Bıktım artık bıktımmm

Yıl olmadı daha:KK61::cry:7 ayı geçti. Dün ilk ağır sözünü duymuş oldum,"benim için sevgiden önce saygı gelir" dedim.Konuşmadım bütün gün, hiç tadım tuzum yok, özür dilese de ne yazar, o lafı kulaklarımda çınlıyor, kalbim kırıldı bi kere, zor toparlarım

lütfen takma bu kadar o anda söylemiştir ağzından çıkmış salak kelimesi. ..
ben ne insanlar duydum hergün ağır küfür ler yiyen haline şükür et sensin salak de gitsin düşünüp kendini mahfetme. .. Eşin şimdi unutmustur bile o söylediğini. ..
evlilik zor bi kurum şimdiden bu kadar takarsan kendini çok yipratirsin. .. insan ne kelimeleri yutmak zorunda kalıyor. .. iyi günü oluyor kötü günü oluyor. .. daha yenisin zamanla alisacaksin. ..

offfffffffff biz bayanlar neden Böyleyiz yaa..
yaabende ilk evlendigimizde boyleydim zamanla salak lafı bile hafif kalıyor. .. Ağır laflar kullanmasinda salak lafına bile razi kalıyorsun... eşine küfür eden erkekler var bu kadar alingan olma... eşim bana salak dese sensin derim geçer gider bunun için günler ce aglamam... biraz abartılı geldi durumunuz bana. .. piskolojiniz çok bozulmuş. .. kaç yıllık evlisiniz? ?
her evlilik için geçerli değildir tabi söylediklerinize katılmıyorum. zamanla salak lafını basit görmedim görmemde.tabii günlerce ağlamam ama saygı çok çok önemli

eşinizi seviyormusunuz? çocuk yok işiniz var. sizi bunaltan şey evliliğiniz olabilir mi? insan bi sürü hobiyle uğraşmak ister boşyere neden oturup ağlasın ki?

lütfen takma bu kadar o anda söylemiştir ağzından çıkmış salak kelimesi. ..
ben ne insanlar duydum hergün ağır küfür ler yiyen haline şükür et sensin salak de gitsin düşünüp kendini mahfetme. .. Eşin şimdi unutmustur bile o söylediğini. ..
evlilik zor bi kurum şimdiden bu kadar takarsan kendini çok yipratirsin. .. insan ne kelimeleri yutmak zorunda kalıyor. .. iyi günü oluyor kötü günü oluyor. .. daha yenisin zamanla alisacaksin. ..
O salak deyince ben de sensin salak diyemem, diyemedim, yakıştıramadım kendime, o da uyku sersemliğiyle söyledim falan dedi ama kırıldım işte, takılı kaldım o lafta

her evlilik için geçerli değildir tabi söylediklerinize katılmıyorum. zamanla salak lafını basit görmedim görmemde.tabii günlerce ağlamam ama saygı çok çok önemli
Kesinlikle saygı çook önemli, bende bundan ötürü bu lafı sineye çekemiyorumo_O eşimle hiç konuşasım, barışasım yok...Eşimi seviyorum ama biraz sivri dilli, bir de evlenmeden önce daha ilgiliydi, daha çok üstüme düşerdi, onun ilgisi , alakası çok hoşuma giderdi.Artık o günlerdeki gibi değiliz,ben hep öyle kalalım istiyordum, hep aynı heyecan olsun ama olmuyor işte, evlilik gerçekten başkaymış

cnm öle düşünme..bebek yap hayatın değişecek..
arkadaşın psikolojisi şu an iyi değil.
bebek önerisini kendinden emin, mutlu ve ruhen hazır insanlara yapmak daha iyi olmaz mı sevgili sweet?
mutsuz bir kadın değişen hormonlarla daha kötü duruma düşebilir. sonrasında lohusa depresyonu falan filan...

Kesinlikle saygı çook önemli, bende bundan ötürü bu lafı sineye çekemiyorumo_O eşimle hiç konuşasım, barışasım yok...Eşimi seviyorum ama biraz sivri dilli, bir de evlenmeden önce daha ilgiliydi, daha çok üstüme düşerdi, onun ilgisi , alakası çok hoşuma giderdi.Artık o günlerdeki gibi değiliz,ben hep öyle kalalım istiyordum, hep aynı heyecan olsun ama olmuyor işte, evlilik gerçekten başkaymış

nesi başka evliliğin?
sevdiğiniz insanla kavuşmuşsunuz? daha mutlu olmanız gerekmez mi?
belki biraz daha rutine bağlanıyor.
eşiniz söylediği söz için özür dilemiş.
evet ben de olsam çok kırılırım. ama özür dileyip tekrarı olmazsa da üstünde durmam. uyku sersemi, sarhoş ve sinirliyken söylenen şeyleri çok ciddiye almamak lazım.
tribinizi atın, eşiniz dediği şeyden pişman olsun sonrasında özürünü kabul edin.

evliliğinizde başka problem var mı?

Yokkk,asla da istemiyorum,benim gibi yaşama sevinci olmayan,yaşamayi bile beceremeyen biri anne olmayi hakketmiyor zaten
Bu konuda size katılmıyorum bende cocugum olmadan önce sizin gibi karamsar mutsuz biriydim ama bebeğim olduktan sonra hersey değişti dünya onun etrafında dönüyor sanki o yüzden de kimseyi hiçbişeyi eskisi kadar çok takmiyorum hatta zamanında ne kadar saçma sapan şeylere kafa takmisim diyorum

Bu konuda size katılmıyorum bende cocugum olmadan önce sizin gibi karamsar mutsuz biriydim ama bebeğim olduktan sonra hersey değişti dünya onun etrafında dönüyor sanki o yüzden de kimseyi hiçbişeyi eskisi kadar çok takmiyorum hatta zamanında ne kadar saçma sapan şeylere kafa takmisim diyorum
Sizin gibi , çocuk olduktan sonra olumlu yönde değişeceğimi bilsem, o çocuğa yetebileceğime inansam hiç durmam doğururum bi tane inanın

X