bıktım tozlardan...

Mobilyalar için antistatik temizleme spreyleri ve bezleri var. Bayağı iş görüyor. Halıları da yıkamaya gönderin. Kadife halıysa şayet 3-4 yıkamadan önce o hav bitmiyor. Hepa filtreli bi' süpürge tavsiye ederim. Çamaşırlar içinse en iyi çözüm kurutma makinesi şahane hav topluyor.

Malesef benim evde öyle.. birde salonum güneş içinde tozlar ben burdayım diyor. Eşyalarımda hep siyah ve beyaz ağırlıklı
süpürüp silsem de arkamdan tekrar o siyah masamın üstü, siyah sehpalar hep tozu üstüne çekiyor mıknatıs gibiler...
Ben çare bulamadım. evim ana yol üzerinde sanırım ondan kaynaklı ve halılarımın kılları tükenmedi gitti...
Valla biri bazen aniden gelince utanıyorum toz oluyor kapıların arkası masanın üstü..
Annemim evde tozdan eser yoktur. ben şunlara bağlıyorum
1- elektrik süpürgesi çok iyidir.
2- çamaşırlarında zerre toz yoktur. Çünkü hep kurutma makinası kullanır
3- evi ana yol üzeri yada tozlu dumanlı bir mevkide değil.
4- halıları kılsız, yılların halısı tabi..

Bende yeni Evliyim canım. Halıları yıkamaya verene kadar meğer ne pis insanmışız diye söylene söylene temizlik yapıyodum. Öyle ya 2 kişinin yaşadığı evde hemen her gün yumaklar uçuşur mu! Yıkandılar da kurtuldum şükür.

Harhangi bir markanın cilalı oto şampuanı veya herhangi bir markanın badem yağlı torpido bakım sütü/spreyi :KK48:

Yalnız cilalı oto şampuanı uzun vadede renk solması yapabilir. Torpido için üretilen ürünler bu konuda güvenli yine de benim daha iyi bir önerim var, kızların dediği gibi arap sabunu kullanırsan içine muhakkak az miktar badem yağı veya hint yağı ekle sonuç zaten tatmin eder...

Ben hav meselesini halı yıkama makinesi ile çözdüm. Makine hem klasik süpürge hem halı yıkama işlevli, bir taşla iki kuş :KK66:

Normal bugün evi süpürüp silsen yarın toz oluyor hergün yapamam valla :110: bide inşaat var balkonumu bir görsen hergün balkonu süpürüyorum her gün yıkanmıyor malum :bicak: çok takmamaya bak

Çevrenizde inşaat alanı var mı?
Şayet varsa toz konusunda siz farkinda olmasanizda etkiler. Bir dönem yollar yapıldı o bile etkiledi bizi toz anlamında. Birde halılar yeniyse hav olur muhakkak. Benim halılarım 6 sene olacak her sene 2 kere yıkattım daha 2 senedir çıkmıyor. Halıları yıkatmak yada fırçalamak ve hatta bol bol süpürmek gerekiyor. Yada önümüz yaz,English Home'da satılan ince kilim tarzı ama kilimden daha kalın halılar var tüysüz o tip birşeyler kullanabilirsiniz yaz döneminde.

benim arkadaşlar 2 kere halıyı yıkamaya gönderdiler 2 şer ay arayla çözüldü sizde deneyin derim
ayrıca halılardan çıkan hav lar yürürken falan kalkabiliyor cam açıyorsunuz minicik rüzgarla savrulabiliyorlar
birde mobilyaların yeniyse dip bucak içini bir kere sil derim onlarda ince toz yapıyor

Mobilyalar için antistatik temizleme spreyleri ve bezleri var. Bayağı iş görüyor. Halıları da yıkamaya gönderin. Kadife halıysa şayet 3-4 yıkamadan önce o hav bitmiyor. Hepa filtreli bi' süpürge tavsiye ederim. Çamaşırlar içinse en iyi çözüm kurutma makinesi şahane hav topluyor.

Malesef benim evde öyle.. birde salonum güneş içinde tozlar ben burdayım diyor. Eşyalarımda hep siyah ve beyaz ağırlıklı
süpürüp silsem de arkamdan tekrar o siyah masamın üstü, siyah sehpalar hep tozu üstüne çekiyor mıknatıs gibiler...
Ben çare bulamadım. evim ana yol üzerinde sanırım ondan kaynaklı ve halılarımın kılları tükenmedi gitti...
Valla biri bazen aniden gelince utanıyorum toz oluyor kapıların arkası masanın üstü..
Annemim evde tozdan eser yoktur. ben şunlara bağlıyorum
1- elektrik süpürgesi çok iyidir.
2- çamaşırlarında zerre toz yoktur. Çünkü hep kurutma makinası kullanır
3- evi ana yol üzeri yada tozlu dumanlı bir mevkide değil.
4- halıları kılsız, yılların halısı tabi..
hepinize çok teşekkürler kızlar çamaşır makinem kurutmalı süpürgem de çok iyi ama oluyor işte yıkama önerinizi kullanıcam bakalım inşallah işe yarar:KK60::KK60::KK60:

Back
X