BIKTIM ARTIK NAPICAM

Valla panpa benim de yuzum cok hassas

Ben de sirasiyla lazer, igneli epilasyon ve IPL denemis biri olarak sana diyorum ki HICBIRI.

lazer -> daha cok kil cikardi. Kil koklerini uyariyor, yuzunuze yaptirmayin
igneli epilasyon ve IPL derimi kizartti, gec onu da sana da iz/tahris yapabilir. Cildi hassasolmayanlar girsin derim.

Ben sadece Philips Lumea'dan memnun kaldim. Bu yukaraki sacmaliklara doktugum para ve zamana aciyorum. Lumea benzeri bir cihaz isini gorecektir parani ve zamanini harcama derim.

Lumeayı nasıl uyguluyorsun Yüzüne canım anlatır mısın

Tüy ne kadar koyu renkse o kadar çabuk biter. Makinenin ismini bilmiyorum eskiden jel sürülerek işlem yapılan makine vardı hala var mı bilmiyorum; en etkili lazer odur.

Diyot lazer galiba bu bahsettiğiniz.

Bilmiyorum. 2006 da başladım lazere o zaman vardı bu alet. Şimdi yok üflemeli lazer, yok ince tüyler için lazer... bir sürü alet çıkardılar. Hepsi geç bitiriyor. Benim kalın ve ince tüylerimi 6 seansta bitirdi. Sadece kollarım uzun sürdü o da doktorun atlaya atlaya yapmasından kaynaklı. 1 hafta sonra dökülme oluyordu atladığı yerler bariz belli oluyordu. Kolda şeftali tüyler kaldı onları görmez diye ince tüyler için olan makineye aldılar, bitmek bilmedi. O tüylere ilk doktorun lazer uyguladığını düşünmüyorum yoksa omlar da biterdi. Neyseki sınırsız paket almıştım sorun etmedim.

Valla panpa Lumea bir cihaz biliyorsun isin atiyor, lazer yani. Evde kendin kullaniyorsun, yuzune ayda bir kez uyguluyorsun yeterli oluyor. Youtube'da videolaraini bulabilirsin, gayet kolay uygulamasi.[/QUOTEuyg
Valla panpa Lumea bir cihaz biliyorsun isin atiyor, lazer yani. Evde kendin kullaniyorsun, yuzune ayda bir kez uyguluyorsun yeterli oluyor. Youtube'da videolaraini bulabilirsin, gayet kolay uygulamasi.
Peki Yüzün e yaparken jilet uyguluyor musun yoksa sadece lazeri mı uyguluyorsun

Ben tüm vücut ve yüze soprano ice ile lazer yaptırdım henüz 10.seans bitmediği halde artık tüyler çıkmıyor.yüzde de çok etkili. Hassas bir cildin olmasına rağmen herhangi bir zararı olmadi cildime. Çok memnun kaldım

İğneli epilasyon yaptırıyorum , ciddi azalma oldu ve çok memnunum..

Her daim güneş koruyucu sürmek gerekiyor , yaz dönemi yaptırmıyorum ve çıkanlardan eskisi kadar kesinlikle rahatsız olmadım

Sadece bir seansta oldu o gün biraz uzun sürmüştü ama hiç dokunmadım kendiliğinden döküldü , şuan herhangi bir iz falan Yok ..

Benim cildim çok hassas derim ince gözeneklerim yok bide iğneli yaptirirsam reaksiyon gösterirse ve cildimde gözenek olursa diye korkuyorum
Bu konuda elbette uzman değilim bilemem ..

Herkes farklı yöntemlerle çözümler bulabiliyor elbette ben “epilasyon”a hayır diyenler için yazdım :)

Umarım bir çıkar Yol bulursunuz çünkü gerçekten huzursuz edici bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…