- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
avukatlarımız tabii ki gerekli davaları açıyor.
Evet Türkiye de hakaret var malesef.
Siyasiler bile zaman zaman bu hataya düşüyor.
Ama Bilal Erdoğan kaçmış cümlesinde hakaret göremiyorum ben.
Yalan haber gerekçesiyle dava edilebilir ama hakaret davası açılabilir mi hukuki olarak mümkün mü bilmiyorum.
Söz konusu bu aileyse herşey mümkün..
Bunlardan biri başka birine tecavüz etse e oda izin vermeseydi diye mağduru suçlayıp cezaevine atarlar öyle bi zihniyet.
------
Üniversite okumuş(!) adam böyle mi konuşurmuş..
Neyse dili sürçmüstür diliiii !
Sizde hemen hakaret etti diyorsunuz
Benimde dilim sürçüyor aslında ama banlanmak istemediğimden sürçmemiş gibi yapıyorumD
Gülüyorum ya cumhurbaşkanı cibiliyetsiz demiş ahahahah
Türkçe kadar çok açılı bi dilde üniversite okuyan (!) adam nasıl giderse her mitingde her basın toplantısında kaliteye hiç sapmadan aynı çizgisinde devam eder.
Kalite diye de bi yol var aslında ama kimisine zor gelir..
Veya kalite bile utanır nasıl böyle insanlarla aynı cümlede kullanıyorum diye
sus kızz hakaretten dava açarlar sana da bak.
neyse bişe yazacaktım gerek kalmamışşSöz konusu bu aileyse herşey mümkün..
Bunlardan biri başka birine tecavüz etse e oda izin vermeseydi diye mağduru suçlayıp cezaevine atarlar öyle bi zihniyet.
------
Üniversite okumuş(!) adam böyle mi konuşurmuş..
Neyse dili sürçmüstür diliiii !
Sizde hemen hakaret etti diyorsunuz
Benimde dilim sürçüyor aslında ama banlanmak istemediğimden sürçmemiş gibi yapıyorumD
Gülüyorum ya cumhurbaşkanı cibiliyetsiz demiş ahahahah
Türkçe kadar çok açılı bi dilde üniversite okuyan (!) adam nasıl giderse her mitingde her basın toplantısında kaliteye hiç sapmadan aynı çizgisinde devam eder.
Kalite diye de bi yol var aslında ama kimisine zor gelir..
Veya kalite bile utanır nasıl böyle insanlarla aynı cümlede kullanıyorum diye
"kacti" kelimesinde herhangi bir hakaret yok ama "cibiliyetsiz"bir hakarettr.bunun ustune diyecek bsey yok bnce..bu ulke sehit ailelerine edilen hakaretleri de gordu..sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..
bugün bir kaç kişiyle uğraştım bide senle uğraşmıyayım canım biri sana kaçtın derse sen hakaret olarak algılama. yarabbi şükür dersin olurmu..."kacti" kelimesinde herhangi bir hakaret yok ama "cibiliyetsiz"bir hakarettr.bunun ustune diyecek bsey yok bnce..bu ulke sehit ailelerine edilen hakaretleri de gordu..
Senden de farkli bir yorum beklenmezdi zaten kakao .sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..
ee canımm seninde yorumlarında bir farklılık göremedik dahaa..bide siz şaşırtabilseydiniz..Senden de farkli bir yorum beklenmezdi zaten kakao .
Yine sasirtmadin
ben sizin soyledginize cvp verdm kendi gorusumu soyledm tipki szin gbi..ugrasmk ne alaka anlamadim ki burda oturup szinle polemige girmeyi hic dusunmuyrm..szde rizkinizdan calip kaşane yasayan insanlara yarabbi sukur basimizdan eksik olmasinlar dersiniz..ii gunler..bugün bir kaç kişiyle uğraştım bide senle uğraşmıyayım canım biri sana kaçtın derse sen hakaret olarak algılama. yarabbi şükür dersin olurmu...
bu kelime nedir ayollcalip kaşane
hemen aciklayim.ben anlarsinz diye düsünmüstm.cnkü telden yaziyrm.calip=çalip. kâşâne =büyük süslü köşk,saray gibi yapi..açiklayici olmustur umarim..biyerden vurmaya çalisirken keske anlamina bi baksaydiniz..ben polemige girmek istemiyrm.yazdiginiza karsi fikrimi söyledm.ikili diyaloga cevirmeye gerek yok.ii gunler size.bu kelime nedir ayoll
Evet en basindan beri ne diyorsam devam ediyorum. Ama sen bi konuda bile bi oyle bi böyle diyebiliyorsun. Mesela bu yorumdan sonra bunun tam zitti bi yorum da bekliyorum senden. Nasilsa her zaman yaptigin sey. Farkli derken dedigim buydu.ee canımm seninde yorumlarında bir farklılık göremedik dahaa..bide siz şaşırtabilseydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?