- 26 Kasım 2015
- 5
- 27
- 38
- 27
- Konu Sahibi persephone__
-
Arkadaşlar gerçekten inanılmaz zayıım boyum 173 ve 45 kiloyum yemek yiyemiyorum doktora gittim bi sorun yok dedi ama iştahım o kadar yok ki bazen bütün gün 1 öğünle geçiyo ama çok yediğim zaman da kilo alamıyorum napsam bilemiyorum eşim beni beğenmiyor gerçi sorduğumda yok öyle bişey diyor ama bence beğenmiyordur çünkü bikaç kez 2-3 kilo al popon çok küçüldü dedi ve napsam daha da zayıflamanın önüne geçemiyorum yüzüm çktü çok çirkinleştim doktorlar ısrarla değerlerimin normal olduğunu söylüyor ne giysem yakışmıyor psikolojim çok bozuk bana zorlanmadan toparlanabileceğim önerilerde bulunur musunuz
kızlar ben 2 ay gibi sürede oldu bu iştah açıcı felan almadım psikolağa gittim bana ilaç verdi iştahımı açıcak hemde uyku sorunum vardı şuan çok iyiyim boyuum 160
kilo almak amaçlı gitmedim kendimce sorunlarım vardı sabaha ezanına kadar uyumazdım uyku problemim vs vardı dedemin vefatından sonra deprasyona felan girdim mecbur bırakamıyorum hayliyle kilo almama yardımcı oldu bağımlı mıyım diye soruyorsan bir keresinde ilacımı yanıma almadım gece 3te eve gelmiştim bi gram uykum yoktu hapı içince uykum geldibunun çok da sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum sonuçta psikoloğun verdiği çoğu ilaç yavaş yavaş da olsa bağımlılık yapar ve dengeni bozar ha deyince bırakamazsın aman dikkatli ol kilo alacağım diye de sağlığını bozma
canım 45tim 55 şuan bide beniim midemden problemim vardı geçen sene başladı rahatsızlık reflü varmış çok kilo kaybı yaşattı bu hastalık çok afedersin sürekli yedimi çıkarıyordum kaç kere endoskopi çekildi ömrümden ömür gittiKaç kilodan kaç kilo oldun o ilaçlarla ?
kilo almak amaçlı gitmedim kendimce sorunlarım vardı sabaha ezanına kadar uyumazdım uyku problemim vs vardı dedemin vefatından sonra deprasyona felan girdim mecbur bırakamıyorum hayliyle kilo almama yardımcı oldu bağımlı mıyım diye soruyorsan bir keresinde ilacımı yanıma almadım gece 3te eve gelmiştim bi gram uykum yoktu hapı içince uykum geldi
kesinlikle şu mide hem stressten yemekten nefret ediyordum şuan aram iyi ama başına gelen bilir seni anlıyorum o yemeği çıkarcam diyip yiyesim gelmiyordu kusucam diye korkuyordum dışarı bile çıkmıyordum aç geziyordum milletin içinde rezil olurum diyereflü bende de var 1.5 ayda 9 kilo verdim endoskopi falan derken ben de acayip yoruldum inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?