- 6 Nisan 2022
- 301
- 458
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım naylon şeyi 90 derecede yıkarsan haşlanır doğal olarak eriyip yok olmadığına dua et hakkın rahmetine kavuşmuştur zaten ilk giymede lastik kalmazNormalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
Lastikleri duruyorsa bi sey olmaz ki renk renk bikiniler var onlardanmis gibi giyersiniz.Normalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
Makine de yıkanması bile uygun değilken siz 90 derecede yıkamışşiniz.Normal kıyafetin bile o derecede yüzü gözü yamulur.Geçmis olsun,yeni bikini bakın kendinize.Normalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
Lastiği duruyor esnekliği falan kaybolmamış sadece rengi gitmişLastikleri duruyorsa bi sey olmaz ki renk renk bikiniler var onlardanmis gibi giyersiniz.
90 derece de ne yıkıyorsunuz ben asil onu merak ettim
Makinanın 90 derece ayarını kullandığımı hiç hatırlamıyorum sanırım. Ne yıkanır ki kaynar suda?Evet 90 derecede ne yıkıyorsunuz cidden?
Maalesef yok. Geçmiş olsun. Çok sinir bozucu olmuştur ciddenNormalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
Saglamsa giyin bence ve ureticisini tebrik edin, 90 dereceden saglam cikan bir bikini olarak tarihe gecti cunkuLastiği duruyor esnekliği falan kaybolmamış sadece rengi gitmiş
Ya benim başka bir kıyafetime bir kimyasal dökülmüştü aslında temel odağım onun geçmesiydi aklım karışmış bikinimi de atmışım içine o dalgınlıkla
İstediği renkte bir tişörtle 90 dereceye atarsa bence iyi bir sonuç elde edebilirtekrar 90 derecelik suda kaynatın belki eski rengine döner ve ya başka renk alır bslamdlsçdıs
aynen zekisiniz valla dbsksmapmlİstediği renkte bir tişörtle 90 dereceye atarsa bence iyi bir sonuç elde edebilir