Bende genetik olarak kıllıyım şekerim. Çok zor dert anlayabiliyorum. Ben haftada 1 ağdaya gidiyordum bacak vs için. Ama baktım olmuyor lazere başladım. Ve gayet iyi sonuçta aldım. Belki senin kıl köklerin kuvvetlidir ondan sonuç alamamışsındırMerabalar öncelikle, çare buluncağını bile ummadan buraya yazmak istiyorumbaşlıktan da anlaşıldığı gibi sorunum tüyler hatta kıllar. Ben genetik olarak avuç içleri hariç nerdeyse her yerinde tüy olan bi kızım ve belirteyim KİST veya HORMON BOZUKLUĞU yok, hepsine baktırdım ve genetik olduğunu söylediler. Tüy dediysemde görünmeyen ayva tüyü sanmayın öyle olsa hatta çok az belli olsa emin olun hiç takmam. Ama yüzümde, göğüs arası ve çevresi ve uçlarında, üst kol, sırt ve bel ve göbek yani aklınıza gelebilcek her yer bu bahsettiğim yerler elbette kıl gibi değil ince tüy ama siyah ve uzun çevremde hiç bir kızda görmediğim kadar belirgin evet herhangi bi dertten muzdarip olunca çevrenizdekilerde de olmasını umup bayaa inceliyosunuz ama hayır en esmerinden en açığına yani. Ben lazere de gittim üstelik ünlülerin gittiği bilindik bi yerdi sahibini televizyondan da sık sık görürüz, neyse tam olsun her şey kusursuz olsun en azından bazı yerlerim bitsin gözüme çok gelmesin diğer yerleri iğneliyle hallederim diye... Ama YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA KILSIZ TÜYSÜZ GÜNLERE HASRET YİNE BANA ESMER GÜNLER bırak %80 azalmayı %40 belki 30 bile azalmadı ki kaldı ki bana göre HİÇ azalma yok. Üstelik belime olur mu dediğimde olur diyip aman çoğalmasın dediğimde yok gayet görür diyip yaptılar ve şuan belim eski halinden daha kötü, berbt değil ama eski halini isterdim... O kısmı uzun tartışmalar, kabullenmemeler. Kısacası şuan her yerimde olduğu gibi duruyo hepsi acısı ve parası da cabası. Şimdi bacakmış, kolmuş geçtim. Göğüs çevresi, ucu, yanak, göbek gibi hassas bölgeler için napabilirim iğneliden başka? (Şimdilik o maliyetli eğer önce denememi önerdiğiniz bir şey varsa söyleseniz ne iyi olur) Memnun kaldığınız ya da çevrenizde böyle bi vaka var mı gerçekten yalnız olmadığımı bilmek bile iyi gelir. Şimdiden buraya kadar okuduğunuz için bile teşekkürler...
İstanbul'da mı yaşıyorsunBende genetik olarak kıllıyım şekerim. Çok zor dert anlayabiliyorum. Ben haftada 1 ağdaya gidiyordum bacak vs için. Ama baktım olmuyor lazere başladım. Ve gayet iyi sonuçta aldım. Belki senin kıl köklerin kuvvetlidir ondan sonuç alamamışsındır
Yok canımİstanbul'da mı yaşıyorsun
Bende genetik olarak kıllıyım şekerim. Çok zor dert anlayabiliyorum. Ben haftada 1 ağdaya gidiyordum bacak vs için. Ama baktım olmuyor lazere başladım. Ve gayet iyi sonuçta aldım. Belki senin kıl köklerin kuvvetlidir ondan sonuç alamamışsındır
Aman da aman resmen can yoldaşımsın sen benimBen agdayla aldım jiletle aldım daha da berbat ettim sakın ha deneme derim baska öneriler varsa bende alayım ordan tane
Lumea al elinin altinda olsun en azindan rahat edersin
Canım benimde göbek kalça bel üstü hep kıllıydı. Erkek kalçası nasılsa benimkide öyleydi belki bir erkek daha pürüzsüzdüraslında bacak gibi olması garip olmayan yerleri takmıyorum artık her kızda olan yerlerde olabilir sıkıntı değilsıkıntı tüm göğüs bölgesi, üst kol, sırt, bel, göbek gibi yerler sıkıntım ama öyle görünüyor ki tek yol iğneli. Ayrıca ağdayada bu bölgelerim aşırı hassasiyet gösteriyo hele yüzüm kıpkırmızı kabarık sivilceler hayır yani madem tüylü kıllı olcam neden hassas ciltliyim nedennnnnnn
Onu asıl dert ettiğim yerlere kullanamam ki büyük sakınca, bahsim göbek bel yüz
Canım benimde göbek kalça bel üstü hep kıllıydı. Erkek kalçası nasılsa benimkide öyleydi belki bir erkek daha pürüzsüzdürama neyseki lazwr sayesinde çok azaldı rahatım.
Neden kullanamazsin
Ben belime ve gobegime kullaniyorum
Arkadasim da yuzune yapiyo
Bende gittim dedigin yerlerde kıllanmam yuzunden benimkiler ince ve sık o yizden cok rahatsizdimm neyse gittim lazere bana ince oldugunu dert etmemem gerektigi icin kizdilar kafayi bozmussun bile dedileralet gormez zaten lazer acitiyor bosuna cile dediler. Ben zar zor icim rahat etsin biraz diyede yaptiriyorum ama yarm kol yarim bacak gogus ucu cevresi ve gobek cevresi ve yuz falan baya yaptiriyom yani ve memnunum cunki agdayla makineyle 1 haftada cikan lazerle 2 aya yakin cikmiyor caniim
Alex diye biliyorum. Kız oldugum icin bitmez hormonlar surekli degisiyor faland ediler zaten. Bitmiyor diye dert etmiyorum sonuna kadar diretcem lazere yeterki 1 2 ay rahat geziyimGerçekten mi? Benimkinde mi ters tepmişhangi alet olduğunu biliyo musun peki alex, diot?