• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bildiğiniz kalın maşa

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Kızlaar gene size ihtiyacım var. Ben maşa almak istiyorum ama benim maşam çok ince dalgalı saç modelleri yapamıyorum maalesef.Ben kalın (su dalgası saç yapmak için) yapan ve iyi kıvıran bir maşa istiyorum.He birde sanırım seramik pilakalar çeliktense saça daha az zarar veriyormuş seramik olsa fena olmaz yani :1: Sizin tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sizce hangi marka veya hangi ürünü almalıyım :26: Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Son düzenleme:
bende seramık alacaktım sonradan dusundumde vazgectım cun kı sac duzlestırıcı olarak normallerınden almamıstımda es2 braun almıstım ama saclarımı mahfettı vede hıc duzlestırmıyordu e hanı bunun zarar vermemesı dedım yanı sozun ozu canım 150-200 derece olupta saca zarar vermeyenı olmaz barı cebe zarar vermesın dun hakmara gıtmsıtım baktım masa gelmıs cokte hosuma gıttı cok ucuzdu alıyım dedım begenmezsem fazla zarar etmem dedım benım saclarımda senın gıbı ınanmazsın ama muhtesem bırsey ınan o kadar pahalı sattıkları urunler sısırılmıs reklamdan ıbaret saclarım beren saatın sacları gıbı oldu yanı sonuc ıtıbarı ıle harıka bu arada manıkur setıde aldım cok kalıtelı ve ucuzdu almak ısteyenler olursa dıye souyluyorum kızlar.bu arada unuttum cok kalın bır masa .

Son düzenleme:
bende seramık alacaktım sonradan dusundumde vazgectım cun kı sac duzlestırıcı olarak normallerınden almamıstımda es2 braun almıstım ama saclarımı mahfettı vede hıc duzlestırmıyordu e hanı bunun zarar vermemesı dedım yanı sozun ozu canım 150-200 derece olupta saca zarar vermeyenı olmaz barı cebe zarar vermesın dun hakmara gıtmsıtım baktım masa gelmıs cokte hosuma gıttı cok ucuzdu alıyım dedım begenmezsem fazla zarar etmem dedım benım saclarımda senın gıbı ınanmazsın ama muhtesem bırsey ınan o kadar pahalı sattıkları urunler sısırılmıs reklamdan ıbaret saclarım beren saatın sacları gıbı oldu yanı sonuc ıtıbarı ıle harıka bu arada manıkur setıde aldım cok kalıtelı ve ucuzdu almak ısteyenler olursa dıye souyluyorum kızlar.bu arada unuttum cok kalın bır masa .

Saçtan saça değişiyor sanırım canım benim düzleştiricim braunun seramik plaklı hem saçlarımı çok güzel düzleştiriyor hemde zaten yumuşak saçlarımı pamuk gibi yapıyor :66: Nasıl alsam şimdi kararsız kaldım Braun Satin Hair 7 Iontec / EC1 herkes beğenmiş ama :26:

ben barrampaşada forum istanbula gitmiştim karşısında bir elektronik mağazası vardı adı sanırım satürn'dü remington marka bi saç maşasını kendi saçımda denedim kız bana bihterin kullandığı ürün demişti merak ettim (bihterin saçlarını beğenirimde) gerçektende aynı şekilde dalgalar yaptı beş dakika falan çok uzunda sürmedi yani bu arada benim saçım belime kadar uzun ben çok beğendi ama henüz alamadım.. maşanın markası ve modeli Remington CI 95 Pearl 109 tl yazıyo hepsi burada da.. en iyisi sen benim gibi teknosa vb.. tarzı bi mağazaya git genelde birçok markanın ürününü deneyebiliyorsun :80:

Kızlaar gene size ihtiyacım var. Ben maşa almak istiyorum ama benim maşam çok ince dalgalı saç modelleri yapamıyorum maalesef.Ben kalın (su dalgası saç yapmak için) yapan ve iyi kıvıran bir maşa istiyorum.He birde sanırım seramik pilakalar çeliktense saça daha az zarar veriyormuş seramik olsa fena olmaz yani :1: Sizin tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sizce hangi marka veya hangi ürünü almalıyım :26: Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Babylissin 32 mmlik kalın maşası var güzel fakat uzun saçlara iri dalgalar yapmak için ancak kullanılabilir.Mağazalarda da teşhir ürünlerini deneyerek daha sağlıklı karar verebilirsiniz ama maşada en iyisi babylisstir diyebilirim

Back