Bıktım Artık..

Hicbir amacim inancim yok demissin.. Bir bolume ilgin vardir onunla ilgili hayaller kur universiteyi hayal et ailen psikolojik sorunlar kavga gurultuler seni mutsuz ediyorsa universiteyi baska sehirde okumani siddetle tavsiye ederim yani demem o ki hedefin uni kazanmak olsun bunun icin ugras madem sosyal hayatin pek yok bos gecirecegine zamanini istedigin bolum okul icin emek harca ve kendine sor bundan iki sene sonra yine ayni bu umitsizlikte mutsuzlukta mi olacagim diye emin ol cevabin hayir olacak :) ben de aynilarini yasadim lisedeyken simdi unideyim ha simdi daha buyuk sikintilarim var hayatimi kendi basima idame etmeye calisiyorum ama en azindan kimseyi cekmiyorum .. Oyle fikir vereyim dedim. Ve cok sikmamaya calis kendini rahat birak birazcikk oluruna birak herkes gibi olmaya calis farkli oldugunu dusunme kendini basite indirge emin ol daha yuzeysel olursan daha mutlu olursun.. Oyle aklima gelenler bunlar. Basarilar :)

Haklısınız.

Bende eskisehir diye dusunuyodum üniversite ve tesekkur ederim gercekten

Tesekkur ederim

Belki burası sana dar geliyordur,bana geliyor çünkü.
Benim de tam inancım var diyemem,bazı şeyleri çok araştırdım,sorguladım,şuan kafamda bazı şeyler var.Sen de sorgula,şuan kendini kötü hissediyorsun diye değil .Gerçekten sorgula.Hani bir filozof demiş ya "sorgulanmayan hayat yaşanmaya değmez." aynen öyle :)
Arkadaş konusuna katılıyorum,ben ya hep ya hiççiyim.Şuan çok yakın olduğum,güvendiğim kişiler var.4 tane falandır.Ama oturup 2 çift laf edebileceğim ama yakın olmadığım kişiler de var.İkiyüzlülük yapan ,yapmacık davranan,dedikoducu tiplerle selamlaşmıyorum bile .Onlar selam verirse alırım o kadar.
Ben doğru düzgün ders çalışmıyorum bile Napıcam bilmiyorum.Gerçekten en güzel yaşımızda böyle kara kara düşünmek çok acımasızca. (
Siz bence hayat amacınızı bulun.Amaç olmadığı zaman insan gerçekten yolunu kaybetmiş gibi oluyor,önce bunu yapın.Gerisi zaten geliyor,öyle büyük şeylerle mutlu olmaya da gerek yok.Ama dediğim gibi önce hayat amacınızı bulun.

Evet amacımı düşünmeliyim. Ve yazdıklarınız beni şaşırttı benzer düşüncelerdeyim bende

Benim hayat felsefem şuan insanlara faydalı olabilmek. Geçmişi düşününce şişe zamanlarında bir çocuğu sevindirmek ne kadar önemliydi. Pastaneden küçük pastalar alır çocuklara dağıtırdım. Onları mutlu görmek hoşuma giderdi. O zamanlar bu bir amaç değildi. Ama şimdi amaç. Yani hızırı beklemek yerine Hızır olmak ve çaresiz insanların derdine derman olmak en büyük hayalim. Mutlu insan çok az ve birilerinin yüzünü güldürmek çok önemli benim için. Mutlu insanlar beni daha fazla mutlu ediyor. Mutlu olmak için savaşmak lazım. Doğru kararlar seni mutluluğa götürecek. Sıkı ders çalışırsan başarının hazzını yaşarsın. Başarının keyfini bir kez tadınca daha fazlasını istersin. Başarını insanlara faydalı olmak için kullanırsan aldığın haz çok daha büyük olur. Sıkı bir kız ol hayatını ıskalama. Bu hayat bir kez sunuluyor. Kalbini imanla doldurursan bunun da ayrı bir hazzı var. Tüm sıkıntılarını gidermen için harekete geç ve hayatını doya doya yaşa. Mutsuz depresif hayat istemiyorsan daha iyisini yap. Bir sazlıkta ot olsaydın oradaki en iyi ot sen olmalısın. Ne yaparsan yap en iyisini sen yap. Kendini motive et. Daha iyi olacağım sıkı çalışacağım ve mutlu bir hayat kuracağım de her gün. Sonunda çok iyi yerlerde olacaksın. Güven bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…