- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var
yok bazı salonlarda çalışan erkeklerde oluyor ondan öyle demiştir bence =))
buarada gerçekten memnunsan gitmek isterim yaa
Kızlar ben bayadır ağdayla filan uğraşmayı bıraktım jiletle alıyorum ama artık epilasyon aleti almayı düşünüyorum,ağdayla alırken acıyı filan geçtim de sanki etim kopacak gibi hissediyorum korkuyorum sonuçta ağda deriye de yapışıyor :18: makinada böyle bir şey olur mu? bir de çok fazla acıtır mı? :18:
Kızlar ben bayadır ağdayla filan uğraşmayı bıraktım jiletle alıyorum ama artık epilasyon aleti almayı düşünüyorum,ağdayla alırken acıyı filan geçtim de sanki etim kopacak gibi hissediyorum korkuyorum sonuçta ağda deriye de yapışıyor :18: makinada böyle bir şey olur mu? bir de çok fazla acıtır mı? :18:
ben yıllardır makinayla alıyordum. sir ağdayla alınca az çıkar söylentileri üzerine son bikaç seferdir ağdayla alıyorum. inanki makinanın yanında ağda hiç acıtmıyor bana göre. makinede her tüyün acısını tek tek hissediyorsun, yarıda bırakasın geliyor acıdan. ama ağdada bikerede çekip kurtuluyorsun, sadece o anda bir yanma hissi oluyor o kadar. makineyle kendime yıllardır işkence etmişim diyorum şuan:)
ben soğuk ağda bantlarıyla alıyorum çok rahat oluyor, bir defa makineyle deneyeyim dedim düğmesine bastım dönmeye başlayınca yaklaştıramadım bile kapattım hemen
makina kesinlikle çok daha çok canını acıtıyor.çünkü ordaki tüyler jiletten dolayı çok kalınlaşıyor almasıda güçleşiyor.ben senelerdir hiç ağdayla alamaıştım .ama şu son 5 keredir ağdayla alıyorum.bimde satılan ağda bantları işimi çok iyi görüyor.hem canımda çok az yanıyor hemde tüyleri tamamen alıyor.bence herkese öneririm.fakat çok fazla ısıtmamak gerekiyor yoksa tüyleri tamamen çekmiyor :80:
makina kesinlikle çok daha çok canını acıtıyor.çünkü ordaki tüyler jiletten dolayı çok kalınlaşıyor almasıda güçleşiyor.ben senelerdir hiç ağdayla alamaıştım .ama şu son 5 keredir ağdayla alıyorum.bimde satılan ağda bantları işimi çok iyi görüyor.hem canımda çok az yanıyor hemde tüyleri tamamen alıyor.bence herkese öneririm.fakat çok fazla ısıtmamak gerekiyor yoksa tüyleri tamamen çekmiyor :80:
valla canım ben alabiliyosam herkes alıyodur :) inan 7- 8 sene olmuştur hayatımda hiç ağda sürmemiştim orama .bi kaç kez denemiştim çekiyodum ama tüyler hiç gelmiyodu ağda oraya yapışıp kalıyodu o derece yani :) ama en sonunda alıcam dedim ne olursa olsun sabredicem ve yaptm.3e bölüyorum ağda bantlarını yavaş yavaş yapıştrıp çektm sık kendini alıcam diye şartla alıyosun ozmn :) canın çok yandıgı sıkıldıgn zamanda bırak diğer gün devam et 2 gün sürmüştü ilk alışım sonradan acımıyo zten 1 günde alıyosun diğer alışlarında. o çok hassas olan üst bölgeyide alamazsan eğer cımbızla al orasını sadece acımıyo uyuşuyo çnkü bi süreden sonra. birde şunu yapabilirsin ağda bandından parmaklarına değdir ağdayı , tüyleri öyle çek o da hiç acıtmıyoemilyy bisey sorabilirmiyim ya nasil aliyorsun ben bikin bölgemin üst kismini gayet rahat bisekilde aliorum bimin agdabantlariyla ama alt kisim olmuyor almiyor nedense.bi önerin varmi pudra felanda denedim yinede almadi.
Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum.Eczanelerde satılıyor.Eline takıp,temizliğini yapıyorsun;hiç bir yerde batmıyor.
cnm bazen kuaför yada ben kendim ağdayla aliyorum niye utaniyorsun kiBende kuaföre gidipte aldıramayan kişiler arasındayım utanıyorum ya en kısa zamanda buna bi çözüm bulmam gerekiyo evdede berecemiyorum
Bende kuaföre gidipte aldıramayan kişiler arasındayım utanıyorum ya en kısa zamanda buna bi çözüm bulmam gerekiyo evdede berecemiyorum
bende çok utanıyodum canım ama kendimde alamıyodum kardeşim götürdü beni bigün zorla kadın benim çok rahatsız olduğumu anlayınca havluyla örtüp el yordamıyla aldı 1 - 2 derken alıştım valla çokda rahat oluyo ben kendime bir düzen tutturdum hastalığım bittiği zmn gidiyorum hep çünkü bir dahaki ay hastalığım bittiğinde anca alınacak kadar oluyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?