Evet 2 buçuk saat uzaktalarSizin aileniz farklı bir şehirde mi?
Yapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldıAilesine yaptiklarini size yapmiyor mu? Mesela hadi cikalim suraya gidelim dediginizde yok mu diyor? Bence onemli olan size de vakit ayirmasi. Cocugunuzun burnu akarken herkes evde tam tekmil hazir olacak diye bir sey de yok aslinda siz sadece sinirlendiginiz icin oyle dusunuyorsunuz bence.
Aslında onun sülalesiyle içli dışlı olsam ondan önce ben desem hadi abilere yeğenlere gidelim desem havalara uçar.kendimi onların üstüne kuma gelmiş gibi hissediyorum.yani benim iyi bir kadın olmamın şartı ailesinin gözüne girmemUzaklaşın yani taşının.
siz ihmal ettiği bi durum var mı?
o gittiğinde siz gitmeyin işim var diyin ..
O zaman bu adamla devam etmeye de niyetliyseniz sallamayacaksiniz. Kendi hayatiniza bakacaksiniz. Alir cocugu cikarsiniz. Araba kullanabiliyorsaniz sahane olur,yoksa da hemen ogrenin. Alin arabayi alin cocugu cikin. Kendisi de yuruyerek gezdirsin baskalarini. Bir sure sonra o gelir kosa kosa yaninizaYapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldı
iyi de o dengeyi siz kuracaksınız .. gitmek istemiyorsanız gitmeyin bugun çocuga hava aldırıcam diyin kendi gelmek istiyorsa gelir istemiyorsa gitsin akrabalarının yanına .. bir zaman sonra tıpış tıpış döner. Herkes bi zaman snra sizi sormaya başlayacak çunku..Aslında onun sülalesiyle içli dışlı olsam ondan önce ben desem hadi abilere yeğenlere gidelim desem havalara uçar.kendimi onların üstüne kuma gelmiş gibi hissediyorum.yani benim iyi bir kadın olmamın şartı ailesinin gözüne girmem
Yaben abartmıyorum değil mi? Ve evet cinsellik benim zorumla oluyor sinir oluyorum.birkaç kez de reddetri beni kendimi çok aşağılanmış hissettimAile düşkünü erkeklerin cinsellikle bir şekilde sorunu oluyor zaten genelde, hiç şasirmadim.
Bu derece bagimli birini kopartmaniz çoook zor, baya yipranirsiniz yasiniz geçer belki o zaman.
Yaben abartmıyorum değil mi? Ve evet cinsellik benim zorumla oluyor sinir oluyorum.birkaç kez de reddetri beni kendimi çok aşağılanmış hissettim
Vay uyuzlar vay maya gibi tertemiz kadınlar kendilerini isteyecekte kendileri reddediyor hey yarabbimmmYaben abartmıyorum değil mi? Ve evet cinsellik benim zorumla oluyor sinir oluyorum.birkaç kez de reddetri beni kendimi çok aşağılanmış hissettim
Ama ne zaman ailesiyle senli benli olsam bana davranışı değişiyor.daha iyi oluypr.kocamın beni sevmesi bana değer vermesi için ailesinin gönlünü hoş etmem mi gerekiyor?Adam sizi cinsel olarak arzulamiyor. Değer vermiyor. Sevgi göstermiyor. Bence yapılması gereken şey belli.
Onu da önerdim kabul etmiyor para tuzağıymış öyle şeylerMadem o kadar paranız var sizin için elini taşın altına koysun. Terapiste gidin(cinsel sorunlar da dahil)
Seven adam kabul etmek zorunda. Hastalansaniz para aliyolar diye tedavi etmiycek mi. Millete yedirmeye parası vardır kesinOnu da önerdim kabul etmiyor para tuzağıymış öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?