Evet baştan sona 2 defa okudum.
Öncelikle şunu anlamak lazım ki malesef dünyaya gelirken nasıl bir aile içinde olacağımıza kendimiz karar veremiyoruz.Şunuda herkesin bilmesi lazım ki kısıtlı imkanlar içerisinde imkansızı başarmak hatta zoru başarmak gibi bir durumda yok.Evlilik ise tamamen kısmet işi.Sakın içinde bulunduğun durumdan kurtulmak için böle bir girişimde bulunma.Allah sabır versin canım.
Biraz karışık anlatmışsınız.Öncelikle geçmiş olsun, rahatsızlığın kötü bir şey yoktur inşallah. Babalara gelince onlar erkek evlatlarını hep ön planda tutarlar.Malum çoğu öyle. Çıkarcı komşuna gelince salla bir dahakine,tepkini belli et. Canın evde oturmakla sıkılıyor anlaşılan, uğraşlar bul, işe girmeyi dene veya kurs felan iyi gelir bence..
evet sıkıntılarını kimseye anlatma canım burda bizimle paylaş güler yüzlü ol pozitif ol çok mutlu olursun bir gülücük çok kapılar açar insana işte,arkadaşta,aşkta gülen mutlu insanı bulur,sağlık versin allah canım geçmiş olsun,Finallere az kaldı aksatmayasın sakın çalış bişey takma ders çalışmak hele iyi sonuç görmek terapi gibi gelir sana herşey çok iyi olucak öyle düşün iş araştır net var evde madem mutlaka bulursun bi yere gir daha iyisini bulursun,bende paramı babama veririm hep ama oda para konuu yapmaz bana şimdiye kadar yapmadı eğer yapsa bende vermezdim madem öyle iş bulunca sende vermezsin olur biter sıkma canını.
maeves bunu bır arkadsım bana dedı sen onca uzuluyorsun ama dısardan cok mutlu bakımlı gorunuyorsun dedı ben yapamıyorum bunu bıle demıstı bana depresıf olamamayı basarabılıyorum bu bır artı sanırım
evet bende giricem bende çalışıyorum 4.sınıftayım işim iyi değil fazla ama iyiyim mutluyum takmıyorum sende öyle ol iş bul gir daha mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?