- 2 Ağustos 2013
- 35.482
- 108.724
- 798
Bugün bende acıktım yattım uyuyamadım da gözümden uyku akıyordu yokAçlıktan ölücem heralde ama bişey yemicem çay icicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bende acıktım yattım uyuyamadım da gözümden uyku akıyordu yokAçlıktan ölücem heralde ama bişey yemicem çay icicem
Sanki geçen sefer bu kadar zor olmamıştıBugün bende acıktım yattım uyuyamadım da gözümden uyku akıyordu yok
Evet alıştık yemeye 3 5 güne buna da alışırız inşallahSanki geçen sefer bu kadar zor olmamıştı
Aç yatmak iyidir özellikle aç uyanmak çok zinde hissettirir hafiflemiş gibi biraz erken yatın yahu gene 2 olmuş hala burdasinızSanki geçen sefer bu kadar zor olmamıştı
Ben 4 gibi uyudumAç yatmak iyidir özellikle aç uyanmak çok zinde hissettirir hafiflemiş gibi biraz erken yatın yahu gene 2 olmuş hala burdasinız
E açlıktan ölmeniz normal en son yediniz en fazla 5 saate uyursunuz yahu olur mu öyle :)Ben 4 gibi uyudum
O kadar aç olunca ayran içsen? Hem sağlıklı kilo yapacağını sanmamAçlıktan ölücem heralde ama bişey yemicem çay icicem
Ayran için kütür kütür salatalık yiyin missO kadar aç olunca ayran içsen? Hem sağlıklı kilo yapacağını sanmam
en güzel zayıflama şeklidir aç uyumak. böylece hücreler vücudu yenilemek için uğraşır yediklerimizi yakmak için değil.Aç yatmak iyidir özellikle aç uyanmak çok zinde hissettirir hafiflemiş gibi biraz erken yatın yahu gene 2 olmuş hala burdasinız
salatalık çok iyi fikir neredeyse tamamı suAyran için kütür kütür salatalık yiyin miss
Haklısın bende onu anladım gece ama yemedim birşey. Uykum kaçtı ha bide telefonu unutmamak lazımE açlıktan ölmeniz normal en son yediniz en fazla 5 saate uyursunuz yahu olur mu öyle :)
Kışşştttt buradan En son 7 yıl önce 55 kiloydumlinçten evvel söylemem gereken tek şey: ben bodurum.
Eki Görüntüle 3511303
Çocuğum küçükken zayıflamakla ilgili şeyler yapmıyordum muhtemelen 65 kg idim.Kışşştttt buradan En son 7 yıl önce 55 kiloydum
iadeal kilom ah bi düşşemlinçten evvel söylemem gereken tek şey: ben bodurum.
Eki Görüntüle 3511303
Aralıklı oruç yaptığımız için yeme yok. Sadece su, çay çeşitleri, sütsüz kahve çeşitleriO kadar aç olunca ayran içsen? Hem sağlıklı kilo yapacağını sanmam