How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bikinimi çamaşır makinesinde yıkadım rengi gitti

brs2526

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
301
458
18
Normalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?

Normalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
Ablacım naylon şeyi 90 derecede yıkarsan haşlanır doğal olarak eriyip yok olmadığına dua et 😅 hakkın rahmetine kavuşmuştur zaten ilk giymede lastik kalmaz

Lastikleri duruyorsa bi sey olmaz ki renk renk bikiniler var onlardanmis gibi giyersiniz.

90 derece de ne yıkıyorsunuz ben asil onu merak ettim

Makine de yıkanması bile uygun değilken siz 90 derecede yıkamışşiniz.Normal kıyafetin bile o derecede yüzü gözü yamulur.Geçmis olsun,yeni bikini bakın kendinize🙂.

Lastikleri duruyorsa bi sey olmaz ki renk renk bikiniler var onlardanmis gibi giyersiniz.

90 derece de ne yıkıyorsunuz ben asil onu merak ettim
Lastiği duruyor esnekliği falan kaybolmamış sadece rengi gitmiş
Ya benim başka bir kıyafetime bir kimyasal dökülmüştü aslında temel odağım onun geçmesiydi aklım karışmış bikinimi de atmışım içine o dalgınlıkla

Maalesef yok. Geçmiş olsun. Çok sinir bozucu olmuştur cidden

Bikini atacaksan makinaya ancak otuz derecede 600 devir sıktırmada ve onbeş dakikalık programda atmalısın. Ben öyle yapıyorum. Olan olmuş düZelmez. Bir dahakine dikkat et

Lastiği duruyor esnekliği falan kaybolmamış sadece rengi gitmiş
Ya benim başka bir kıyafetime bir kimyasal dökülmüştü aslında temel odağım onun geçmesiydi aklım karışmış bikinimi de atmışım içine o dalgınlıkla
Saglamsa giyin bence ve ureticisini tebrik edin, 90 dereceden saglam cikan bir bikini olarak tarihe gecti cunku 😂

Bikinimi hep makinaya atarım ama makinada 90 derece var mı onu bile bilmiyorum. Ondan bir tık üstü cehennem, hiç gerek var mı 90 dereceye?
Yazık valla...
Eğer sadece rengi gitti kendi saglamsa kot rengi toz boyalar var, çok da ucuz. iki tur kaynatın onda, çok güzel rengini alıyor. Yıllar önce bir şeyimin rengini o toz boyalarla değiştirmiştim. YouTube'a falan yazarsanız çıkar bir sürü video

Back