- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
- Konu Sahibi senbirdeBanaSor
Heliocare kullanıyorum uzun zamandır her gün kullanıyorum nerdeys ve bildiğiniz bu krem gibi makyaj altı rengim oldu.. Çok tavsiye ediyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben eczaneden zigavusun güneş koruyucu kremini aldım.cildim çok yağlı ama ürün cildime çok iyi geldi bariyer gibi de korudu.tavsiye ederim..Kızlar merhaba,
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum;
Annemin cildi çok acık renk benim tam tersime beyaz tenli renkli gözlü bir hatun ve cildi güneşe cıktığında cok kızarıyor yazları tatillerde falan doya doya güneşlenemezdi hiçbir zaman hep yüksek faktörlü koruyucu kremler aldı kullandı ama bu yıl daha iyi krem var mıdır diye soru bende kızlara bir danışayım dedim :)
Var mı gercekten güneşten koruyan yanmasını engelleyecek bir krem fiyat önemli değil zaten aranızda kullanan ve memnun kalan varsa markası ile birlikte belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Ben kullandım geçen yaz hiç memnun kalmadım yarısından fazlası duruyor öyle . Aşırı göz yanması yapıyor uzanır pozisyonda yada terlediğinizde halbuki göz çevreme sürmüyorum büyük meth sonucu almıştım üstelik belki cildim hassas olduğu içindir bilmiyom. Bende 2.5 yaşında kızım için etkili bi güneş koruyucu arıyorum kızlar konuyla beraber banada fikir verir misinizBioderma akn mat spf 30 nasıl bir ürün bilginiz varmı ?sivilce yapıyor mu ? bide güneş koruyucular cilde zarar verirmi kimyasallar var sonuçta hiç kullanmadan pek bilgim yok
vichy
ve
yves arasında kalmıştım
dylong u da merak ettim yorumlarınızdan