Bıktım artik yaaYaşamak valla zor geliyor...Çok alınganım,aşırı hassasım,takıntılıyım,karamsarım ,mutlu olmayı bir türlü başaramıyorum,bi şeye kafayi taktım mı günlerce onu düşünüp uykusuz kalıyorum,zırıl zırıl ağlıyorum kendime olan güvenimide yitirdim... Kindarlikta var galiba...Bu sabah gene asabim bozuldu,saatler ileri alınmış,bende bilmeden eşimi erken uyandirdim,bana salak deyiverdi,nasil zoruma gitti hemde nasil,1 saat özür diledi ama ne fayda içim soğumuyor,bugunde bunu taktim deli olcamm,aranizda psikolog varmi
Yokkk,asla da istemiyorum,benim gibi yaşama sevinci olmayan,yaşamayi bile beceremeyen biri anne olmayi hakketmiyor zaten(((cnm benm ya kıyamam bende aynı durumdayım..bebeğin var mı meşgul olacagn bışeyler
Uyku yapiyor bendeBende cok hassastım boyle.En cokta özgüvensizlikten oluyor bunu fark ettim.Reklam gibi olacak ama cidden ise yarıyor passiflora ic bir seyin kalmaz.Bende kesfettigimden beri normalim valla
Çalışıyorum,ev hanımı degilim,hafta sonuda ev işi ,yemekle geçiyor,arada kitap okuyorum,film izliyorum,bol bol dua ediyorum ama nafile geceleri oturup agliyorum,aglayacak üzülecek zamani her daim buluyorumSanırım biraz değişmenin vakti geldi olumlu ufak şeylerden mutlu olmalısın böyle hayat sürmez kendine zarar bi uğraş bul kendine yoksa çok yıpranırsın
cnm öle düşünme..bebek yap hayatın değişecek..Yokkk,asla da istemiyorum,benim gibi yaşama sevinci olmayan,yaşamayi bile beceremeyen biri anne olmayi hakketmiyor zaten
Bu ilac tamamiyla bitkisel degilmi bitkiselse dr bnada verdi oyle bi ilac ama kullanmadim.Uyku yapiyor bendebi ara denedim
eger surekli olan bi durumsa obsesif kompulsif belirtilerini animsatti bana... bu ara gelisen bi durumsa bahar aylarinca cogu insanda bunun gibi bi cok etkiler gelisebiliyor
Mutlaka bir ilaç yada bitkisel ürün kullanmadan önce psikologa gidin.. Depresyonda olabilirsin baska bir psikolojik rahatsızlığınızda olabilir.. Belki sadece terapi önerebilir .. Uzman yardımı ile çok kısa bir sürede sağlıklı bir ruh haline kavuşabilirsiniz lütfen daha fazla kendinize eziyet çektirmeyin ve sakın psikologa gitmeden ilaç falan kullanmayın ..
İnan bana biz kadınların yüzde 90ı senin gibi alıngan .narin.ve hassas..tabiki uyandırdığın eşinin sana sabah sabah öyle konuşması hoş olmamış..haddini bildirmelisin..kiminle konuştuğuna dikkat etmeli..bak ne güzel çalışıyormuşsunda demekli güçlüsün aslında..geç aynanın karşına ve kendinle konuş..en çok neler seni üzüyo bi düşün..ve şimdi sadece kendin için güzel bir kahve yap ve rahatla...bana bu yöntem çokk iyi gelir..denemelisin..
Bıktım artik yaaYaşamak valla zor geliyor...Çok alınganım,aşırı hassasım,takıntılıyım,karamsarım ,mutlu olmayı bir türlü başaramıyorum,bi şeye kafayi taktım mı günlerce onu düşünüp uykusuz kalıyorum,zırıl zırıl ağlıyorum kendime olan güvenimide yitirdim... Kindarlikta var galiba...Bu sabah gene asabim bozuldu,saatler ileri alınmış,bende bilmeden eşimi erken uyandirdim,bana salak deyiverdi,nasil zoruma gitti hemde nasil,1 saat özür diledi ama ne fayda içim soğumuyor,bugunde bunu taktim deli olcamm,aranizda psikolog varmi
Çalışıyorum,ev hanımı degilim,hafta sonuda ev işi ,yemekle geçiyor,arada kitap okuyorum,film izliyorum,bol bol dua ediyorum ama nafile geceleri oturup agliyorum,aglayacak üzülecek zamani her daim buluyorum
Yıl olmadı dahaofffffffffff biz bayanlar neden Böyleyiz yaa..
yaabende ilk evlendigimizde boyleydim zamanla salak lafı bile hafif kalıyor. .. Ağır laflar kullanmasinda salak lafına bile razi kalıyorsun... eşine küfür eden erkekler var bu kadar alingan olma... eşim bana salak dese sensin derim geçer gider bunun için günler ce aglamam... biraz abartılı geldi durumunuz bana. .. piskolojiniz çok bozulmuş. .. kaç yıllık evlisiniz? ?