkmazsın hep bakıyorum menülerine gayet iyiler ve gayet dikkatlisin