Bıktım artık

Gerginlikten belki de bu bile batıyor olabilir ama sürekli de nasihat olmaz ki. ben hani onun dediğine geldim diye üüzldüğümden değil onunn sırf o bana o şekilde konuştu diye böbülrnemsine tahammülüm yok çok şükür düşünmeye aklım var yani

siz neden bukadar gerildiniz anlamadım!!!Ben masumane yazdım .Sizin aklınız var veya yok diye bir cümlede kurmadım.Sadece ilişkinizde sizi rahatlatacak şekilde belki siz yanlış anlamış olabilirsiniz diye fikrimi yazdım okadarrrr...

siz neden bukadar gerildiniz anlamadım!!!Ben masumane yazdım .Sizin aklınız var veya yok diye bir cümlede kurmadım.Sadece ilişkinizde sizi rahatlatacak şekilde belki siz yanlış anlamış olabilirsiniz diye fikrimi yazdım okadarrrr...

siz yanlış anladınız beni ben yanlış yazdım veya sizin yazdığınız yazıya göre .siz eşinizle aynı şeyi yapıyormuşsunuz ya hani bende sürekli nasihat olmaz veya benim dediğim çıktı gibi bişey her defasnda yapılmaz diye yazmak istedim o yazdklarm sevgilim içindi aslında

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım o lafı size demedi :) Sevgilisiyle ilgili söyledi.

Bence dönemsel bir bunalma yaşıyor olabilirsin, büyütülecek gibi gelmedi ama yaşayan daha iyi bilir tabi.

wi-fi den evliliğe nasıl geçti birden bire? Sabır çekmek yerine alakasız alakasız konuşma lütfen! diyebilirsiniz yoksa çekeceğiniz var. Evlendiğiniz zaman birleşik bir organizma haline gelip aynı beyinle düşünmeyeceksiniz, sizin düşünceleriniz gibi onun da düşünceleri olacak. Huzur da kafalarınız birbirine uyduğu sürece var.

ben orada kafama göre kapatıyorum açıyorum dediğim için sen öyle kafana göre hareet edemezsin öyle evlilik yok demeye başladı en ufak bişeyde bunları söyler kendisi zaten

siz yanlış anladınız beni ben yanlış yazdım veya sizin yazdığınız yazıya göre .siz eşinizle aynı şeyi yapıyormuşsunuz ya hani bende sürekli nasihat olmaz veya benim dediğim çıktı gibi bişey her defasnda yapılmaz diye yazmak istedim o yazdklarm sevgilim içindi aslında

ben yanlış anladım özür

ona bakarsan ben küçük çocuk gibymişim büyümem lazımmış anlamıyormuuşum onu hep tersini yapıyormuşum artık bişeyleri kırk kere söyleyince yapacağım varsa da yapmıyorum gerçekten ama akşam konuşacağım teşekkür ederim yorumunuz için
rica ederim ne demek ama konuşmanı onun hayrına olacak ve lütfen hatrım için konuşmaya başlarken " bak lütfen yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyorum" diye başlayın ne demek olduğunu anlasın :KK70:

rica ederim ne demek ama konuşmanı onun hayrına olacak ve lütfen hatrım için konuşmaya başlarken " bak lütfen yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyorum" diye başlayın ne demek olduğunu anlasın :KK70:

kesinlikle tavsiyenizi dikkate alacağım:KK70:

aslında öyle güzel hayalleri var ki tam benim istediğim gibi herşeyi beraber yapmak .

ama işte şu nasihat olayı beni geriyor

Herkesin hayalleri farklıdır tamam ama şu haliyle bir kap yemeği bile beraber yapamazsınız. Çocuk gibi görme huyu falan da zor değişen şeyler malesef, şimdiden uğraşmaya başlayın.

bu tarz erkek zor ama diğer huylarıda gözönüne alınarak çekilebilir. esas siz annesine bakın. bu şekilde bir kv çekilmez hayattan soğutur insanı.

Merhaba bayanlar,

Sevgilimle 2 yıllık bir beraberliğimiz var. Çok ince düşünceli , çok değer verir fakat nasihatları beni benden alıyor çıldırıyorum resmen artık. Her seferinde senin yararına söylüyorum , senin iyiliğin için konuşuyorum vs..

Evlilik düşünüyoruz fakat kendisinin bu kadar herşeyi biliyormuş gibi konuşması ,sanki karşısında küçük cocuk var o kadar doldum ki gerçekten bıktım yani.

En basiti wifi bağlantısının açık oluşunda telefonda şarj çabuk bitiyor bana bir şeyler göndermiş bende wifi kapalı gelmedi şarj bitiyor dedim , demez olaydım yok ben sana daha önce de söylemiştim senin yararına konuştum ama sonunda anladın demeye başladı bende bu sefer sırf sen söylediğin için değil ben kendi kafama göre kapatıyorum açıyorum dedim , bu seferde evlilikte kafana göre yaşamak yok demeye başladı sabır sabır diye diye bi hal oldum.Tamam haklı ona bişey demiyorum ama bişey kırk kere söylenmez ki . nasıl davranmalıyım

Sizinde eşlerinizi , nişanlılarınız böyle mi ? nasıl davranıyorsunuz ?
Ben inatla iddialaşıyorum. Ama iddialaşınca çok geriliyoruz. Bazen de gülerek bağırıyorum. Seni gebertirim, ağzını yırtarım, sana ne, seni bırakır kaçarım bak falan diyorum, şakaya vurup yapıyorum tabi bunları. Gülerek ve iç anadolu şivesiyle... Ama şaka yollu da söylesem asıl düşüncelerim olduğunu anlıyor ve ses etmiyor. Bazen ben de çok bilmişlik yapıyorum. Farkın da olmadan sonunda bunu sakın unutma diyormuşum. Eşim de bir şey söyledikten sonra bunu sakın unutmayım mı deyip dalga geçiyor. O şekilde anlaşıyoruz. Yoksa gerçekten anlaşamayız, bazı konularda görüşlerimiz çok ters çünkü.

Ben inatla iddialaşıyorum. Ama iddialaşınca çok geriliyoruz. Bazen de gülerek bağırıyorum. Seni gebertirim, ağzını yırtarım, sana ne, seni bırakır kaçarım bak falan diyorum, şakaya vurup yapıyorum tabi bunları. Gülerek ve iç anadolu şivesiyle... Ama şaka yollu da söylesem asıl düşüncelerim olduğunu anlıyor ve ses etmiyor. Bazen ben de çok bilmişlik yapıyorum. Farkın da olmadan sonunda bunu sakın unutma diyormuşum. Eşim de bir şey söyledikten sonra bunu sakın unutmayım mı deyip dalga geçiyor. O şekilde anlaşıyoruz. Yoksa gerçekten anlaşamayız, bazı konularda görüşlerimiz çok ters çünkü.

bak şimdi hatırlattınız bana onda da bunu unutma kafanın bi kşesine sok der:)
Bizde sertiz şaka ile bişey söylenmez

X