Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bildiğiniz bir saç uzmanı var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Serra_8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
22
0
36
İstanbul
Merhaba herkese. Ben 23 yaşındayım ve iki senedir saç dökülmesiyle uğraşıyorum :( İlk başladığında doğal yöntemleri denedim, aktardan aldığım yağlar ve bitkisel şampuanlar kullandım fakat hiçbiri fayda etmedi. Daha sonra dermotologlara başvurdum. Önce demir hapı verdiler bir süre onları içtim yine bir faydası olmadı. Ardından minoxili önerdiler. 3 ay kadar kullandım dökülmesi durur gibi olunca kullanmayı bıraktım. Fakat ardından tekrar başladı. Ve şuanda resmen üst taraflar açıldı diyebilirim :( derim görünüyor yani, artık aynaya bakmak istemiyorum o derece :( Çok üzülüyorum. Ve bu gittiğim doktorlar hiçbir şekilde saç diplerime falan bakmadılar. Ben sırf alanı saç olan uzamanlara görünmek istiyorum çünkü hiçbir şekilde bu dökülmenin nedeni bana söylenmedi. Neden dökülüyor ve çözüm ne bilmiyorum. Sizden bana şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum ; bildiğiniz saç uzmanları var mı görünebileceğim? Ben İstanbul'da yaşıyorum. Burada gidebileceğim saç diplerimi kontrol ettirebileceğim ve bana bu dökülmenin sebebini söyleyebilecek bir uzman arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim bayanlar. Şimdiden teşekkür ederim..

canım istanbuldaysan hiç vakit kaybetme başka doktorlarla türkiyede ün yapmış iki kişi var server serdaroğlu ve oya oğuz bn gitmedim ama okuduklarıma göre en iyi onlar ikiside prof.dermatolog yalnız özelde bakıyorlar biraz pahalı olabilir.sonuçlarıda bize bildirirsen sevinirim.bnde aynı durumdayım sana etkisi olursa son çare olarak bnde istanbula gelp onlardan birine gidecem.günlük dökülmen ne kadar canım çok yoğun değilse başka şeyler dene bence.

Öncelikle çok teşekkür ederim canım cevapladığın için. Saç dökülmem maalesef yoğun bu yüzden kesin kararımı verdim doktor gözetiminde tedavi olmak için. Server Serdaroğlu'nu araştırdım, haklısın yorumlar oldukça olumlu. Özel muayahanesi de bulunduğum yere yakın bir yerdeymiş, ilk fırsatta randevu alıp gideceğim, bakalım ne diyecek, bu işi halleder halletmez buraya yazar haber veririm ;)

Sonunda Server Bey'e gidebildim. Gerçekten kendisi çok ilgili davrandı, hem benim anlattıklarımı dinledi, hem tüm sorularımı açıklayıcı bir şekilde yanıtladı. Şimdiye kadar gittiğim doktorların hiçbiri saç diplerimi kontrol etmemişti. Server Bey bi cihaz ile saç diplerime baktı ve bana da ekranda gösterdi, anlatarak saç dökülmeme teşhisi koydu. Maalesef genetikmiş, yani erkek tipi saç dökülmesi varmış. Bu nedenle minoxilin mavi kutusundan kullanmamı istedi. Ayrıca yine tetkikler için kan tahlili istedi. Şimdilik tedavimin başlangıcı böyle, gelişmeleri yine yazarım.

Sonunda Server Bey'e gidebildim. Gerçekten kendisi çok ilgili davrandı, hem benim anlattıklarımı dinledi, hem tüm sorularımı açıklayıcı bir şekilde yanıtladı. Şimdiye kadar gittiğim doktorların hiçbiri saç diplerimi kontrol etmemişti. Server Bey bi cihaz ile saç diplerime baktı ve bana da ekranda gösterdi, anlatarak saç dökülmeme teşhisi koydu. Maalesef genetikmiş, yani erkek tipi saç dökülmesi varmış. Bu nedenle minoxilin mavi kutusundan kullanmamı istedi. Ayrıca yine tetkikler için kan tahlili istedi. Şimdilik tedavimin başlangıcı böyle, gelişmeleri yine yazarım.

Merhaba bendede erkek tipi saç dökülmesi var ve doktorlar pek ilgilenmedi malesef...Minoxil in mavisi dediğin erkekler için olanı vardı % 5 lik omu acaba...Daha önce % 2 lik kırmızısını kullanmıştım..

Evet %5 lik olan.. Normalde erkekler için, ama erkek tipi saç dökülmesi olan kadınlar da kullanabiliyormuş bunu. Ben şimdi ikinci kutuya başladım. Günde 10 fıs kullanıyorum. Server Bey de bunu uzun bir süre kullanacağımı söyledi.

Serra Merhaba,
bende 1 senedir uğraşıyorum hiç bişey çıkmıyor tahlillerimde.server serdaroğluna gittim benimkide genetikmiş.banada minoxil mavi kutusunu verdi.senn yaklaşık 9 ay fln olmuş nasıl bi sonuç aldın mı saçların çıktı mı.cevap verrsen çok sevinirim lütfen.

Serra Merhaba,
bende 1 senedir uğraşıyorum hiç bişey çıkmıyor tahlillerimde.server serdaroğluna gittim benimkide genetikmiş.banada minoxil mavi kutusunu verdi.senn yaklaşık 9 ay fln olmuş nasıl bi sonuç aldın mı saçların çıktı mı.cevap verrsen çok sevinirim lütfen.
Siz nw durumdasınız minoxili kullanabildiniz mi düzenli

Merhaba herkese. Ben 23 yaşındayım ve iki senedir saç dökülmesiyle uğraşıyorum :KK43: İlk başladığında doğal yöntemleri denedim, aktardan aldığım yağlar ve bitkisel şampuanlar kullandım fakat hiçbiri fayda etmedi. Daha sonra dermotologlara başvurdum. Önce demir hapı verdiler bir süre onları içtim yine bir faydası olmadı. Ardından minoxili önerdiler. 3 ay kadar kullandım dökülmesi durur gibi olunca kullanmayı bıraktım. Fakat ardından tekrar başladı. Ve şuanda resmen üst taraflar açıldı diyebilirim :KK43: derim görünüyor yani, artık aynaya bakmak istemiyorum o derece :KK43: Çok üzülüyorum. Ve bu gittiğim doktorlar hiçbir şekilde saç diplerime falan bakmadılar. Ben sırf alanı saç olan uzamanlara görünmek istiyorum çünkü hiçbir şekilde bu dökülmenin nedeni bana söylenmedi. Neden dökülüyor ve çözüm ne bilmiyorum. Sizden bana şu konuda yardımcı olmanızı istiyorum ; bildiğiniz saç uzmanları var mı görünebileceğim? Ben İstanbul'da yaşıyorum. Burada gidebileceğim saç diplerimi kontrol ettirebileceğim ve bana bu dökülmenin sebebini söyleyebilecek bir uzman arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim bayanlar. Şimdiden teşekkür ederim..
İstanbul'da yaşadığını söylüyorsun ama çok zor durumdaysan Ankara'ya gidebilirsen Başkent Hastanesi'nde Nesibe Deren Özcan hoca var. Kızım saçkıran olmuştu kafasında hiç saç kalmamıştı. Kabus dolu günler yaşadık ve Nesibe Hoca bütün saçları tekrar çıkardı. Değişik yöntemleri var. İstersen dene. Önceden randevu almalısın. Ücretler de öyle yüksek değil bir araştır istersen.

Arkadaslar banada uzman lazim

Saclarim gittikce azaliyor bakim yaptigim halde..
2 senedir masa kullanmiyorum ve
1 senedir 2 hafta da bir ancak gön cekiyorum.

Yag bakimi yapiyorum haftada en az 1 kere..

Ben almanyadayim ve gittigim doktorlar bi teshis koyamiyor nedense..
Yani istanbula gidip dogru dürüst bi tedavi olmak istiyorum. Inanin bana dustayken sacimin sirtimdan nasil indigini hissediyorum resmen ve her seferinde aglayarak cikiyorum..

Back