BIKTIM ARTIK NAPICAM

lazer merkezi diye mahalle berberine mi gidiyorsunuz?

lazere başlamadan önce mutlaka test yaptırmalıydınız, lazer merkezi yönlendirmeliydi. ayrıca yüze lazer yapılmaz diye her yerde yazıyor.
orda lazer yaptırıp sonuç alan bi çok arkadaşım oldu yüzündeki tüyler çok azaldı ondsn dolayı bende başladım lazere

trioid bezleriylede alakali olabilir diye duymustum bir yerde

trioid bezleriylede alakali olabilir diye duymustum bir yerde
Yok canım bebek için devamlı testler yapıldı ya herşey normal çıkıyordu çok şükür. Belki de gerçekten bu killanmanin bir hormonu var ama detaylı bakılmıyodur bilmiyorum ki. Bana genç kızken gittiğim jinekolog hanım, bende de oluyor iğneli epilasyon yaptırıyorum demişti.

ama illa bir rahatsizlik bir bozukluk sebep oluyordur

Yeni mi duydunuz? Ben yaptırdım, yaptırıyorum ve bir yan etkisi hiç olmadı.
Yeni duymadım ama sonucunun daha sert kıllar olduğunu biliyorum şekil A'da da görüldüğü gibi.
Benim bildiğim ve garanti sonuç olan iğneli lazer yapılması daha doğru yüze.

Benim küçükken tecrübesizliğimden dolayı cımbızla almam sonucu yüzümde bir kısım tüyler siyahlaşmıştı. Alexander'a girdim ve siyah tüyler tamamen zayıfladı. Azaldı tüylerim. Ama bitmedi tabi hala. Hormon testi de yaptırmıştım ben. Siyah tüylere alexander kullanılır, siz hangi cihazı kullandınız acaba

Diode lazer tüylerim çok siyah değildi ayvacık tüyüydü ancak diode lazer görür bu kılları demişti yapan kişi

Diode lazer tüylerim çok siyah değildi ayvacık tüyüydü ancak diode lazer görür bu kılları demişti yapan kişi
O tüylere yapmasaydınız da olurdu sanki ya. Yani benim çok kalınlaştı diye gittim ben. Diode görür diye biliyorum ben de ama tam bilmiyorum o cihazı

O tüylere yapmasaydınız da olurdu sanki ya. Yani benim çok kalınlaştı diye gittim ben. Diode görür diye biliyorum ben de ama tam bilmiyorum o cihazı
Ya ayva tüyleriydi ama hani çok sakal gibi değildi ince ama kahverengimsi siyah gibiydi makyaj yapıyodum mesela fondetenin üstünden gözüküyordu aynaya bakarken kötü hissediyorum bide erkek arkadaşım dalga geçmişti bi defa sinirlendim bende ağda yaptım yüzüm full tahriş oldu iple aldım sivilce doldu en son çare lazere aradım 13 seanstir gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…