• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık yeter yeter yeter

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar önceki konularimi bileniz vardir.Kp ile ilgili.Paralar aynı hesaplar aynı.Zor durumda kalan ben.Butun kişi yazlıkları geçirdim bir yere cikamadim.Surekli para yok yok yok.Hepiniz esin ayrilsin babasından dediniz.Ayrildida.Ama sonuç,adam bırakmıyor pesimizi kaynanami ve kaynatalarimi gorumcemi düşman etti bize herkese hayın olarak ilan etti.Esimin kardeşlerini doldurdu ve aralarını acti.Hepsinin sorumlusunu beni tutuyorlar.Kp herkese pammikprenses yaptı herşey onun yüzünden çocuğumu doldurdu bizi düşman etti diyor bana sürekli iftira attı durdu.Kv dün gece gelip benden hesap sordu ama Allah'tan eşim arkamda durdu.Kv ne herşeyi söyledim.Cocugum oldu 1 yaşına girdi oğluma bir tane bile kıyafet alamadım hep sen aldın hiç demedin kızım gel beraber gidelim çocuğuna bişey beğen diye.Yada bana para vermedin. Dedim.Butun kişisi yazliklarla geçirdim elaleme rezil oldum.Surekli dolabim boş bugün ne yapsam diye işkence çektim hep dedim.Sustu oda esimde bana hak verdi.Ben senden para istemek zorunda değilim anne dedim ben bekarken babamdan para isteyemezdim.Dusunuyordum kendi kendime evlenince nasıl kocamdan para isticem diye ama bırak kocamı senden istedim hep dedim.Ben bunları yaşamak zorunda değilim bıktım artık bende dedim.Sonuc ben kötüyüm ben hayinim.Yeter artık dünden beri basima agrilar saplanıyor çok halsizim eşim hiçbirşey yemiyor.Napcam kızlar bunaldim bir akıl verin artık nolur..

Zamanla alisirsiniz onlar da alisirlar. Size dis geciremeyeceklerini anayinca pes ederler. Dirayet gosterin dik durun. Boyle duygusal konusmalara da girmeyin anlamazlar.

Kızlar önceki konularimi bileniz vardir.Kp ile ilgili.Paralar aynı hesaplar aynı.Zor durumda kalan ben.Butun kişi yazlıkları geçirdim bir yere cikamadim.Surekli para yok yok yok.Hepiniz esin ayrilsin babasından dediniz.Ayrildida.Ama sonuç,adam bırakmıyor pesimizi kaynanami ve kaynatalarimi gorumcemi düşman etti bize herkese hayın olarak ilan etti.Esimin kardeşlerini doldurdu ve aralarını acti.Hepsinin sorumlusunu beni tutuyorlar.Kp herkese pammikprenses yaptı herşey onun yüzünden çocuğumu doldurdu bizi düşman etti diyor bana sürekli iftira attı durdu.Kv dün gece gelip benden hesap sordu ama Allah'tan eşim arkamda durdu.Kv ne herşeyi söyledim.Cocugum oldu 1 yaşına girdi oğluma bir tane bile kıyafet alamadım hep sen aldın hiç demedin kızım gel beraber gidelim çocuğuna bişey beğen diye.Yada bana para vermedin. Dedim.Butun kişisi yazliklarla geçirdim elaleme rezil oldum.Surekli dolabim boş bugün ne yapsam diye işkence çektim hep dedim.Sustu oda esimde bana hak verdi.Ben senden para istemek zorunda değilim anne dedim ben bekarken babamdan para isteyemezdim.Dusunuyordum kendi kendime evlenince nasıl kocamdan para isticem diye ama bırak kocamı senden istedim hep dedim.Ben bunları yaşamak zorunda değilim bıktım artık bende dedim.Sonuc ben kötüyüm ben hayinim.Yeter artık dünden beri basima agrilar saplanıyor çok halsizim eşim hiçbirşey yemiyor.Napcam kızlar bunaldim bir akıl verin artık nolur..
her söylediginde haklıısın. bırak onlar seni hain bilsin. kapına gelirlerse sende acma. eşin acsın. muhattap bile olma.
öyle böyle ogulları ile barışırlar. sen barışmak zorunda degilsin.
kocana sarıl öp. ezdirmemiş seni . sırıtnızı birbirinize yaslayıp her zorluk ile baş edebilirsiniz.
bundan sonrası iççinde artık üzülme. zoru atlaşmışsınız.

Allah sabır versin o durum çok zor bende yaşadım bir ara ama benimkiler hiç vermezdi sonra işe girdim çocuğuda kv bıraktım sonrada daha kötü oldu tabi peşimden koştular para diye elektrik su herşeyi bana odettiler çalıştığım için çocuğumu göremez oldum Birgün bile evde kalamiyor gecemi gündüzüme katıyor çalışıyordum koca da boş gezenin boş kalfasiydi ama ne oldu biliyor musun sonunda boşandım eve bı dünya tadilat Esat masrafı yaptım dayalı döşeli ev bıraktım onlara tek kuruş almadım hakkın da hayırlısı olsun ama çalış emeğini kimseye de verme bak ozaman kıymetli olursun

Evlenmeden önce esinizle herseyi konuşup bu duruma düşmemek adına baştan şartlar belirlenmeliydi öncelikle..
Şuan yapabileceğiniz tek şey olanı biteni olduğu gibi kabul edip önünüze bakmak konuşmayan konuşmasın,esiniz arkanızda önemli olan da bu..
Mutlu olabilmek için kimsenin hakkınızda ne düşündüğüne ve size ne şekilde davrandigina ihtiyacınız yok..
Vicdanınız rahatsa eğer keyfinize bakın,bunalımdan bunalım beğenmeyin esinizle hayata bir kez geliyoruz:KK66:

Yapılacak şeyleri yapmışsınız rağmen. Şimdi kulağınızı kapatıp önünüze bakma zamanı. Eşiniz iş kuramayı mı bulmayı mı planladı bilmiyorum ama bir yerden başlayın, böylece kafanız da meşgul olur. Geçmiş günleri düşünüp kendinizi yıpratmayın boş yere.

Yapılacak şeyleri yapmışsınız rağmen. Şimdi kulağınızı kapatıp önünüze bakma zamanı. Eşiniz iş kuramayı mı bulmayı mı planladı bilmiyorum ama bir yerden başlayın, böylece kafanız da meşgul olur. Geçmiş günleri düşünüp kendinizi yıpratmayın boş yere.
Eşimin iş yerindeki malzemelerini vermiyor kp iş bulcak

En azından kocan arkanda durmuş da içindekileri döküp rahatlamışsın. Boşver sen , seni düşman bilirlerse bilsinler .konuşmazlarsa konuşmasınlar .kocan senin yanında olduktan sonra gerisi boş .evladını eşini düşün sen .çok güzel yapmışsın.sakın geri adım atma .konuşurlar konuşurlar sonunda alışırlar susarlar

sonuna kadar haklısın, herşeyi yüzüne söylemen iyi olmuş, anlarmı orası muamma.
eşinede helal olsun, haklıdan yana olmuş, malum burda anasını ebesini tutanları görünce..
inşallah eşin kısa zamanda iş bulur, bu kadar düşünme hasta edersin kendini, bırak ne konuşurlarsa konuşsunlar.

sonuna kadar haklısın, herşeyi yüzüne söylemen iyi olmuş, anlarmı orası muamma.
eşinede helal olsun, haklıdan yana olmuş, malum burda anasını ebesini tutanları görünce..
inşallah eşin kısa zamanda iş bulur, bu kadar düşünme hasta edersin kendini, bırak ne konuşurlarsa konuşsunlar.
Herşey çok güzel olcak biliyorum ama kp in yapacakları bitmiyor şimdide eşimin bir yerden alacağı var 15 milyar kadar onuda istiyormuş esimde dedi ki sırf çenesinden kurtulmak için vericem dedi bende bir sınır oldum ve eşine az. Yedirdin biraz daha yedir dedim b,izin bir sürü borcumuz var üstümüze başımıza giyilecek birşey yok sen son paramızı babana mı vericekmis dedim.Sonra haklısın vermicem dedi inşallah vermez

Back