• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu dertten!!!!

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
28
Merhaba hanımlar
Benim derdim sürekli terlemek, yaz kış durmadan terlemek, ellerim terliyor, koltukaltım terliyor, ayaklarım terliyor,
Ayaklarımı o kadar sorun etmiyorum ama koltukaltım ve ellerim sürekli su içinde o kadar zor ki hayat...

Hiç bir kıyafeti giyemiyorum, koltukaltı terim belli oluyor çünkü resmen belime kadar iniyor o ıslaklık, ellerim sürekli ıslak, sevgilimin elini hiç tutamıyorum sürekli gizliyorum ellerimi, bıktım artık,
Benim gibi olan ve çözüm bulan var mı:KK43::KK43::KK43:

Kan değeriniz fazla yüksek olabilir mi? doktora gidip bir tahlil yaptırsanız .
Benim de sadece koltuk altım terler ama ayaklarım üşür
Benimki de normal değil sanırım hem ter hem üşüme ayni anda yaşıyorum benimki daha da tuhaf.

Kan değeriniz fazla yüksek olabilir mi? doktora gidip bir tahlil yaptırsanız .
Benim de sadece koltuk altım terler ama ayaklarım üşür
Benimki de normal değil sanırım hem ter hem üşüme ayni anda yaşıyorum benimki daha da tuhaf.
Hayır kan değerlerime baktırdım herşey normal bi hastalığım da yok. Neden oluyor bilmiyorum. Nedensiz... Ama bıktım artık psikolojim bozuluyor

Hayır kan değerlerime baktırdım herşey normal bi hastalığım da yok. Neden oluyor bilmiyorum. Nedensiz... Ama bıktım artık psikolojim bozuluyor
yoğurt serinlik verir. Bol bol tüketin. Şekerli gıdalardan uzak durun. Ben yazın bu şekilde terlemekten kurtuluyorum.

Merhaba hanımlar
Benim derdim sürekli terlemek, yaz kış durmadan terlemek, ellerim terliyor, koltukaltım terliyor, ayaklarım terliyor,
Ayaklarımı o kadar sorun etmiyorum ama koltukaltım ve ellerim sürekli su içinde o kadar zor ki hayat...

Hiç bir kıyafeti giyemiyorum, koltukaltı terim belli oluyor çünkü resmen belime kadar iniyor o ıslaklık, ellerim sürekli ıslak, sevgilimin elini hiç tutamıyorum sürekli gizliyorum ellerimi, bıktım artık,
Bence doktora görünmelisiniz, benım lisedeyken bi arkadsım da aynı sorun vardı günde 10 kere çorap degıstırıyorum derdı, defterleri yazı yazarken ıslanırdı..

Merhaba, el terlemesi değil ama ayak ve koltuk altı bende de var. Ayaklarim şöyle, çorap giymedigim zaman terliyor. Zaten corapsiz duramıyorum cok üşüyorum o yüzden rahatsiz olmuyorum hic.
Koltuk altı için uzun zamandır roll on kullanıyorum. Markalar ara ara değişiyor. Son zamanlarda tereson kullanıyorum cok memnunum. Zaten düzenli kullanınca hergün kullanmanıza gerek kalmıyor. En son 2 hafta once kullanmıştım

Buarada arkadaşımın abisi ellerinin terlemesinden cok rahatsızdı. En son önemli bir sınavda kağıt ıslandığı için sınavı yarıda bırakıp doktor araştırmaya başlamıştı. Ellerinden ameliyat olmuştu ama inanin nasıldı hatırlamıyorum. En son konuştuğumuzda cok rahatmış keşke daha önceden olsam fln diyormuş

eşim boyle ya kovayla su dokmusler gıbı terler kısın bıle yastıgı su ıcınde sırtı ter ıcınde
:(

şakaklarından alnından akar şıp şıp damlar hep

cozumunu bulamadık

Merhaba hanımlar

Benim kardeşimde öyle. Onda el ve ayak teri sorunu var. Evde yaz kış çorapla dolaşıyo yoksa kayıyo. Doktor botoksu önerdi.

Benimde terleme sorunum var :( Biraz hızlı hareket ediyim biraz panikleyim yada kıyafetim kalın sıkı gelsin ter basıyor. Elim ayağım terlemez çok şükür 🙏 benimde kafam sırtm ve koltuk altım terler.
Koltuk altı en büyük sorundu kıyafetin ıslanır, tertemiz olsan bile seni pismiş gibi gösterir. Çok zor günlerdi ben kurtuldum çok şükür. Koltuk altını driclor ile çözdüm. Kesinlikle inceleyin tavsiye ederim. Bir hafta sabah akşam kullanıp akabinde daha seyrek kullanılıyor. Ben kurtuldum resmen. 3-4 yıl oldu koltuk altım asla terlemiyor nemlenmiyor bile.

Hiperhidroz😕 Benim eşimde de var bu sorun, uzun süredir terbezi ameliyatını araştırıyoruz. Ameliyat sonrası refleks terlemenin olma ihtimali yüksek olduğunu öğrendikçe vazgeçiyoruz😐

Tanıdığı ameliyat olanlar sonrasındaki durumlarını paylaşırsa çok memnun olurum konuyu takipteyim.

Back