- 23 Ağustos 2012
- 49.977
- 1
- 232.055
- 798
- Konu Sahibi Yasemingunduz
-
Igneli epilasyon yaptıranlara baktım yüzlerinden büyük büyük gözenekler olmuşÖnce hormon testi yaptırın. Jinekolojiye, dahiliyeye, cildiyeye falan gidin. Daha sonra da iğneli epilasyon yaptırabilirsiniz.
Lumeayı nasıl uyguluyorsun Yüzüne canım anlatır mısınValla panpa benim de yuzum cok hassas
Ben de sirasiyla lazer, igneli epilasyon ve IPL denemis biri olarak sana diyorum ki HICBIRI.
lazer -> daha cok kil cikardi. Kil koklerini uyariyor, yuzunuze yaptirmayin
igneli epilasyon ve IPL derimi kizartti, gec onu da sana da iz/tahris yapabilir. Cildi hassasolmayanlar girsin derim.
Ben sadece Philips Lumea'dan memnun kaldim. Bu yukaraki sacmaliklara doktugum para ve zamana aciyorum. Lumea benzeri bir cihaz isini gorecektir parani ve zamanini harcama derim.
Yooo, ben yaptırıyorum. Hiç de öyle bir şey olmadı. Profesyonel birine gidin.Igneli epilasyon yaptıranlara baktım yüzlerinden büyük büyük gözenekler olmuş
Lumeayı nasıl uyguluyorsun Yüzüne canım anlatır mısın
Arkadaşlar şu son zamanlarda psikoljik olarak çökmüş durumdayım yüzümdeki tüylerle başım dertte yüz derim hassas olduğu için iple alamıyorum yüzüm sivilce doluyor onun haricinde ağda da aynısı oluyor lazer yaptırıyım dedim 13 seantir gidiyorum fakat yüzümdeki tüyler siyah siyah oldu o kadar rahatsız oluyorum ki Yüzün e baktığımda yardımcı olur musunuz baa lütfen
Diyot lazer galiba bu bahsettiğiniz.Tüy ne kadar koyu renkse o kadar çabuk biter. Makinenin ismini bilmiyorum eskiden jel sürülerek işlem yapılan makine vardı hala var mı bilmiyorum; en etkili lazer odur.
Evet jel sürüp yapiyorTüy ne kadar koyu renkse o kadar çabuk biter. Makinenin ismini bilmiyorum eskiden jel sürülerek işlem yapılan makine vardı hala var mı bilmiyorum; en etkili lazer odur.
Peki yüzünüzde kabuklanma oluyor mu yaptırdıktan sonraYooo, ben yaptırıyorum. Hiç de öyle bir şey olmadı. Profesyonel birine gidin.
Diyot lazer galiba bu bahsettiğiniz.
Valla panpa Lumea bir cihaz biliyorsun isin atiyor, lazer yani. Evde kendin kullaniyorsun, yuzune ayda bir kez uyguluyorsun yeterli oluyor. Youtube'da videolaraini bulabilirsin, gayet kolay uygulamasi.[/QUOTEuyg
Peki Yüzün e yaparken jilet uyguluyor musun yoksa sadece lazeri mı uyguluyorsunValla panpa Lumea bir cihaz biliyorsun isin atiyor, lazer yani. Evde kendin kullaniyorsun, yuzune ayda bir kez uyguluyorsun yeterli oluyor. Youtube'da videolaraini bulabilirsin, gayet kolay uygulamasi.
Seans sonrası kabuklanma oluyor mu cildindeİğneli epilasyon yaptırıyorum , ciddi azalma oldu ve çok memnunum..
Her daim güneş koruyucu sürmek gerekiyor , yaz dönemi yaptırmıyorum ve çıkanlardan eskisi kadar kesinlikle rahatsız olmadım
Benim cildim çok hassas derim ince gözeneklerim yok bide iğneli yaptirirsam reaksiyon gösterirse ve cildimde gözenek olursa diye korkuyorumSadece bir seansta oldu o gün biraz uzun sürmüştü ama hiç dokunmadım kendiliğinden döküldü , şuan herhangi bir iz falan Yok ..
Bu konuda elbette uzman değilim bilemem ..Benim cildim çok hassas derim ince gözeneklerim yok bide iğneli yaptirirsam reaksiyon gösterirse ve cildimde gözenek olursa diye korkuyorum
Sir yaptırınca sivilce çıkıyor muHaftada 1 sir yaptryrm aynı dert bendede var malesef
Hayır, olmadı hiç.Peki yüzünüzde kabuklanma oluyor mu yaptırdıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?