Böyle anneler gördükçe çok üzülüyorum. Çünkü ben annemden bugüne kadar hiç ilgisizlik, dışlanma, şefkatsizlik vs görmedim. O yüzden üzüldüm sizin adınıza ama babanız tam tersi anladığım kadarıyla. Siz babanızla yaşasanız keşke. Nedense ablanızı kıskandığınızı hissettim bi an. Kaç yaşındasınız? Eğer ilişkiniz bu yöndeyse anahtarınızı vermeyin daha da başınız ağrır sonra.
Böyle anneler gördükçe çok üzülüyorum. Çünkü ben annemden bugüne kadar hiç ilgisizlik, dışlanma, şefkatsizlik vs görmedim. O yüzden üzüldüm sizin adınıza ama babanız tam tersi anladığım kadarıyla. Siz babanızla yaşasanız keşke. Nedense ablanızı kıskandığınızı hissettim bi an. Kaç yaşındasınız? Eğer ilişkiniz bu yöndeyse anahtarınızı vermeyin daha da başınız ağrır sonra.
çıktığı evin anahtarını istemiş kadın..
konu sahibesi sordun mu annene hiç neden diye?
Sormaz miyim ,yuzlerce kez.
Yani ben olsem uzulur musun sen anne dedigimi bilirim.
Neden diye sorunca aldigim bir cevap yok.
Sen delisin, sen ruh hastasisin. Kimse sana bisey yapmiyor, sen soylesin vs vs. Artik sorgulamayi biraktim.
çok enteresan hani ablanıza da aynı davransa yapısı bu der geçersin.
çocukken de böylemiydi?
iplerin koptuğu bir nokta varda siz mi farketmediniz acaba..
Ayrı eve çıkabilmenize sevindim. İletişiminizi minimum seviyede tutun. Çok üzücü gerçekten. İlk açtığınız konuyu biliyorum. Evden çıkmanız isabet oldu. Tamamen ailenizi silin diyemem. Bu sizin vereceğiniz bir karardır. Ama nasıl mutlu olacaksaniz öyle yapın. Madem sizi dislayip kon guduyorlar yapacak bir şey yok mecbur olmadıkça konuşmayın.
Allah sizi onlara muhtaç etmesin. Dilerim her daim dik, güçlü ve ekonomik özgürlüğe sahip bir kadın olarak yaşarsınız. Bugüne kadar yasayamadiginiz sefkati size verecek dostlariniz ve istiyorsanız bir eşiniz olur. Herkesin imtihanı farklı ne yazık ki. Kimi evlat hasretinde, kimi ana baba, kimi de analı babalı öksüz. Sizinki gerçekten ağır ama değiştirilebilecek gibi görünmüyor. En güzeli kabullenmek ve dert edinmemek. Önünüze bakın artık.
Anneniz niye öyle davranıyor !evrak ettim kadını bunalmış olabilirsiniz bence annemizin eleştirmek yerine nerede hata yaptığınıza bakın. Çünkü boşanmış kana kapısını açan bir. Anne ve ayrı eve çıkan bir bekar kiz
Evlenmeyi düşünmüyomusunuz. Evlenseniz kendinize ait yuvaniz olsa kendinizi yalniz hissetmezsiniz. Evlilik bazen çözüm olmayabiliyo ama doğru ve sizi seven insanla gayet mutlu huzurlu yuvaniz olabilir
Pardon ben yanlış anlamışım o daha fena ya. Sanki evden gitmesini fırsat bulmuş gibi gerçekten çok üzücü..çıktığı evin anahtarını istemiş kadın..
konu sahibesi sordun mu annene hiç neden diye?
Ne diceğimi bilemedim bence görüşmeyi en aze indirin gerekmedikçe görüşmeyin ne düşünürlerse düşünsünler takmamaya çalışın gerçekten. Demişsiniz ya evliliği düşünüyorum ama karşıma biri çıkmadı diye emin olun karşınıza sizi hakedicek biri çıkıcak ve siz çok güzel bi aile kurucaksınız annelik nasıl yapılırmış annenizede göstericeksiniz böyle hissettim sadece.Ne kadar sanslisiniz.
28 yasindayim ve 28 yildir annemin bana sevgisini hissedemedim. Ozellikle son donemlerde anlamsiz bir ofke hissediyordum.
Anahtar evimin anahtari degil, onlarla yasadigim evin anahtarini.
Hani oyle oraya kafama estiginde gidemeyeyim diye.
Inanin ablami cozemiyorum, bugune kadar hep destektim. Simdi yeniden universiteye gidiyor orayi kazanmasi icin en az onun kadar ugrastim. Su an annemle ikisi bir olup beni tamamen disladilar.
Anneme alistim da ablamin yaptiklari canimi yakiyor.
Babami da inandirmislar bugun.
Cok tesekkurler yazdiginiz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?