Cidden alacak mısınız o arabayı?Benim eşimde ablasına tapıyor ablası 150 bin liralık araba istiyor şuan araba bakıyoruz ablasına geçenlerde yeğeni kaykay istemiş küçük daha bebek tabi bu bebeğin annesinin isteği pembe aldık götürdük neymiş efendim sarı olacakmış pembe dememiş ki onlar koşulsuz şartsız ne derlerse koşuyoruz
Hayır eşim bana altınlarımı geri vereceğini söyledi altınları alıp yoluma bakacağım o da istediği arabayı alsınCidden alacak mısınız o arabayı?
Bu adamla devam yani?
Kolay gelsin
Size asla sevgi ilgi değer göstermiyorsa neden evlendiniz ve çocuk yaptınız ki? Bunlar istendiği için yapılmaz, içten gelir. Kendi değerinizi kendiniz belirlersiniz.Yapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldı
BOŞAN BENCEAdam sizi cinsel olarak arzulamiyor. Değer vermiyor. Sevgi göstermiyor. Bence yapılması gereken şey belli.
Millet evli desin diye bir evlilik. "kutsal aile kurumu"Cinsellik yok, sevgi, saygı görme, özel hissetmek yok, beraber gezme tozma yok, sohbet muhabbet dolu bir paylaşım yok.
Evlilik kurumunuz ne amaca hizmet ediyor tam olarak?
evet, sosyal hayatta da daha kıymetli oluyormuşsun, sözün bi başka geçerlilik kazanıyor evli olunca diyorlar.Millet evli desin diye bir evlilik. "kutsal aile kurumu"
Valla böyle salak salak evlilikler yaşamaktansa, en güzeli.evet, sosyal hayatta da daha kıymetli oluyormuşsun, sözün bi başka geçerlilik kazanıyor evli olunca diyorlar.
Ben bilemem, evde kaldım
E hayır.Ama ne zaman ailesiyle senli benli olsam bana davranışı değişiyor.daha iyi oluypr.kocamın beni sevmesi bana değer vermesi için ailesinin gönlünü hoş etmem mi gerekiyor?
Yapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?