Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

şok marketn yanındamı hemenn canımm??

/bu arada bikini bolgesine ilk kez agda yapacaklara bence cam sakizi ile yapin sesu yu kullanamadim. ve minik minik koparin agdadan buyuk yaparsaniz cok acir o yuzden devamini zor getirirsiniz. ve ayda bir agdayla alirsaniz o kadar azalacakki inanamayacksiniz.

çamsakızyla denicem canmm sğll inşallah güzl olr ya ilk defa denicm korkuyorm:S:S

çamsakızyla denicem canmm sğll inşallah güzl olr ya ilk defa denicm korkuyorm:S:S

canm çamasakızı ik defa yapacaksan zor olur onun için gadaya git utanıyorum dersen
sesuyu kullandaha kolay çamsakızı seni uğraştıtır

kizlar malum bölgeyi nasil agdayla falan aliyosunuz anlamiyorum ki ben...soncta killar dis dudaklarda da cikiyor...oraya agda yapip cektikce dis dudaklar sallanmaz mi yaa hassas bölge sonucta....bide kanar falan yirtarim biseyleri diye korkuyorum hep jilet vurdum inanilmaz sertlesti killar

agdayi sicak kabin icinde iyice erit. daha sonra mermer gibi bir zemine kasikla koy. yaklasik 5 dk bekle. erken alirsan kaldiramazsin elin yapis yapis olur isin icinden cikamazsin. sonra elinde uzatip uzatip katla. rengi iyice acilsin. minik kopar agdadan. kalanini bacagina yapistir. agda yaptigin ortam serin olsun erimesin. bikini bolgesinin en ust kismindan basla. alt kisimlara gelene kadar uyussun. temizlendikce azimlenceksin ve yapacagina inaniyorum. yaninda kuru bir camasir ve islak mendil bulundurki kalkmak zorunda kalma. elin yapis yapis olcak buyuk ihtimalle. birseyler soracak olursan elimden geldigince anlatmaya calisirim.

canım mermer gibi bi zemine kaşıkla koy derken nereye koycamm kutusunun içinden elimle alsam direk olmazmı ?? bide üst kısımları eldivenle aldm altları alamıyorm cok acıyo diye:S:S ağdayla alıcmdaa bişy olrr gerdiremem fln diye korkuyormm:S:S

sıktım dişimi iki kere ağdayla aldım şimdi dr eldiveniyle bile alabiliyorum. o kadar korkulcak birşey yokmuş bunca zaman boşa beklemişim alamam diyee

ayy buna çok güldüm :)
hiç bir şey olmuyor ben kendim alıyorum popoya kadar tabi alırken iyiki esnek yapıdayım diyorum :)
eğer almayı düşünüyorsan kuaförde aldır kendin alma derim.

Son düzenleme:

yok canim elle alinirmi. kasikla icnden iki kasik al mutfak tezgahina falan dok. 5 yada 7 dk bekle. kenarindan kaldirarak al. elinde uzatip uzatip katla rengi altin sarisi olcak. sonra once yazdiklarim gibi uygula. ilk alislarda biraz disini sikcaksin cunki yillardir kokleri kalinlasmistir. 2 alistan sonra incelirler. birde yapamayacagini dusunuyorsan guzellik salonuna gt. en fazla 5 dk surer. cok ta acimaz. ilk zamanlar orda aldirirsin sonra inceldigi icin kendin halledersin. (bu arada alacagin zaman tuylerin ne cok uzun ne de cok kisa olmali unutma)

ben de bugüne kadar 2-3 kere ağdayla almıştım ama insan uğraşmaya üşeniyor biraz
ama geçenlerde niyet ettim ve oturdum sir ağdayla almaya başladım
bu hani hazır şekilde elinde ısıtıp sürdüğünüz ağdalardan işte
onu almaz olaydım çok kötüymüş bir dahaki sefer normal ağdayla alıcam orası kesin
neyse yinede yarısından fazlasını aldım ve şu anda çok rahatım 10 gün olacak nerdeyse ve hala tek bir tüy bile yok
bundan sonra hep ağdayla alıcam tabi lazere geçene kadar

ayy buna çok güldüm :)
hiç bir şey olmuyor ben kendim alıyorum popoya kadar tabi alırken iyiki esnek yapıdayım diyorum :)
eğer almayı düşünüyorsan kuaförde aldır kendin alma derim.

ay korkuyorm ağda yapmaya yaa eldivelnle denedm onlada al al btmiyo acıtıyo oda:

ben eldivenle alıyorum yaptıkça alışıo insan hiç acımıo valla uğraştırıcıda değil

ya eldivenkle duştan snra üst tarafları aldm ama altalara dğru acıyoo baya napıcm:S

ilk alışta çok acıo evet ama buna bi dayan kanasada dayan çek al ikinci zaman alışında daha az acıyacak 3.yü artık düşünemiyorum ne kadar rahat olur ben 2 defa aldım daha yeni inanki o altları nasıl alıcam die düşünürken almışım bitmiş bile 3 ye hazırlanıom şimdi 3 hafta falan geçti anca çıkıo...ama ilk almada acıo çünkü orası alışık değil zamanla alışıo dediğim gibi üst taraflar hiç acımıo hele

ay korkuyorm ağda yapmaya yaa eldivelnle denedm onlada al al btmiyo acıtıyo oda:

yakın olsaydın hallederdik ama uzaksın sanırım bana ::97:
eğer imkanın varsa bence kuaföre aldır derim korkma utanma.
ben ilk aldırdığımı anlatsam gülersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…