- 2 Aralık 2015
- 31.721
- 105.715
- 598
- Konu Sahibi Mayflower75
Benim annemde hacamat yaptırdı,bayağı rahatladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun sizde evet benim migrenim de babannemden mirastır banaMerhaba; karşınızda yirmi yaşında ama 8 senedir migren hastası var. :) Kuşaktan kuşağa baş ağrısı çeken anneannem ve annemle buna çare bulmaya çalışsak da ı ıhh, malesef bulamadık.
Doktora kaç kez gittiğimizi, çekilen mr ve kullanılan ilaçları sizde tahmin edersiniz.
Stres kesinlikle olmamalı bunu anladım ben. Floresan ışıklar, vanilya kokusu ve keskin kokular(bazı deterjanlar dahil; is ve duman kokusu vs) ani baş ağrısı başlatıyor.
Magnezyum almak besinlerden faydalı oluyor. Bir bardak suya limon sıkıp içiyorum. Bu benim son çarem çünkü uykumu getiriyor, ama hafifliyor. Tavsiye etmiyorum çünkü herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
Doktor altı ayda bir farklı ağrı kesiciler vermenin uygun olacağını çünkü bir süre sonra ilacın etkisini kaybettiğini söylemişti.
Allah yardımcınız olsun. Bu konuda bir çok yöntemim var kendi baş ağrım için :) Geçmiş olsun.
Evet alın bölgesi normal botox yapan doktorlar yapmıyor noroloji yapıyormuş cildiye gittigimde görüştüm evet yapılıyor ama ben migren için yapmıyorum dedi istersen bi araştırÖylemi botox iyimi geliyormuş bunu bilmiyordum..alın bölgesine mi yaptırıyor?
Evet bunu söyleyenler vardı ama mikrop kalmaktan korkuyorum öyle birşey yaparsam bilmem ki riski varmı?Benim annemde hacamat yaptırdı,bayağı rahatladı.
Teşekkür ederim tamam bir araştırayım bunuEvet alın bölgesi normal botox yapan doktorlar yapmıyor noroloji yapıyormuş cildiye gittigimde görüştüm evet yapılıyor ama ben migren için yapmıyorum dedi istersen bi araştır
Çok geçmiş olsun sizde evet benim migrenim de babannemden mirastır bana
Tavsiyeniz mutlaka deneyeceğim limon lu suyu..p
Yapan yeri araştırmak lazım,her yere güven olmaz.Evet bunu söyleyenler vardı ama mikrop kalmaktan korkuyorum öyle birşey yaparsam bilmem ki riski varmı?
Ben ona çok alıştım. Bünyeden bünyeye de değişiyor her ilacı kullanamıyorum. Umarım kalıcı bir çözüm bulurlar şu migrenreKullandım hiç etkisi olmadı hatta dahada kuvvetli ağrı kesiciler kullandım ama boşuna bir gelince geçmiyor
Gecmis olsun size de ..evet demekki benim ki de aynisindan )Cok.gecmis olsun.Bende de migren var.Aurali migren demisti gittigim iki norolog.
Baslamadan once bulanik gorme, yazilari okuyamama,algilayamama,kendi sesimi uzaktan duyuyor gibi oluyorum.Yarim saat den fazla suruyor.Sonrasinda sersemlik.ve nas agrisi.
Ben korkmayarak bir nebze olsun azalttim.Eskiden nedenini bilmedigimden atak geldiginde korkuyordum ve daha uzun ve yogun geciriyordum.Simdi umursamiyorum.Agri kesici alip.karanlik.bir odada uyumaya calisiyorum.
Allah beterinden korusun.Sizede cok gecmis olsun.
Oylemi çok ta severim çiğ bademı. .tamam bir deneyeyim nasıl olsa bir zararı yokBademi araştırır mısın? Özellikle çiğ badem. 10 adet civarı yendiğinde ağrı kesici ilaca benzer etki gösteriyor diye biliyorum migren üzerinde.
Duymuştum ama araştırmadim hiç eğer varsa bir faydası yaptırabilirim tabi bunun için Türkiye'ye gelmeyi beklemem lazım..ben yurt dışındayım.Hastanelerde migrene karşı botoks yapıyorlarmış. Araştırdınız mı?
Tüm migrenlilere allah şifa versin. (Ben dahi)ben iki yıl o iğneli tedaviyi gordum. Ayda bir defa tutardı. Belli bir süreden sonra oda ise yaramadı. Boşuna yapma kuru iğneden ne cikar ki. Yani demek istediğim geçici bir tedavi dir. Boşuna kendini yorma. Ameliyatını duymuştum. Araştırıyorum. Iyi ki bu konuyu açtınız. Tsk ederim. Iyi akşamlar.Hastanelerde migrene karşı botoks yapıyorlarmış. Araştırdınız mı?
Arkadasim yillarca cok cektim uykuDuymuştum ama araştırmadim hiç eğer varsa bir faydası yaptırabilirim tabi bunun için Türkiye'ye gelmeyi beklemem lazım..ben yurt dışındayım.
Geçen haberlerde migrenin kesin cozumunun bulundugu haberi vardi. Yurtdisinda bir estetik doktoru kaş kaldirma operasyonu sirasinda tesadufen migreni tetikleyen damari bulmus ve o damara bir operasyonla mudahele edildiginde migren ortadan kalkiyormus. Benim de var migren belam ve en kisa zamanda dusunuyorum bu operasyonu.
Sanırım medicalpark'ın bir afişinde gördüm.Duymuştum ama araştırmadim hiç eğer varsa bir faydası yaptırabilirim tabi bunun için Türkiye'ye gelmeyi beklemem lazım..ben yurt dışındayım.