• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım!!! Eski sevgilisini unutamamış

pinkmrsflower

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
40
45
18
33
8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim

Bu eski sevgilisini unutamayan erkeklerden gına geldi bıktım artık . 1 degil 2 degil .

bunları bana sayıyla mı veriyorlar ? sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum ? hayır , amaçları ne onu çözemedim .

Evet öyle bir sevgilim vardı, sürekli depresif mutsuz biriydi. Bir defa sevgilisini unutamadığını söylemişti, çok aşıktım ya, unutturacaktım 😅 sonra baktım kara delik gibi içine çekiyor beni, bir de naz ki sorma! Bıraktım ne hali varsa görsün diye.

Ben bıraktıktan sonra kıymetli oldum, geceleri arayıp ağlamalar, duydum ki benden sonra arkadaşına benden bahsetmiş unutamadığından, çok pişman olduğundan hayatına kimse alamadığından. Evlendim hala bloguma anonim mesajlar atar 😅

Yani böyle adamların her zaman depresyona gireceği, özleyeceği birileri vardır. Bunlar mutsuzluktan depresyondan beslenir ve seni kaybedince özlemeye başlar, bu böyledir. Sana geri dönecek, Asla ama asla kabul etme.

Gelmedi. Eski sevgilisini unutamayan biri nasil kendini ilişkiye verebiliyor ki? Halinden hareketinden anlaşilmiyor mu hiç?
🤷

Yani başkasını unutamayan birinin sizinle ilişkisinde çok bağlı olduğunu yakın davrandığını sanmıyorum kafası başkasındayken nişan aşamasına nasıl gelinebiliyor illa ki bir sorun olduğu anlaşılır zaten en azından iş işten geçmeden söylemiş evlenip mutsuz olmaktansa daha iyi

8 aylık bir ilişkim vardı . ben bu mayısta 31 yasına basacağım . kendisi de 32 yasında kucuk degiliz. nişan konusunu bile konuşmaya başlamıştık, beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi . içim almıyor dedi , senide mutsuz ederim dedi . bunu dedikten sonra devam etmeme kararı aldım. daha görüşmeyelim dedim o da istersen görüşebilriiz arkadas olarak dedi , ben de gerek yok dedim

Bu eski sevgilisini unutamayan erkeklerden gına geldi bıktım artık . 1 degil 2 degil .

bunları bana sayıyla mı veriyorlar ? sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum ? hayır , amaçları ne onu çözemedim .
Nişan düşünene kadar aklı neredeymiş diyeceğim ama yine de bu iyi bir şey.. ya evlendikten sonra değişseydi? Şimdiden bitmesi daha iyi olmuş. Gerçekten. Üzüntünüzü anlıyorum ama Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki erkenden size söylemiş.

beyefendi eski kız arkadasını unutamadıgını söyledi
Aslinda benim teorim yeni sevgiliyi (yani seni) sevememis olmasi.
Unutmak icin zorlar,sevmeye calisir,8 ay kadar dener ama sevemez..
Seni sevemedim de demez,eskiyi unutamadim der..
Aslinda olay eskiyle degil de seninle alakali bence..Burada hatalisin demiyorum kesinlikle..
Adam sevememis seni..Eskisini de bahane tutmus kendisine.

Geçmiş olsun. Nikahtan sonra söylemediği için şükretmelisiniz.

Kadınlara sıkça verilen " çivi çiviyi söker " tavsiyesini dinlemiş , bencil bir insana denk gelmişsiniz.

Kadın veya erkek : duygularından arınmadan , aklındaki düşünceleri sonlandırmadan " çivi çiviyi söker " mantığıyla bir ilişkiye başlayıp, başkasının duygularıyla oynamadan; yaşamayı öğreniriz umarım.

Yara bandı olarak kullanmak istemiş.Ama seni yaralicak üzecek umrunda değil.Böyle adamlar zebaninin dünya versiyonu bence.Birde şöyle versiyonu var ben seni üzmek istemiyorum diyerek ilişkiye isim koymadan kendi kırılmışlıklarının intikamını almak ister gibi acısını senden çıkarırlar.Sal ipini gitsin.Hiç bir ana doğurmaz bir daha seni.

Ayrıca şükredin erkenden yolunuza bakıyorsunuz. Burada bir üye vardı eşi eski sevgilisini seviyormuş ailenin baskısıyla evlenmiş, kp şe kavga esiyordu en son benim basımı yaktınız diye. Beterin beteri var yani , kurtuldum diye adak dağıtın.

Yat kalk dua et ne guzel ıste

Yapacak birşey yok size açıkça söylemiş ama 8 ay sonra mı anlamış bunu ? Sizin zamanınıza yazık etmiş

Back
X