Bikini/Genital Bölge

sadece uykusuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
116
43
34
merhaba kızlar
bikini bölgem kusursuz olmuyor napıcağımı bilmiyorum bir de şey kenar kısımları mı diyeyim bilemiyorum o kısımlardaki tüyleri almaya çekiniyorum yayılıp çoğalmasın diye
lazer epilasyon düşünüyorum ama şu an imkanım yok imkanım olursa da kendimi tamı tamına ikna edemedim siz ne düşünüyorsunuz?

Kaç yaşındasınız yani vücut tuylenmeniz yeni başlamış diye düşünüyorum o yüzden o şekilde cevap vericem.
Öncelikle genital temizlik kesinlikle çok çok çok önemlidir . Nerdeyse 15 yıldır genital temizligimi kendim yapıyorum hiç sorun yaşamadım son yıllarda lazere gittim baya zayıflattı tüyleri ama şuan hamileyim o yüzden devam edemiyorum. İster ağda kullanın ister permatik isterseniz erkeklerin vücut tüylerini almak için yapılmış aletler var kökünden almıyor onlardan kullanın ama asla epilator kullanmayın aşırı batık sivilcelenme vs yapar. Lazere başlamak içinde uzmanlar 18 diyor daha doğrusu vücut hormonları düzene girince başlamanız. Mesela benim uzanan bile 23 yaşında tamamlandı o yüzden daha geç başladım lazere . Eğer tuylenmeniz yeni başladıysa lazere başlamanız doğru olmaz

Şu kadınların genital bölgelerini, tüyleri yolunmuş tavuk görünümüne getirmek adına bu kadar uğraşmaları. Bir bana mı estetik gelmiyor. Hijyen açısından belli aralıklarla almak tabiki de önemli fakat pürüzsüz görünsün, bir tel tüy bile olmasın demek sanki yapımıza ters be.

Ben lazere başlayalı 4 seans oldu, benim için rahatlık oldu açıkçası batık vs olmuyor temiz duruyor. Üst taraf tamamen temiz duruyor diğer seans a kadar, fakat alt kısımlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ben de hiçbir şekilde etki etmedi olduğu gibi çıkıyorlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…