Nasıl olunurİçerik tecrübeniz varsa içerik sitelerinde içerik yazarı olabilirsiniz. İçerik başına çok yüksek ücretler verilmiyor ama deneyim olur, sonra farklı sitelerde içerik editörlüğü yapabilirsiniz.
Mesleğiniz eğitimiz nedir? Neden sadece evden iş bakıyorsunuz bu kadar ihtiyacınız varsa?Çalışmak istiyorum çok sıkıldım bildiğiniz home ofis evde internet üzerinde çalışmak için işler var mı beni bilgilendirebilirmisiniz çok ihtiyacım varrrrrr
içerik yazarı nasıl olunur bilgi verirmisiniz acaba. ilk defa duydum daİçerik tecrübeniz varsa içerik sitelerinde içerik yazarı olabilirsiniz. İçerik başına çok yüksek ücretler verilmiyor ama deneyim olur, sonra farklı sitelerde içerik editörlüğü yapabilirsiniz.
Radyoloji hemşiresiyim ataması yok üni mezunuyum evden iş bakıyorum 3 5 bişey kazansam bi yerden başlasam yeterMesleğiniz eğitimiz nedir? Neden sadece evden iş bakıyorsunuz bu kadar ihtiyacınız varsa?
Nasıl olunur
Bazı bilindik siteler hem SEO odaklı hem gündem içerikleri kendi yazarlarına yazdıramadığında bu tarz sitelerin desteğiyle içerik satın alıyor. Bunun için biraz seo tecrübesi biraz içerik deneyimi olması lazım tabii, her sitenin dili de farklı aynı zamanda. Bu tarz sitelere başvuru yaptığınızda sizden örnek içerik de istiyorlar ona göre sizi yazar olarak alıyor ya da almıyorlar. Dilerseniz önce bi SEO eğitimi almak iyi olabilir, sonrasında da bu sitelere başvuru yapmak ve deneyim kazanmak. LinkedInden de inceleyebilirsiniz çok fazla ilan var burasıyla ilgili, pandemi döneminde patladı bu sektöriçerik yazarı nasıl olunur bilgi verirmisiniz acaba. ilk defa duydum da
Nasıl oluyor biraz anlatırmısınız ??İçerik tecrübeniz varsa içerik sitelerinde içerik yazarı olabilirsiniz. İçerik başına çok yüksek ücretler verilmiyor ama deneyim olur, sonra farklı sitelerde içerik editörlüğü yapabilirsiniz
Nasıl oluyo anlatırmısınız nerden yapcamTasarım öğrenin online kurslar var
Logo tasarlarsınız afiş broşür yaparsınız
Bazı platformlarda freelance işler var ilan veriyorsunuz
Bionluk gibi
Atanmayın şart değil, özelde yapamaz mısınız?Radyoloji hemşiresiyim ataması yok üni mezunuyum evden iş bakıyorum 3 5 bişey kazansam bi yerden başlasam yeter