- Konu Sahibi senbirdeBanaSor
-
Kızlar merhaba,
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum;
Annemin cildi çok acık renk benim tam tersime beyaz tenli renkli gözlü bir hatun ve cildi güneşe cıktığında cok kızarıyor yazları tatillerde falan doya doya güneşlenemezdi hiçbir zaman hep yüksek faktörlü koruyucu kremler aldı kullandı ama bu yıl daha iyi krem var mıdır diye soru bende kızlara bir danışayım dedim :)
Var mı gercekten güneşten koruyan yanmasını engelleyecek bir krem fiyat önemli değil zaten aranızda kullanan ve memnun kalan varsa markası ile birlikte belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Hamilton çok güzeldir.Tene pürüzsüzlük ve şeffaflıkta veriyor diğer güneş kremleri gibi yağlı olmuyor
bende kullanıyorum çok memnunumkesinlikle heliocare...uvb ve uva koruyucu 90faktör yüz icin olanı.ben 1 yıl aralıksız kullandım.cilt tonunu düGğnleştirici etkisi var ve bitkisel kökenli.sadece eczane de satılıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vichy'nin ürünleri kesinlikle. Bioderma da olabilir alternatif olarak. İçlerinde paraben'de yok.Hasas ciltler icin Onerisi olan yazabilirmi?
Bioderma denedim ama yanma yapti cildim cok hassas yeni bir marka aldim memnunum ama icinde paraben varmi bilmiyorum iyi hatirlattiniz bir arastirayimVichy'nin ürünleri kesinlikle. Bioderma da olabilir alternatif olarak. İçlerinde paraben'de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?