- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Kızlar önceki konularimi bileniz vardir.Kp ile ilgili.Paralar aynı hesaplar aynı.Zor durumda kalan ben.Butun kişi yazlıkları geçirdim bir yere cikamadim.Surekli para yok yok yok.Hepiniz esin ayrilsin babasından dediniz.Ayrildida.Ama sonuç,adam bırakmıyor pesimizi kaynanami ve kaynatalarimi gorumcemi düşman etti bize herkese hayın olarak ilan etti.Esimin kardeşlerini doldurdu ve aralarını acti.Hepsinin sorumlusunu beni tutuyorlar.Kp herkese pammikprenses yaptı herşey onun yüzünden çocuğumu doldurdu bizi düşman etti diyor bana sürekli iftira attı durdu.Kv dün gece gelip benden hesap sordu ama Allah'tan eşim arkamda durdu.Kv ne herşeyi söyledim.Cocugum oldu 1 yaşına girdi oğluma bir tane bile kıyafet alamadım hep sen aldın hiç demedin kızım gel beraber gidelim çocuğuna bişey beğen diye.Yada bana para vermedin. Dedim.Butun kişisi yazliklarla geçirdim elaleme rezil oldum.Surekli dolabim boş bugün ne yapsam diye işkence çektim hep dedim.Sustu oda esimde bana hak verdi.Ben senden para istemek zorunda değilim anne dedim ben bekarken babamdan para isteyemezdim.Dusunuyordum kendi kendime evlenince nasıl kocamdan para isticem diye ama bırak kocamı senden istedim hep dedim.Ben bunları yaşamak zorunda değilim bıktım artık bende dedim.Sonuc ben kötüyüm ben hayinim.Yeter artık dünden beri basima agrilar saplanıyor çok halsizim eşim hiçbirşey yemiyor.Napcam kızlar bunaldim bir akıl verin artık nolur..