Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bıktım saçlarımdan, saçsızlığımdan!!! :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Doğru kel olunca duş sonrası acayıp başım ağrırdı üşüdüğü için, hemen baş örtüsü takardım. Aklına gelebilecek tüm tahlilleri yaptırdım hiçbirşey çıkmadı. Şimdi iyileşiyor çok şükür

Çok şükür canım eskisindende gür saçlarının olmasına çok sevindim.
Tekrar neden kazıyacaksın peki?

Evet canım. Googlede araştıracağım. Sen farklı maske deniyormusun? Konuyuda işgal ettik konu sahibi kusura bakma :)
Konu sahibi banlandı yanlış yere açtıgı için konusunu
Bn çok maske denedim ama daha çok döküldü..
YAğlı sarımsaklı bakımlar falan saçımın yarısını elime verdi
Bna yaramıyor bu kürler maskeler anladım.
Şuan sadece maya ile süt içiyorum.
Bir de şampuana bebek aspirini saç diplerimin kaşıntısı acısı geçti mi ferahladı nefes aldı

Banlanmış evet.. geçen bende bilmeden yalnış yere açmışım konuyu 1 gün ban yedim :) ozaman sen birşey yapma canım. İyi gelen şeylere devam et yeter. İnşallah gür saçlarımız olur :) tesettürlümüsün sen? Baş örtüsü güneşi, havayı engellediği için extra dökülme oluyor malesef.

Yok canım açığım.
Valla herşeyi lokal olarak denedim saçıma sabaha kadar da beklettim 1 saat kadar da internetten keratin yağ setleri falan aksine inadına daha fena oldu bıraktım kendi haline..
Geçen aya kadar kerastas, fekkai şampuan falan kullanırken birden BİM’den capitol şampuan alırken buldum ya kndimi
Bu şampuan işleri karışık ya sanki kerastasdan bile iyi geldi sanki parladı hacimlendi
2. Yıkayışım bakalım en iyi şampuanlar da döktü zaten bu da dökerse gam yemem

En azından ucuz der geçersin :) muhtemelen hormon içerikli haplar senin saçlarını mahvetti,bırakınca da düzene girmeğe çalısıyor.

En azından ucuz der geçersin :) muhtemelen hormon içerikli haplar senin saçlarını mahvetti,bırakınca da düzene girmeğe çalısıyor.
AYnen kuzumm.
Kullanırken çok iyi güzel bu ilaçlar bırakınca tepetaklak yapıyor bütün hormonlar alt üst oluyor baya da sürüyor dökülme incelme falan
Senin neden dökülüyor canım

AYnen kuzumm.
Kullanırken çok iyi güzel bu ilaçlar bırakınca tepetaklak yapıyor bütün hormonlar alt üst oluyor baya da sürüyor dökülme incelme falan
Senin neden dökülüyor canım
Benim belli olmadı işte tüm tahlillerim temiz çıktı. Dr balkonda güneşe çık otur saç dipleri güneş alsın dedi denedim yine sonuç alamadım.

genetik dökülmeye dışarıdan sürülen hiç bir şey fayda etmez... başka dökülmelere edebilir tabi
prp mezoterapi kişiden kişiye etkisi değişiyor
birde meşhur bir vitamin hapı var ismini yazmim genelde onu tavsiye ediyor doktorlar içeriden de beslensin diye
cesaret varsa tek çare saç ekimi

her gün ısırgan çayı iç. İki haftada saçlarının güçlendiğini göreceksin inşallah. Bu arada şampuanları terk etmelisin tabi

Saçlarını yine ısırgan otu ya da kırkkilit otu suyuyla yıkayabilirsin.

Saçındaki yıpranma içinse soğan suyunu öneririm aynı zamanda saçlarını güçlendirir

Ceviz badem ye

Yağlı bakımlar yapma

En önemlisi sabırlı ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…