• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri bıktım!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
ben bu cansz saçlarımdam bıktm yaa nie böyle parlak canlı değil benm saçlarım niye ya niyee:( bnm gb saçları olan arkiler nasıl bakım yapıosnz neler yaptnzda daha iyiye doğru gtti saçlarınz:(

[sub][sub][/sub][/sub] canım sac bakım kremı ve serum kullanırsan sacların canlı yumusak ve parlak olur serum kesınlıkle ıse yarıyor benınm saclarım duz ve uzun dıplerı yaglı ucları kuru ben panten dogal sentez sampuan ve bakım kremını kullanıyorum sımdıye kadar kullandıgım en guzel sampuan ve sac kremı bence yumusacık yapıyor vede serum kullan canım ben arada bır dogal sentezın maskesını yapıyorum cok guzel oluyo saclarım

bnmde saçlarım sennki gibi ama ne yaptıysam fayda etmedi vede cok fazla kırılıyor bişey yapmadığım halde.. işe yaramasada bi kaç sey yapıyorum sacıma.sinamekil,i kürü yapıyorum haftada bir.. cansız olduğu için sarımsaklı sampuanla yıkıyorum..saç kremlerimi asla ihmal etmiyorum onlar olmasa daha kötü olurdu saçlarım kırılmasını gercekten engelliyor.. işe yarıyodur bunlar tabi ama en fazla bu kadar adam edebiliyorum saclarımı :21::1:

kızlar saç kremleri içlerindeki dimetikon yani silikon sayesinde saçı daha da mahvediyorlar, saçlara hacim katacağız diye dökmeye başlıyoruz, ondan sonra saçım dökülüyor ne yapalım derdine düşüyoruz. bu işlerin en doğal metodu saç bakım yağları ve gliserindir. hint yağı shea yağı içeren saç bakım yağlarından alın sonra eczaneden biraz gliserin sulandırıp saça uygulayın forumda anlatılıyor nasıl yapıldığı, saçlarınıza servet ödemeden harika bakımlı hale getirirsiniz. tabi sülfatsız şampuan kullanın, böylece saçlarınız aşınmaz tuza maruz kalmaz...

Back