- Konu Sahibi senbirdeBanaSor
faktorlerın cok onemlı olmadıgını bılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
faktorlerın cok onemlı olmadıgını bılıyorum
bioderma kullanıyorum ve memnunum.
Benimde gunes koruyucu yaz kis kullandigim bir urun zaten dikkat edersen butun dermataloglar estetisyenler gunes koruyucu kullanin diyorlar.Ama az once bir yerde gunes kremlerinin tuylenme yaptigini okuyunca korktum acikcasiBioderma akn mat spf 30 nasıl bir ürün bilginiz varmı ?sivilce yapıyor mu ? bide güneş koruyucular cilde zarar verirmi kimyasallar var sonuçta hiç kullanmadan pek bilgim yok
Sebamed, roc, solante ürünlerinden sonra bu sene avene in koruyucusuna geçtim de rahatladım. Özellikle minik olanı çok beğeniyorum üzerine rahatça makyaj yapabiliyorum. Solante ise korumada iyi olsa bile üzerine makyaj yaptığımda cildim pul pul oluyor, ağız kenarlarım falan kuruyordu...
avenenin güneş koruyucusunun tam adını yazabilir misiniz?
Reflexe solaire 50 +, 30 milimlik turuncu bir şişesi var
Tesekkur ederim, sanirim bunu alicam :)
Şu anda turuncukasada indirimde, bloggerların kimisi şifre veriyor, 20 tl gibi bir fiyata geliyor bu indirim şifresi ile:)
Şu anda turuncukasada indirimde, bloggerların kimisi şifre veriyor, 20 tl gibi bir fiyata geliyor bu indirim şifresi ile:)
ama başka sitelerde de indirimli varmış baktım da şimdi :) peki yağlanma yapıyor mu?
Yok bende hiç yağlanma yapmadı oldukça da sıvı formlu az bir miktarı büyük bir alana yayılıyor