• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Bu Eltimden..Yardım edin kızlar

ftmblk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
101
0
46
Aksaray
Herkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza tabiki kocaman bir sorunla..altı ay nişanlılık yaşadım beş aydır ewliyim eşimde iki aylık asker yani ewliliğimizin üçüncü ayında askere gitti gitmesiyle de herşey berbat oldu..bi eltim war ki allah düşmanıma wermesin benden beş yaş büyük 12 yıllık ewli iki de çocuğu war ama görmelisiniz zır cahil bir kadın wakti zamanında da aileye kendini sewdirmiş ama şimdi kayınbabam sewmez..ben aileye girdiğim ilk günden beri daha istemeye geldiklerinde laf sokmaya başladı kadın ewime eşya ne alındıysa üstüme nealdıysam hepsine karıştı kendiyle beni kıyasladı durdu bense bunu sadece eşime dile getirip sustum ama kaynanamda kayınbabamda kaynımda herşeyin farkındaydı eşimin eski kız arkadaşından bile defalarca bahsetti.. ewime geldiğinde ewime gelen misafirle bir oldu bana laf söyledi bende hep sustum ama anlattım eşime we kaynanama .. ben zaten mesafe koymuştum gidip gelmezdim pek ama eşim askere gidipte kaynanamlara gelince daha sık görüşür olduk bi bakarsın iyi bi bakarsın sürekli laf sokar geçenlerde yine laf sokmaya başladı bende yine eşime anlattım kaynanamada kaynanam benimle konuşmadı iki gün boyunca bende eşime annesini konuşmadığını da söyledim asker oldu için çok sinirlenmiş annesini aramış onunla konuşmuş anneside eltime söylemiş oda ben böyle bişey söylemedim demiş zaten bu kaçıncı yalanı kaçıncı iftirası kayınbabamla falan aram çok iyidi kaynanamda kim yalan söylüyosa yüzleşeceksiniz demiş bir araya geldik kaynımda war kayınbabamda olay büyüyerek konuşuldu önce söylemedim dedi sonra hatırlayamadım dedi sonrada söyledimse ne war bunda dedi..artniyetli söylemedim diye yeminler etti kaynanamda kayınbabamda beni suçluyorlar şimdi ben çok ince fikirliymişim alınıyormuşum çok kılmışım bugüne kadarsa kimseyle sorun yaşamadım bana yarım edin kızlar nasıl dawranayım çok sıkıldım artık böyle şeylerden nasıl dawranayım ben..kaynanamın iki lafından biri sen alınırsın şimdi sen kılsın demek..

eltinle arana su an icin bir mesafe koy, fazla görüsme, tavrini koy.... belki hatasinin farkina varir. ve böyle hatalar yapmayi birakir..
kaynananlala kötü olma derim onlarda belliki iki arada bir derede kalmislar... arani bozma onlarla herzaman git gel derim ben ama eltinden konusma bahs etme... yani kisacasi onu kafana takma...

bence eltin sana nasılsa aynı muameleyle sende ona yaklaş gıcık et onu sende laf koy hatta konuşma dahiii konuşmayan nice eltiler var hem muhatap olmasan sende rahatlarsın

eltinle arana su an icin bir mesafe koy, fazla görüsme, tavrini koy.... belki hatasinin farkina varir. ve böyle hatalar yapmayi birakir..
kaynananlala kötü olma derim onlarda belliki iki arada bir derede kalmislar... arani bozma onlarla herzaman git gel derim ben ama eltinden konusma bahs etme... yani kisacasi onu kafana takma...

böyle yapmayı deniyorum bende olcakinşşşahh

bence eltin sana nasılsa aynı muameleyle sende ona yaklaş gıcık et onu sende laf koy hatta konuşma dahiii konuşmayan nice eltiler var hem muhatap olmasan sende rahatlarsın

doğru söylüyosun böyle olcam artık.))

şu an o konular bana çok uzak ama.. eltini takmasan olmazmı.. :s kayınvalideninin dediği gibi.. bir çok lafını kulak ardı etsen? unutma daima meyve veren ağaç taşlanırmış.. bence etrafında sana kötü davranan insanlar seni üzmesin daha çok güçlendirsin.. bide kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye bi laf vardır bizim burda :)

Back