BIKTIM ARTIK NAPICAM

Yasemingunduz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
25
1
1
30
Arkadaşlar şu son zamanlarda psikoljik olarak çökmüş durumdayım yüzümdeki tüylerle başım dertte yüz derim hassas olduğu için iple alamıyorum yüzüm sivilce doluyor onun haricinde ağda da aynısı oluyor lazer yaptırıyım dedim 13 seantir gidiyorum fakat yüzümdeki tüyler siyah siyah oldu o kadar rahatsız oluyorum ki Yüzün e baktığımda yardımcı olur musunuz baa lütfen

Ya o dert bende de var cene altı. Taa universite zamani baktirdim hormonlarda bişey cikmadi kadın doğumcu iğneli epilasyon yaptırabilirsin dedi hiçbir halta yaramadı. Güçlendi. Epilasyoncu da hemen hormonlara attı suçu. Yalan valla bitiremeyince gunah keçisi hormonlar olur. 2 yıldır da surekli hormon testi yapan bi insanım bişey olsa orda söylenirdi. Her zaman normal çıkıyor. Lazeri de soruşturdum yüze sakıncalı dediler. Bütün vücudumda o kadar yok, kıl tüy sorunları olan bi kadın değilim ama bıyık ve çene koyu çıkıyor iste. Cımbızla iple idare ediyorum kabullendim çaresiz. Genetik bişey herhalde.

Ya senin çene ve bıyık gene iyisin benim tüm yüzüm malesef çene biyik olsaydı benim de yaptırmazdım lazer falan şuan napacagim bilmiyorum

Ya senin çene ve bıyık gene iyisin benim tüm yüzüm malesef çene biyik olsaydı benim de yaptırmazdım lazer falan şuan napacagim bilmiyorum
İşte ben de korktum fazla epilasyon uygulamamaya çalıştım yoksa gerçekten yayılıyor. Bir dönem de saf gibi kollarımı sararttım ki zaten açık renk tüy gibiydi. Artık kollarım hızla uzuyor. Rengi koyulasmadi ama saç gibi hızlı uzuyor çok çirkin. Sirle aldırıyorum ama hayırlısıyla doğumun olsun emzirme dönemlerim geçsin inş lazeri sorucam bi. Sen de bekarsan dikkat et, doğum olmadan çok önermiyorlar canim

Ben dede aynı dert var .sürekli elimde cımbız.artık siyah batıklar olmaya başladı . Lazer yaptırmayı düşünüyorum bende. Gına geldi artık

Yüz için bende sormuştum lazeri
Sarı tüyler için önce siyahlaştıracak sonra etki edecek demişlerdi

Önce hormonlarınıza baktırın sonra da iğneli epilasyona gidin. Yüz için iğneliden başkası olmaz.Yoksa iyice arttıracaksınız bu şekilde çok arkadaşım var maalesef..

Yüz için bende sormuştum lazeri
Sarı tüyler için önce siyahlaştıracak sonra etki edecek demişlerdi
Benim tüyler kahverengi gibiydi siyah değildi lazer yapmadan önce bi traş işlemi oluyor yeni yeni siyah olmaya başladı kıllar belki bu seansımdan sonraki lazer işlemleri etki eder

Bakarım evlendikten sonra hormonlar değişebilirmiş veya hamilelikten sonra tekrar. Çıkabilirmiş yüzümdeki tüyler

Hemen testlerini yaptır, ve epilasyon işlemlerini büyük şehirde yaptır, tüm işlemlerini.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…