- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
İlaç tedavisinden önce bir imla kılavuzu edinmenizde fayda var çünkü buraya yazarken bile- heyecanlı olmadığınızı varsayıyorum- bir katibin yapmaması gereken hatalar yapmışsınız.Bugün Bursa'da katipik klavye sınavına girdim evde gayet iyi yazarken heycandan ellerim titredi başka tuşa bastım ekran kapandı savcı tekrar girceksin dedi girdim ilk deneyimin korkusuyla 3 dakkada 21 kelime yazdım oda 10 yanlış.Kpss sınavında da aynısını üniversite sınavında da aynısını yaşadım çok morelim bozuk bıktım bu heycan huyumdan..Ne yapmam lazım ilaç kullansam doktor kontrolunda yener miyim?Yoksa hayatım mahfoluyor...çok üzgünü..
Öss için deli gibi çalıştım zorluklarla okudum kazandım 5 sene emek verdim kpss den 80 aldım sonra evlendim ve yüksek lisans eğitimim yarıda kaldı. kimseye yalaka olmadığım için kamu kapıları kapandı.özel sektöre başvurdum call center isi bile verilmedi.sorun bende demek ki.son bi gayret Ben de senin gibi katiplige basvurdum ve klavye sınavında heyecandan sadece 72 yazabilmisim...ve bu son dedim kendime bir daha is aramicam ben bıktım bıktım bu düzenden bıktım emeklerin boşa çıkmasından. Antidepresan ile duruyorum günlerdir şimdi de sabah 6 hiç uyumadim neyse böyle işte niyeyse anlattım.benim gibi olma sen yılma heyecanın için bir doktora danis.Bugün Bursa'da katipik klavye sınavına girdim evde gayet iyi yazarken heycandan ellerim titredi başka tuşa bastım ekran kapandı savcı tekrar girceksin dedi girdim ilk deneyimin korkusuyla 3 dakkada 21 kelime yazdım oda 10 yanlış.Kpss sınavında da aynısını üniversite sınavında da aynısını yaşadım çok morelim bozuk bıktım bu heycan huyumdan..Ne yapmam lazım ilaç kullansam doktor kontrolunda yener miyim?Yoksa hayatım mahfoluyor...çok üzgünü..
Buradaki yazışımla sınavdaki yazışımı nasıl bir tutuyorsunuz anlayamıyorum.Ve not olarak hep konuyla alakasız şekilde muhalefet olucu yorumlar yapıyorsun.Eleştirmen olaydın sen keşkeemorelin mi bozuk?
Kusura bakma ama kelimeleri de böyle yazarsan mahkeme sırasında anlaşılmayacak şeyler çıkmasın??
Örnek:
iş gezisine giden bir adam ortağına bir mesaj atar.
-gelince karımı birlikte paylaşırız.
1.) adam aslında kar demek istedi klavyemden yazamadım. Yani kazancını. Ama koymadığı bir şapka o kelimeye nikahlı karısı izlenimi verdi.
Senin ki daha kötüymüş hak edip girememek..Sakin ol derin derin nefes al, orda kimse yokmuş gibi düşün.
Ben o bursadaki adliyede 160 yazmıştım. Derece girdim ama elendim :) Bil bakalım neden :)
Önümüzdeki günlerde cezaevi katipliği başvuruları başlıyor..Ama 62 kişi.Bu kontenjanla savcı yakınları bile açıkta kalır :)Birdahaki sınav ne zaman?
Şüphem yok :)torpilin olsaydı yazamadan da girerdin sıkıntı etme :)
Celal Bayar'dan mezunum bölüm bankacılık ve sigortacılık.Geçiş yaptım iktisat okuyorum son sınıf.hangı unıversteden mezunsun arkadasım bölüm
Buradaki yazışımla sınavdaki yazışımı nasıl bir tutuy
Her konuda, ben de, doğrusu bu olacaktı kelimenin diye yorum yapasım geliyor,hemen vazgeçiyorum.Kimi atarlanır,kimi benim derdim var sen ne diyorsuna getirir ya da kib'lenir diye.Dilimizi internetten öğreniyor bir çoğu maalesef.Hele benimki vs derken o ki ekini ayırıyorlar ya.Kemiresim geliyor ekranı.morelin mi bozuk?
Kusura bakma ama kelimeleri de böyle yazarsan mahkeme sırasında anlaşılmayacak şeyler çıkmasın??
Örnek:
iş gezisine giden bir adam ortağına bir mesaj atar.
-gelince karımı birlikte paylaşırız.
1.) adam aslında kar demek istedi klavyemden yazamadım. Yani kazancını. Ama koymadığı bir şapka o kelimeye nikahlı karısı izlenimi verdi.
psikolog..Bugün Bursa'da katipik klavye sınavına girdim evde gayet iyi yazarken heycandan ellerim titredi başka tuşa bastım ekran kapandı savcı tekrar girceksin dedi girdim ilk deneyimin korkusuyla 3 dakkada 21 kelime yazdım oda 10 yanlış.Kpss sınavında da aynısını üniversite sınavında da aynısını yaşadım çok morelim bozuk bıktım bu heycan huyumdan..Ne yapmam lazım ilaç kullansam doktor kontrolunda yener miyim?Yoksa hayatım mahfoluyor...çok üzgünü..