Bıktım artık bıktımmm

blckndwht

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
892
603
Bıktım artik yaa Yaşamak valla zor geliyor...Çok alınganım,aşırı hassasım,takıntılıyım,karamsarım ,mutlu olmayı bir türlü başaramıyorum,bi şeye kafayi taktım mı günlerce onu düşünüp uykusuz kalıyorum,zırıl zırıl ağlıyorum kendime olan güvenimide yitirdim... Kindarlikta var galiba...Bu sabah gene asabim bozuldu,saatler ileri alınmış,bende bilmeden eşimi erken uyandirdim,bana salak deyiverdi,nasil zoruma gitti hemde nasil,1 saat özür diledi ama ne fayda içim soğumuyor,bugunde bunu taktim deli olcamm,aranizda psikolog varmi

Bende cok hassastım boyle.En cokta özgüvensizlikten oluyor bunu fark ettim.Reklam gibi olacak ama cidden ise yarıyor passiflora ic bir seyin kalmaz.Bende kesfettigimden beri normalim valla

(((cnm benm ya kıyamam bende aynı durumdayım..bebeğin var mı meşgul olacagn bışeyler

Sanırım biraz değişmenin vakti geldi olumlu ufak şeylerden mutlu olmalısın böyle hayat sürmez kendine zarar bi uğraş bul kendine yoksa çok yıpranırsın

Sanırım biraz değişmenin vakti geldi olumlu ufak şeylerden mutlu olmalısın böyle hayat sürmez kendine zarar bi uğraş bul kendine yoksa çok yıpranırsın
Çalışıyorum,ev hanımı degilim,hafta sonuda ev işi ,yemekle geçiyor,arada kitap okuyorum,film izliyorum,bol bol dua ediyorum ama nafile geceleri oturup agliyorum,aglayacak üzülecek zamani her daim buluyorum

eger surekli olan bi durumsa obsesif kompulsif belirtilerini animsatti bana... bu ara gelisen bi durumsa bahar aylarinca cogu insanda bunun gibi bi cok etkiler gelisebiliyor

Hele bir çocuğunuz olsun bakın bakalım ağlamaya,bunalım takılmaya alıngan olmaya firsatiniz kalıyormu,işin şakası destek almayı deneyin iyi bir doktordan bu sizi rahatlatbilir...

Mutlaka bir ilaç yada bitkisel ürün kullanmadan önce psikologa gidin.. Depresyonda olabilirsin baska bir psikolojik rahatsızlığınızda olabilir.. Belki sadece terapi önerebilir .. Uzman yardımı ile çok kısa bir sürede sağlıklı bir ruh haline kavuşabilirsiniz lütfen daha fazla kendinize eziyet çektirmeyin ve sakın psikologa gitmeden ilaç falan kullanmayın ..

İnan bana biz kadınların yüzde 90ı senin gibi alıngan .narin.ve hassas..tabiki uyandırdığın eşinin sana sabah sabah öyle konuşması hoş olmamış..haddini bildirmelisin..kiminle konuştuğuna dikkat etmeli..bak ne güzel çalışıyormuşsunda demekli güçlüsün aslında..geç aynanın karşına ve kendinle konuş..en çok neler seni üzüyo bi düşün..ve şimdi sadece kendin için güzel bir kahve yap ve rahatla...bana bu yöntem çokk iyi gelir..denemelisin..

konu sahibine bebek yapmasını öneren arkadaşlar? peki bebek iyi gelmezse nolcak sahiden? mutsuz bi kadın mutsuz bi bebek???

arkadaşım, kadınlar malesef ki dönem dönem mutsuz olmaya yer arıyor. ama eğer sende bu sürekli hale gelmişse bi psikologa gitmelisin. burdan kimse sana yardımcı olamaz yeteri kadar.

eger surekli olan bi durumsa obsesif kompulsif belirtilerini animsatti bana... bu ara gelisen bi durumsa bahar aylarinca cogu insanda bunun gibi bi cok etkiler gelisebiliyor

Bi ara psikiyatriye gittim. Devlet hastaneleri dolup taşıyor, o yüzden özel hastaneye gittim.Valla doğru dürüst dinlemeden, adam yazdı ilacı, bi kaç psikiyatriste daha gittim, onlarda aynı Yarım yamalak dinliyor, ardından ilaçları yazıveriyor, saçma sapan iş...Sonra o ilaçları bir yıl kullandım, adet dönemleri gecikti, miğde ağrıları başladı, bi dozajı yükseltti, bi düşürdü ama ne fayda, baktım beni iyi edecekleri yok,fiziksel sorunlarda baş gösteriyor, daha fazla devam etmedim...Yine kendinin doktoru kendinsin dedimPsikoloğa gitsem mi diye düşündüm, onlar terapi uyguluyormuş, o da çok pahalı yaw, seans ücretleri abartılı

Yaa aslında eşim beni kırıp , incittiğinde, bende ona karşı kırıcı olamıyorum...Sessizliğe gömülüyorum, istiyorum ki yanlışını anlasın, özür dilesin,gönlümü alana kadar uğraşssın...Ama nerde??? tam bir odun, kütük, sen çok alıngansın diyip geçiyor....bende ona kibar olmayacam artık, o an ağzıma geleni sayacam, çirkef olacan bu devirde

offfffffffff biz bayanlar neden Böyleyiz yaa..
yaabende ilk evlendigimizde boyleydim zamanla salak lafı bile hafif kalıyor. .. Ağır laflar kullanmasinda salak lafına bile razi kalıyorsun... eşine küfür eden erkekler var bu kadar alingan olma... eşim bana salak dese sensin derim geçer gider bunun için günler ce aglamam... biraz abartılı geldi durumunuz bana. .. piskolojiniz çok bozulmuş. .. kaç yıllık evlisiniz? ?

Çalışıyorum,ev hanımı degilim,hafta sonuda ev işi ,yemekle geçiyor,arada kitap okuyorum,film izliyorum,bol bol dua ediyorum ama nafile geceleri oturup agliyorum,aglayacak üzülecek zamani her daim buluyorum

bende de oluyor bu ağlama durumu...
ama ayda bir oluyor. .. adetim geleceği zaman bi duygusallik çöküyor. .
Bu bitek bende oluyor saniyordum araştırdım ve cok kişide olduğunu duydum hormonlarsdanmış ... seninki hergün ağlama kriziyse normal değil bu durum... canın sıkıldım ı kendini bişeyler le oyalaa. ..

Yıl olmadı daha7 ayı geçti. Dün ilk ağır sözünü duymuş oldum,"benim için sevgiden önce saygı gelir" dedim.Konuşmadım bütün gün, hiç tadım tuzum yok, özür dilese de ne yazar, o lafı kulaklarımda çınlıyor, kalbim kırıldı bi kere, zor toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…