Saç Kesim Şekilleri bıktıran saç :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
merhaba arkadaslar saclarım cok kuru sureklı toplamak zorunda kalıyorum . ben dagıtmak ıstıyorum ama hemen kabarıyor ve bu durumdan cok rahatsızım bır yere gıtsem bı saat sac yapmak zorunda kalıyorum duzlestırsem hemen bozuluyo masa yapsam da tutumuyo ve cok kuru ve kaba acaba bı onerınız var mı

açtırmış mıydın saçlarını? yıpranmış saç hiç şekil almıyor, alsa da bozuluyor.
saç serumu kullan. keratinli ve argan yağlı serumları öneririm. tecrübeyle sabittir. ben çok faydasını gördüm.
ayrıca hafta bir z.yağı+badem yağı filan kullan. hindistan cevizi yağı da güzel nemlendirir.

cok uzun zaman oldu actırmıstım kucuktum daha dogrusu buyuk bı hevesle kendım actım.. sadece badem yagı sursem fayda eder mı acaba

eğer o açtırdığın kısmı kestirdiysen kuruluğun sebebi başka bişeydir.
sadece badem yağının da faydası olur tabiki. ama haftada bir filan uygularsan daha iyi sonuç alırsın.

eğer o açtırdığın kısmı kestirdiysen kuruluğun sebebi başka bişeydir.
sadece badem yağının da faydası olur tabiki. ama haftada bir filan uygularsan daha iyi sonuç alırsın.
surup ertesı gune yıkamammı gerekıyo

daha uzun süre bekletmek faydasını artıyor mu bilmiyorum.
saçına yağı sürdükten sonra streçle ya da bi poşet de olur. bir iki dk kadar saç kurutma mak. tut. -ben yarım saatte ya da bir saatte yineliyorum- sıcaklıkla saçtaki pulcuklar açılıyor yağın saça nüfuz etmesi kolaylaşıyor. iki saat ya da bekleyebiliyorsan bir gece beklet.

saol tatlım önerılerın ıcın bır de onerebılecegın duzlestırıcı markası var mı

rica ederim canım.
ben philips kulanıyorum iki yıldır,memnunum. saç kurutma mak ile birlikte satılıyordu. hatta uç kısmı yuvarlak olduğu için dalgalı da yapılabiliyor ama ben daha beceremedim. arkadaşımda da braun vardı o da gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…