bıktım parasızlıktan?

Söylediğiniz sadece bir örnek, vardır elbet bunun gibi örnekler ama ben senelerdir özel sektörün çilesini çekmiş bir insan olarak şimdi ki aklım olsaydı ne yapar ne eder memur olurdum. Yıllarca özel sektörde dirsek çürüttük, mobingin her türlüsüne maruz kaldık. En basiti, kiralık ev arıyorum onda bile memur olması tercihimizdir yazıyor. Benim eşimin de, benim de kardeşlerimiz karı koca devlet memuru ve çocukları özel okullarda okuyor, yeşil pasaportları sayesinde yurt dışına çıkıyorlar ama biz hiçbirini yapamadık. Eeee çok çalışdaydın da yapsaydın diyebilirsiniz ama olmadı işte. Sonuç olarak her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Ben kimseye git memur ol, devlete sırtını daya demiyorum zaten ama özellikle yeni mezun gençlerin bir yerlere gelebilmesi için insanüstü bir çaba göstermesi gerekiyor şu yaşadığımız ortamda.

Bu para illa haram yoldan geliyor değil ki niye öyle düşünüyorsun. Benim ailemin evinde de şimdi eşimle olan ailemde de haram para yok. Haramdan kastın faiz ve krediyse tabi. Hiç kullanmadık bugüne kadar ama maşallah durumumuz yerinde. Açıkçası yüksek bir memuriyet değilse para daha çok ticarette açıkçası. Üreten kazanıyor daha çok. Birde teknik eleman çok aranıyor ve kazanıyor

Daha yaşınız kaç be güzel kardeşim? Bıkmak için çok erken değil mi? Daha yolun başına bile dikilmemişsiniz ki. Parasızlıktan bıkan çalışacak bir zahmet. Okulunu bitirecek bir zahmet. Yaşın 2 ay sonra 40, elalem bugün düğün sonrası fırtıl fırtıl gezdi ben gidip çalıştım. Kolay elde edilmiyor bazı şeyler. Kendinizi geliştirmeye açıksanız özel sektörde şansınızı deneyin. Yok yapamam ben garanti maaş olsun sabah 8 akşam 5 gider gelirim derseniz de dümdüz memur olun kurtarın kendinizi.

Daha üni bitmeden, işe girmeden, çalışıp uğraşmadan parasızlıktan bıkmakda bayağı garip
parayı seven çalışır, çalışmak için okulu bitirmek gerekmiyor, ikisi biranda olur
Başkaları zengin olabilir, siz değilseniz ve rahat yaşamak istiyorsanız zenginlerin parasını düşünmeyip kendi paranızı nasıl kazanacağınıza kafa yormalısınız

Valla Sılacan, haklısın. Bu devirde para istiyorsan ya yurtdışına gidiceksin kendin kazanıcaksın ya cemaatçi memaatçi olucaksin ya da kıçına dudağına dolgu yaptırıp zengin herife yamanıcaksın .... diğer türlü ne uzalır ne kısalırsın, burda çalış çabala diyenleri çok romantik buldum o eskidendi devir artık zengin baba, hatırlı dayı, prof anne , zengin koca devri bunlar varsa var yoksa hayatboyu orta direk olarak cebelleşiyorsun

Nilay niye gulücük attın valla öyle devir ördek dudak ve kıç dolgusu devri Geçen yaz Bodrumda gitmeye beach bakıyordum mapste bir bey yorum yapmış, ördek dudaklı kadın müşterilere davranışları farklı diyeOnun dışında ultra lüks yerlere gitme gafletinde bulundum, hepsinde yanlarında getirdikleri dolgu kıçlı ablalara para yediren tipler vardı , gittiğime pişman oldumKısacası okul mokul yalan konu sahibesi para biriktir ördek dudağı yaptır, kıçına dolgu yaptır koy fotolarını internete bul bir abi ye parasını yoksam asgari ücrete sabah 5te kalkıp yollara düşersin. Tavsiyem bu kadar

Size katılıyorum öyle üniversite okuyayım kpss hazırlanayım o devir geçti imkanları zorlayıp iş kurabilen kurmalı inanılmaz bir para akışı var.

Güleceğim geldi doğru ama he bir de şu ultra zenginlerin takıldığı mekanlara gideceksin yani gide gele elin kolun bi zengine çarpıyor asla onaylamıyorum ama gördüm yani yaşayanlar var

Güleceğim geldi doğru ama he bir de şu ultra zenginlerin takıldığı mekanlara gideceksin yani gide gele elin kolun bi zengine çarpıyor asla onaylamıyorum ama gördüm yani yaşayanlar var

Bilmiyorum ki o g.tlere bakmaktan kim var kim yok göremedim bileO neydi arkadaş, pompayla hava basılmış gibi bir de araya kaçan bikini giymişler gel de bakma

Ne saçma bir düşünce
üyenin genelleme yapması doğru değil
ama maalesef o tarz kadınların olduğu da bir gerçek
ben sırf zengin erkeklerle takılarak (öyle sugar daddy falan değil gayet kendi yaşıtları) koca yaz her hafta başka yerlerde tatil yapan bi kadın arkadaş tanıyorum
eskiden çalışırdı artık işi gücü de bıraktı
sürekli gezmelerde ve sürekli orta üst mekanlarda görüyorum devamlı özellikle sosyal medyada
ilk başta aileden zengin sanmıştım meğer değilmiş

sen zengin dediğin arkadaşlarının sahiden zengin olduklarına emin misin?
benim bi arkadaşım var çok da severim
beyaz yakalı bi çalışandır benden 2 yaş büyük
gezmeyi çok sever, düşünmeden para harcar, koca yaz en az 4 farklı yerde tatil yapar
yurt dışına falan gider gelir gezmeye
ne zaman buluşsak asla hesap yapmaz yeme içme konusunda kendini kısıtlamaz
haftada 3-4 gece mutlaka alkollü mekanda sabahlar falan
ben de maaşı bayağı iyi herhalde bu kadar rahat harcadığına göre diye düşünüyordum
bi gün tesadüf eseri banka hesabının eksilerde olduğunu gördüm
meğer eksi bakiyeler ve kredilerle yaşıyormuş, kendisi söyledi

Bilmiyorum ki o g.tlere bakmaktan kim var kim yok göremedim bileO neydi arkadaş, pompayla hava basılmış gibi bir de araya kaçan bikini giymişler gel de bakma
bodrumda bir de sabah 6-7 filan uçusunda h.alanını gör. özellikle de sezon başlamadan.

o ablaların hepsi makyajsız, şiş şiş, en suratsız gudubet halleriyle geliyor ellerinde birer kahve -fakat gerçekten ortam freddynin düğünü...insan korkar yarabbel alemin.
bir de karşı tarafa çemkiriyorlar ha bire telefonda. o araba mı dedim o bilmem ney mi dedim, karşıdakine de Allah sabır versin.

2 haftada bir uçuyordum ben pandemiye kadar, her uçuşta denk geliyordum. şimdiki estetik operasyon sayısıyla artık uçuş başına kaç tane denk gelinir bilemiyorum.

not: estetik işleme karşı değilim, ama buradaki popülasyon bi değişik.

Patron olacak paran yok sanırım onu kemara bırak begenmedigin bir bölüm okuyorsan ki neden oluyorsun anlamadım ama o bölümü bitirmeye gayret et diploman olsun hiç değilse ama iş ayırt etme yani ne iş bulsan çalış kasiyer ol mesela yada herhangi sey inan kimsenin annesi babası öyle zengin değil biz gördüğümüz bir kaç örnekle öyle sanıyoruz ( bunuda yakın zamanda anca idrak ettim) çalışırsın hem ailene yardımcı olursun hem tatiline gidersin ne güzel olur

Ben de yazayım dedim, babası emeklilik dahil asgari ücretle çalışan ve o şekilde maaş alan biri olarak . Öncelikle; ister istemez arkadaşlarınla kıyas yaptığını biliyorum. Hayatta herkesin çok farklı imkanlara sahip olduğunu idrak edebilmek bu süreçte bence çok önemli. Ben bi bursla koca ayı geçirebilirken, bir arkadaş grubum bir haftada o parayı harcıyordu, bi arkadaşım geri ödemeli krediyle ve verdiği özel derslerle ayını geçirebilirken bazı arkadaşlarım aileden sıfır destek , okul zamanları dışında çalışarak öğrenim hayatlarını tamamladılar. Şimdiki alım gününü eskiyle kıyaslayamam . Bi bursla geçinmek eskiden de zordu, şimdi belki 3-5 kat daha zor. Ama bu her zaman böyle olacak. Sevdiğim , çok çok verimli bi bölüm okumadım . lisans eğitimim üzerine de çalışmıyorum şu an ama babamın 6-7 katı maaş aldığım zamanlar oluyor . Hayatımı genel olarak fakir geçireceğimi düşündüğüm zamanlarda vardı bu arada . Senin potansiyelin , çaban, şansın , belki doğru zamanda doğru yerde oluşun veya doğru hamleyi yapısın bile oyunu tersine çevirebilen bi hamle gibi. Umudunu kesme ve odaklan . Zenginlik kimse vadedemez belki ama yerinde de saymadan ilerleyebilirsin. Sadece zamanlaması süprizli olabilir

aileni anne babani sen gecindirmek zorunda degilsin. derslerine calis, kendin icin para biriktir, once kendini kurtarmaya bak

Öyle kadınların varlığını inkar etmiyorum
Herkesin vardır o tarz bildiği birileri
Fakat aileden durumu iyi olan kızlar/kadınlar da az değil
Çok şükür bunlardan biri oldum hep bende, 42
yaşındayım hep babamın prensesiydim halada öyleyim. Kıllı,bıyıklı, göbekli birilerinin parasına ihtiyacım hiç olmadı çok şükür
o yüzden o üyenin yazdığı bana çok absürt geldi
Kedi ciğer muhabbeti gibi galba

Size katılıyorum öyle üniversite okuyayım kpss hazırlanayım o devir geçti imkanları zorlayıp iş kurabilen kurmalı inanılmaz bir para akışı var.
Aynen öyle yani üst segment bir üniversitede üst segment bir bölüm okumuyorsan ciddi paralar beklememek lazım.
Şu an en çok işçi aranıyor inanılmaz bir şey insanlar ile yaramaz 4 yıllık üniversite okumaya çalışıyor asıl iş meslek liselerinde. Mühendislerin en tepe KPSS üstüne mülakatla girdiği yerlere otomasyon bilen,elektronik bilen işçiler elini kolunu sallaya sallay çok iyi maaşlarla giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…