- Konu Sahibi violetworld
-
BNde taramıyordum ama saçımda acayip kepek ben yaşlılık kaşıntı oldu.Ben taramıyorum zaten dolasan yerleri elimle acıyorum senelerdir tarak kullanmıyorumdökülenleri saymıyorum artık
Çok iyi cesaret etmişsin canım.Önce dahiliye sonra cildiye bölümünde a'dan z'ye tahlillere baktırdım hemde özelde.. birsürü özel şampuan,vitamin takviyeleri,kürler neler neler denedim... fayda ettimi dersen, devede kulak neyse okadar. Üzerine gebelik+emzirme derken 3-5tel kaldı kafamda.. bende çözümü kazıtmakta buldum. Annemin karşısına oturdum kabak gibi kalktımtesettürlü olduğum için dışarıda sorun yok zaten, evdede peruk, örtü idare ettim. Hoş açık olsam doğal peruklardan alırdım (biraz pahalı) 3ay oldu 4-5 cm civarı saçlarım çıktı ama güpgür maşallah diyeyim. Yazın birdaha kazıtmayı ve doğal kürler yapmayı planlıyorum. Bende kazıtmak çok işe yaradı, maşallah tek tel dökülmüyor. Yapabilirseniz deneyin. Zaten 3-5telin varlığının ne faydası ne zararı..
Cesaret değilde canıma nasıl tak ettiyse artıkÇok iyi cesaret etmişsin canım.
Faydasını gördün mü kazıtmanın daha mı sık çıkıyor saçın
Yaptırdım, herşey yolunda. Doktorum en son düşünme artık, yapacak birşey yok, git eve hayatını yaşa dedi.
Bnde kullandm 3 ay ama hic faydadini gormedim hala cok yogun bir dekilde dokuluyorCanım seneler evvel ben de çok yaşadım bu sorunu. Halen az ama dökülme yok şükür. Ben o dönem ducray ansphase kapsül ve şampuan kullanmıltım. Burda da vardır geçmiş konularımda. 10 yılıgeçti
Maşallah canımCesaret değilde canıma nasıl tak ettiyse artık11 aylık oğlum saçlarıma asılıyor maşallahı var :) memnun kaldım ben. Kışa girmeden bir kez daha yapıp kürlerle destekleyeceğim daha iyi olsun diye.
Aynı canımbende bıkmıştım artık para bayılmaktan+sonuç alamamaktanMaşallah canım
Bn saça sürülen uani dışarıdan sürülen hiç bir kürün etkili olduğuna inanmıyorum ya..
Yağlar sarımsak daha çok döktü saçımı hakiki ne yağlar aldım denedim şişesi 50 100 ₺ ama ıı ıhhh olmadı kuru maya maskesi yaptım saçıma sertleşti döküldü..
Şimdi her gün 1 fincan süt ile 1 çay kaşığı maya içiyorum kaşlarım bile gürleşti..
Ayrıca eczane olsun ünlü markalar olsun aktar olsun her şampuanı senelerce denedim bebek şampuanında tutta 500₺ kim şampuana kadar hiç biri etki etmedi boşverdim Bnde.
Gittim BİM’den capitol şampuan aldım valla elime azıcık şampuan döküyorm 1 tane bebek aspirini eritip saçıma sürüp masaj yapıp tarıyorum saçlarım nasıl parlamaya başladı inanamadım..
Kaşıntısı kepeği yağlılığı geçti.
Günlük saç yıkardım 3 günde ya da 2 günde yıkamaya başladım dökülmesi çok çok hafifledi..
Bnde senelerce çektim bu saç dökülmesinden.
Bnm saçım incelip dökülüyor anlamadım cansız incecik tüp gibi kalınlarda var içinde
Acaba bir dönemmiydi seninki? Çünki kalınlar var diyorsun. Maşallah durmayada başlamış heryerde deme bariMaşallah canım
Bn saça sürülen uani dışarıdan sürülen hiç bir kürün etkili olduğuna inanmıyorum ya..
Yağlar sarımsak daha çok döktü saçımı hakiki ne yağlar aldım denedim şişesi 50 100 ₺ ama ıı ıhhh olmadı kuru maya maskesi yaptım saçıma sertleşti döküldü..
Şimdi her gün 1 fincan süt ile 1 çay kaşığı maya içiyorum kaşlarım bile gürleşti..
Ayrıca eczane olsun ünlü markalar olsun aktar olsun her şampuanı senelerce denedim bebek şampuanında tutta 500₺ kim şampuana kadar hiç biri etki etmedi boşverdim Bnde.
Gittim BİM’den capitol şampuan aldım valla elime azıcık şampuan döküyorm 1 tane bebek aspirini eritip saçıma sürüp masaj yapıp tarıyorum saçlarım nasıl parlamaya başladı inanamadım..
Kaşıntısı kepeği yağlılığı geçti.
Günlük saç yıkardım 3 günde ya da 2 günde yıkamaya başladım dökülmesi çok çok hafifledi..
Bnde senelerce çektim bu saç dökülmesinden.
Bnm saçım incelip dökülüyor anlamadım cansız incecik tüp gibi kalınlarda var içinde
2 sene doğum kontrol ilacı kullandım canım bırakınca çok döküldü incelmiş bazıları maalesefAcaba bir dönemmiydi seninki? Çünki kalınlar var diyorsun. Maşallah durmayada başlamış heryerde deme bari
Ozaman senin haptan oldu canım. Benimde 2 seneden fazla döküldü ama hiç ne azalma ne durma olmadı2 sene doğum kontrol ilacı kullandım canım bırakınca çok döküldü incelmiş bazıları maalesef
Ben ona bağlıyorum.
Eskiden de gür saçım yoktu ama böyle incelip biçimsiz dökülmezdi.
Tahlil yaptırdın mı canım.Ozaman senin haptan oldu canım. Benimde 2 seneden fazla döküldü ama hiç ne azalma ne durma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?