Bıktım bu platonik çıkmazdan!!

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
36
Benim hikayem aslında 2 yıl önce başladı.Annem ve babam bir kamu kurumunda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz. Ailemle aynı kurumda aynı zamanda lojmanda oturan birisi var benden 8 yaş kadar büyük.Başlar da hiç dikkatimi çekmiyordu taki arkadaşlarım uyarana kadar ne zaman karşılaşsak bana bakıyormuş benim hiç dikkatimi çekmiyordu.Arkadaşlarımın gazından sonra benimde ilgimi çekmeye başladı.Facebooktan ekleyip tanışma kararı aldım ekledim kabul etti. Ama bir türlü yazıcak cesareti kendimde bulamadım. 2 gün ekli kaldı ne o bana yazdı nede ben ona ve beni sildi.Bu kişi bir arkadaşımın arkadaşıyla ortak arkadaş. Arkadaşım sözde o kişinin arkadaşı vasıtasıyla birşeyler öğrenicekti.Ne konuşuldu bilmiyorum ama olmayacağını söylemiş karşı taraf.Benim düşüncem bu kişiburada mühendis ya çok kariyer düşkünü.Ya tipimi beğenmiyor. Yada ailem yüzüne olmadı diye düşünüyorum duyulur korkusuyla.Ben konuyu burada kapattım 2 yıl geçti aradan. Bende aynı kurumda çalışmaya başladım ama işim geçici bir süreyle 8 ay kadar 25 yaşındayım bu arada. Bende üniversite mezunuyum.Binalarımız farklı.Geçenlerde karşılaştık ve bana gülümsedi.Çevresindeki herkez onun sessiz, sakin,dışarıdan sert duruşlu ama çok iyi bir insan olduğunu söylüyor.Onu gördüğüm günden bu yana kesintisiz hergün rüyamda görüyorum.Uyandığımda sanki herşey gerçek gibi.Kafam çok karıştı.En azından sebebini bilebilseydim.Etrafımdaki insanlar ekle konuş ne kaybedersin herkez hayatta neler yapıyor bunun nesi ayıp diyorlar. Ama bir kez aynısını yaptım ve bir daha cesaretim yok.Yüzsüz durumuna düşerim.Engelleyebilirde. Profiline bakıldığı zaman fotoğrafını beğenenler falan hep kurumdan kişiler.İş arkadaşlarını dışında bayanların falan beğenisi falanda yok.Benim düşüncem ya kariyer ya dış görünüşüm yada ailem dolayısıyla.Dinlediğiniz için teşekkürler. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Şana ilgisi olsa o yaklaşırdı ikinci kez ekleme o eklesin hoşlanıyorsa ağır taşı yerinden kimse oynatamaz gençsin güzelsin eminim o koşsun Peşinde

senin eklemen ve iki gün sonra onun silmesi bana tuhaf geldi belki beğenmiş bakmıştır o zamanlar belki sevgiden değildir arkadaşlarına öyle gelmiştir.Bunu anlamanın tek yolu senin bunu onunla konuşman duygularını açıklaman sen seviyorsun bu kötü bir şey değil sevmese de saygı duyar kendisi seven bir bayanı dinler ve olurunu olmazını tartışır rahatlarsın kafanı onunla meşgul edersen başkası da olmaz ki hayatında

Bak senin ilgin var ve ikinci bir adım atmayı düşünüyorsun değil mi?
Erkekler için de böyle. İlgisi varsa adım atar. Ki sen onu ekleyerek adım attığından neden o sana en azından tanışıyoruz değil mi gibi basit bir sohbet cümlesi yazamadı sizce?
Siz adım attığınız halde tek satır yazamayan adam için neden bir adım daha atasınız ki. İlgisi olsa bu iki sene de bir adım en azından atardı.
İki yıl bu tip bir olay için çok uzun süre. Bence kafanızdan silin ve kendi yolunuza bakın. Gerçekten ilgisi olan biri karşınıza çıkar ve o adım da atar eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…