- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- Konu Sahibi Yasemingunduz
-
Ankarada oturuyorum ve yaptırdığım yer türkiyede çok bilinen bi yer aslında güvenli bi yer ama hala neden tüylerim siyah siyah çıkıyor anlam veremiyorum hormon testi yaptıracağım bakalımHemen testlerini yaptır, ve epilasyon işlemlerini büyük şehirde yaptır, tüm işlemlerini.. .
orda lazer yaptırıp sonuç alan bi çok arkadaşım oldu yüzündeki tüyler çok azaldı ondsn dolayı bende başladım lazerelazer merkezi diye mahalle berberine mi gidiyorsunuz?
lazere başlamadan önce mutlaka test yaptırmalıydınız, lazer merkezi yönlendirmeliydi. ayrıca yüze lazer yapılmaz diye her yerde yazıyor.
orda lazer yaptırıp sonuç alan bi çok arkadaşım oldu yüzündeki tüyler çok azaldı ondsn dolayı bende başladım lazere
Keşkekeşke gitmeden araştırsaydınız iyice.
trioid bezleriylede alakali olabilir diye duymustum bir yerdeYa o dert bende de var cene altı. Taa universite zamani baktirdim hormonlarda bişey cikmadi kadın doğumcu iğneli epilasyon yaptırabilirsin dedi hiçbir halta yaramadı. Güçlendi. Epilasyoncu da hemen hormonlara attı suçu. Yalan valla bitiremeyince gunah keçisi hormonlar olur. 2 yıldır da surekli hormon testi yapan bi insanım bişey olsa orda söylenirdi. Her zaman normal çıkıyor. Lazeri de soruşturdum yüze sakıncalı dediler. Bütün vücudumda o kadar yok, kıl tüy sorunları olan bi kadın değilim ama bıyık ve çene koyu çıkıyor iste. Cımbızla iple idare ediyorum kabullendim çaresiz. Genetik bişey herhalde.
Yok canım bebek için devamlı testler yapıldı ya herşey normal çıkıyordu çok şükür. Belki de gerçekten bu killanmanin bir hormonu var ama detaylı bakılmıyodur bilmiyorum ki. Bana genç kızken gittiğim jinekolog hanım, bende de oluyor iğneli epilasyon yaptırıyorum demişti.trioid bezleriylede alakali olabilir diye duymustum bir yerde
ama illa bir rahatsizlik bir bozukluk sebep oluyordurYok canım bebek için devamlı testler yapıldı ya herşey normal çıkıyordu çok şükür. Belki de gerçekten bu killanmanin bir hormonu var ama detaylı bakılmıyodur bilmiyorum ki. Bana genç kızken gittiğim jinekolog hanım, bende de oluyor iğneli epilasyon yaptırıyorum demişti.
Yeni mi duydunuz? Ben yaptırdım, yaptırıyorum ve bir yan etkisi hiç olmadı.Yüze lazer mi yaptırdınız gerçekten ?
Nerede yazıyor ki captain? Yüze lazer yapılıyor gayetlazer merkezi diye mahalle berberine mi gidiyorsunuz?
lazere başlamadan önce mutlaka test yaptırmalıydınız, lazer merkezi yönlendirmeliydi. ayrıca yüze lazer yapılmaz diye her yerde yazıyor.
Yeni duymadım ama sonucunun daha sert kıllar olduğunu biliyorum şekil A'da da görüldüğü gibi.Yeni mi duydunuz? Ben yaptırdım, yaptırıyorum ve bir yan etkisi hiç olmadı.
Hayır sonucu daha sert kıllar değilYeni duymadım ama sonucunun daha sert kıllar olduğunu biliyorum şekil A'da da görüldüğü gibi.
Benim bildiğim ve garanti sonuç olan iğneli lazer yapılması daha doğru yüze.
Yaptıran düşünsün ilgilenmiyorum :)Hayır sonucu daha sert kıllar değil
Diode mı yaptiriyorsunuzYeni mi duydunuz? Ben yaptırdım, yaptırıyorum ve bir yan etkisi hiç olmadı.
Diode mı yaptiriyorsunuzYeni mi duydunuz? Ben yaptırdım, yaptırıyorum ve bir yan etkisi hiç olmadı.
Diode lazer tüylerim çok siyah değildi ayvacık tüyüydü ancak diode lazer görür bu kılları demişti yapan kişiBenim küçükken tecrübesizliğimden dolayı cımbızla almam sonucu yüzümde bir kısım tüyler siyahlaşmıştı. Alexander'a girdim ve siyah tüyler tamamen zayıfladı. Azaldı tüylerim. Ama bitmedi tabi hala. Hormon testi de yaptırmıştım ben. Siyah tüylere alexander kullanılır, siz hangi cihazı kullandınız acaba
O tüylere yapmasaydınız da olurdu sanki ya. Yani benim çok kalınlaştı diye gittim ben. Diode görür diye biliyorum ben de ama tam bilmiyorum o cihazıDiode lazer tüylerim çok siyah değildi ayvacık tüyüydü ancak diode lazer görür bu kılları demişti yapan kişi
Ya ayva tüyleriydi ama hani çok sakal gibi değildi ince ama kahverengimsi siyah gibiydi makyaj yapıyodum mesela fondetenin üstünden gözüküyordu aynaya bakarken kötü hissediyorum bide erkek arkadaşım dalga geçmişti bi defa sinirlendim bende ağda yaptım yüzüm full tahriş oldu iple aldım sivilce doldu en son çare lazere aradım 13 seanstir gidiyorumO tüylere yapmasaydınız da olurdu sanki ya. Yani benim çok kalınlaştı diye gittim ben. Diode görür diye biliyorum ben de ama tam bilmiyorum o cihazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?