Bıktım bu özelliğimden..

90 kelime lazim degilmiydi orda ya?
Sartlar buydu.
Sen baya heycan yapmissin.
Bi doktora gorun bence evet

İlaç tedavisinden önce bir imla kılavuzu edinmenizde fayda var çünkü buraya yazarken bile- heyecanlı olmadığınızı varsayıyorum- bir katibin yapmaması gereken hatalar yapmışsınız.
Morel, kontrolu, mahfoluyor, dakka, heycan gibi

Öss için deli gibi çalıştım zorluklarla okudum kazandım 5 sene emek verdim kpss den 80 aldım sonra evlendim ve yüksek lisans eğitimim yarıda kaldı. kimseye yalaka olmadığım için kamu kapıları kapandı.özel sektöre başvurdum call center isi bile verilmedi.sorun bende demek ki.son bi gayret Ben de senin gibi katiplige basvurdum ve klavye sınavında heyecandan sadece 72 yazabilmisim...ve bu son dedim kendime bir daha is aramicam ben bıktım bıktım bu düzenden bıktım emeklerin boşa çıkmasından. Antidepresan ile duruyorum günlerdir şimdi de sabah 6 hiç uyumadim neyse böyle işte niyeyse anlattım.benim gibi olma sen yılma heyecanın için bir doktora danis.

Buradaki yazışımla sınavdaki yazışımı nasıl bir tutuyorsunuz anlayamıyorum.Ve not olarak hep konuyla alakasız şekilde muhalefet olucu yorumlar yapıyorsun.Eleştirmen olaydın sen keşkee

Buradaki yazışımla sınavdaki yazışımı nasıl bir tutuy
Her konuda, ben de, doğrusu bu olacaktı kelimenin diye yorum yapasım geliyor,hemen vazgeçiyorum.Kimi atarlanır,kimi benim derdim var sen ne diyorsuna getirir ya da kib'lenir diye.Dilimizi internetten öğreniyor bir çoğu maalesef.Hele benimki vs derken o ki ekini ayırıyorlar ya.Kemiresim geliyor ekranı.

psikolog..

madur degil de mağdur olmayacak mi nickin? yoksa bilerek mi yazdin? simge misali..
morel degil bi de..
yani afedersin ama kelime hatalarin varsa duzeltmelisin, madem katibesin..
psikolog heyecanina belki care bulur ama imlâni duzeltemez..

Orada dikkat ettim şimdi etmiyorum gibi bir anlayışın olmamalı.

Doğru imla ve yazımı hayatının her alanında uygularsan kalıcı olur bu.
Basit bir mesaj yazarken, face, whatsap yazışmalarında bile harf yutmamaya, noktalama, imla kurallarında uygun yazman gerek.

Bir başka seçeneğin hep olsun cebinde, bu iş mutlaka olmalı tek çarem modunda girersen
heyecan kaçınılmaz olur.

Kendine bu olmazsa b planı, c planı yap ve hayırlısı olsun diyerek gir tüm sınavlara..

Gönlüne göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…