• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bilal Kaçtı" Haberi Erdoğan'ı Kızdırdı: Bunların Cibilliyeti Bozuk

Evet en basindan beri ne diyorsam devam ediyorum. Ama sen bi konuda bile bi oyle bi böyle diyebiliyorsun. Mesela bu yorumdan sonra bunun tam zitti bi yorum da bekliyorum senden. Nasilsa her zaman yaptigin sey. Farkli derken dedigim buydu. :KK66:
iyide cicim ben senin gibi at gözlükleriyle bakamıyorumki ne yapayımm..olumsuz görünen olayların altında acaba gözden kaçırdığım güzellikler varmıdır diyede bakıyorum..:KK59::KK59:

sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..:KK67::KK67:
Helalll kakaom formundasın kız yine bugün :KK39::KK5:

sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..:KK67::KK67:

allah aşkına kakom bu konuyla ilgili değil konuyu unut sana bir soru sorucam

kaçtı kelimesiyle cibilliyetsiz aynı şeymi...kaçtının karşılıgı bu kelime mi olmalı

cibilliyetsiz demek şerefsiz demekle aynı şeydir bana göre kaçtının karşılığı bu olmaz...

senin dediğin gibi biri benim oğluma kızıma da bir laf dese tepkimi veririm ama bunu sen yaprsın ben yaprım bir başkası yapar ama bir ülkenin cumhurbaşkanıysan azıcık kelimeleri seçmek düşünmek gerekir.

usturuplu dese... erdogan ne mahallde kasap ne pazarcı nede 6.katta oturan bir komşu

bak bu konuda haklısın evlatlarına çok düşkün .
Keşke aynı hassasiyeti bizim evlatlarımızada gösterse.Ağzından çıkan laflar kaç anne babayı ağlattı.
Şehit dediğiniz 20-21 yaşında çocuk ,evlat ,can ...

Kacmadi caniiim, Nobel odulu almaya gitti bence.. Yurtdisinda okumaya babasinin parasi yetmeyince bursla universite okuyan ogrenci, ulkesine doner donmez milyon dolarlik gemicikler alma ve en zengin armatorler arasina girme basarisi gosterdi diyerekten.. Yani boyle bir ustun zekaya ve ustun basariya Nobel Odulu vermeyecekler de kime verecekler di mi ama?:KK39:

allah aşkına kakom bu konuyla ilgili değil konuyu unut sana bir soru sorucam

kaçtı kelimesiyle cibilliyetsiz aynı şeymi...kaçtının karşılıgı bu kelime mi olmalı

cibilliyetsiz demek şerefsiz demekle aynı şeydir bana göre kaçtının karşılığı bu olmaz...

senin dediğin gibi biri benim oğluma kızıma da bir laf dese tepkimi veririm ama bunu sen yaprsın ben yaprım bir başkası yapar ama bir ülkenin cumhurbaşkanıysan azıcık kelimeleri seçmek düşünmek gerekir.

usturuplu dese... erdogan ne mahallde kasap ne pazarcı nede 6.katta oturan bir komşu
hımmm şimdi cumhurbaşkanımı oldu .. hakaret edilirken açılan davalara niye kızıyorsunuz o zaman .. (şimdi cevap yazdım anca gördüm çünkü.:KK70::KK70:

ondan değil cicim banı yemişsin ondan dedimm..:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ban yediğimi alıntı yaptıktan sonra farkettiysen ille de yorum yapayım diye birşey yazma.
Hee eğer ilahi adalet diyorsun banı reisini kötüledim diye de yemedim :D
Ban yiyipte aa reis diye de secde etmem ben elin adamına :D

Ban yediğimi alıntı yaptıktan sonra farkettiysen ille de yorum yapayım diye birşey yazma.
Hee eğer ilahi adalet diyorsun banı reisini kötüledim diye de yemedim :KK70:
Ban yiyipte aa reis diye de secde etmem ben elin adamına :KK70:
valla ben olayın üstüne geldim nerden yemişsen yee.. düşünemicem şimdi bu çatlak banı nerden yedi..

hımmm şimdi cumhurbaşkanımı oldu .. hakaret edilirken açılan davalara niye kızıyorsunuz o zaman .. (şimdi cevap yazdım anca gördüm çünkü.:KK70::KK70:

Matmazeli anlamadın bence diyorki,bu ülkenin c.başkanıysan eğer kullandığın kelimelere daha dikkat etmesi lazım diyor.
Öyle ağzına geleni söyleyemez..

valla ben olayın üstüne geldim nerden yemişsen yee.. düşünemicem şimdi bu çatlak banı nerden yedi..

O kadar boş konuşuyorsun ki gerçekten.
İstediğin partiyi destekle inan umrumda değil.
İstersen git HDP yi destekle.
Benim görüşüme çok zıt AKP ve HDP.
Düşman gibi bakarım yani.
Hatta bağnaz bi şekilde onları destekleyenlere daha çok öyle bakarım.
Ama düşmanın bile kalitelisini isterim karşımda.
Konuya cevap verebiliyorsan ver.
Veremiyorsan da olayı değiştirip banı nerden yediğini düşünemicem falan deme.
Konuyu değiştirdiğin bariz belli oluyor.
Neyse muhattabım değilsin :KK55:

kacti kelimesi hakaret degil denilmis ama yapilan haber oldugu gibi hakaret sacmalamaya gerek yok yani , cvp da komik olmus bence:)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili olarak ortaya atılan "İtalya'ya kaçtı" haberleri hakkında da ilk kez konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya'da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya'ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Bunlar cibilliyeti bozuk insanlar." dedi.
Erdoğan’ın, açıklamasında “1 milyar dolar” ifadesini kullanması dikkat çekti. Twitter fenomeni Fuat Avni tarafından 5 Ekim’de Twitter’dan yapılan paylaşımda, Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya kaçtığı öne sürülerek, “Bilal’i seçimlere kadar İtalya’da tutmayı düşünüyorlar. Bilal’in yönetmesi gereken milyarlarca dolar var” ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak:Cumhuriyet

Olsun egem bilal gitsin gitmesin biz yine de cibilliyetsisiz bu değişmez gerçek

Bu hakaret edildi mi edildi isterse bilal taaaaa kutba gitsin

Ama olsun reisimiz o bizim biz ise halk pis halk

Back
X