Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

benbirkelebegim

in love :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
298
Yer
İstanbul
merhabalar kızlar :54:

dün forumda istenmeyen tüylerle ilgili konuları okuyordum. artık gerçekten çözüm bulmalıyım diye düşündüm. bikini bölgeme ağda veya epilasyon yapamıyorum.
canım biraz kıymetlidir ve tenim çok hassas :17: size hiçbir maliyeti olmayan bir yöntem sunuyorum: eldiven.
evet çok tereddüt ettim çünkü şimdiye kadar hep jiletle hallettim. tüyler ve kökleri artık gelebilceği en kalın haline gelmiştir diye düşünüyorum.
ve tahmin edebileceğiniz üzere çok sık...
neyse dün cesaretimi topladım veeeeeee :52:

başladım :51: bir tutam çektim ve tahmin ettiğim kadar acımadı gerçekten o korku psikolojikmiş. şöyle ki, ağdanın yapış yapış olması ve epilasyonun yolarak koparması... insan sesinden bile psikolojik olarak acı çekiyor :) ama eldivende böyle bir durum yok. ben çok korktuğum için bölüm bölüm alıyorum. :1: yani kendime diyorum ki bugün şuraya kadar bitir, sonra da şuraya kadar bitir. vee kızlar üst kısmı bitti sadece altları kaldı :ssz: ben bile inanamadım kendime :54: denemekten zarar çıkmaz kızlar eğer benim gibi ağda yapamayan, kuaföre gitmekten korkan kişiler varsa denesinler derim ben :42:

ben agda yapıyorum bır bucuk senedır oncesı jılettı
ama bana eldıven desen asla asla yapamam kendı kendımı tavuk gıbı yolamam:36: cok korkunc gelıyor
agdada bı cekımde yarısı gıdıyor cok daha kolay

bende cesaret edemiyordum ama bütün cesaretimi topladım acırsa acısın dedim :53: biri mesaj atmış yeni olduğum için mesaj yazamıyorum burdan cevaplayım:
beyaz içi pudralı eldiveni takıp bir tutam tutuyorsunuz ve çekiyorsunuz. çok tutmayın ben az tutuyorum ve bölüm bölüm ilerliyorum 2 günde üst kısmı bitirdim :1: koltukaltım için denemiştim çok önceden baya acımıştı orayı nasıl olsa hallediyorum epilasyon makinesiyle halledemediğim bikini bölgemdi ve ona da çözüm buldummmm. ben ağdayı yapamıyorum ayarlayamıyorum yani elime yapışıyor deriden kaldıramıyorum falan filan beceremiyorum o yüzden bu yöntemi denedim :17:

bende sımdı aldırdım amelıyat eldıvenını. kısa tuylerıde rahatlıkla alabiliyomusun ya ben tereddut edıyorumda dennycem ınsallah

ben sir ağda yapıyorum ulaşamadığı yerleri eldivenle alıyorum iyi oluyor .ama sir ağda çok temiz yapıyor bide yumuşak oluyor tüyler çıkınca .epilasyon aleti sıkıştırmıştı bir kez çok fena korkmuştum ya ne kötü birşey

seninle ayni durumdayim yaa... agda yapamiyorum canim cokkkk aciyo ve yillardir bikini bolgemi ve koltuk altimi jiletliyorum

suan killar sert ve kalin ve ben biktim artik bu killardan.. bi kere bu eldivenleri denedim ama bir tutam aldiktan sonra vaz gectim yapamadim acidigi icin degil ama tavuk gibi yollanmasi migdemi kaldirdi ya:26::26:
ama cesaretimi toplamak istiyorum ve bu killardan kurtulmak istiyorum....

bu arada altini nasil aliyorsun yaa ben alsam sadece ustunu alabilirim:26::26:

ya ama lazerde dusunuyorumda emin degilim

o eldivenleri bende denedim öyle acisi falan yok ama sabir isi hakikaten:6:.. hele bide senelerdir jiletten sonra eldivene gecen biri icin..
eldiven kullananlar o bölge icin kac saatte bitiriyolar acaba merak ettim:26:

o eldivenleri bende denedim öyle acisi falan yok ama sabir isi hakikaten:6:.. hele bide senelerdir jiletten sonra eldivene gecen biri icin..

bu konuda haklısın :1: valla ben bölge bölge aldığım için mesela alta doğru 2 parmak genişliğinde olan yeri alıyorum 20 dk falan sürüyor. (benim çok sıktı tüylerim ama azalır diye ümit ediyorum) üst kısmı böylelikle 2 günde 1 saatte falan bitirdim birden hepsini almadım yani... kendi belirlediğim bölgeyi alıp günlük işlerime devam ediyorum. altları daha hiç ellemedim zaten ben ilk defa buraya kadar jiletsiz aldım :26: bu kadarı bile mutlu etti :9:

seninle ayni durumdayim yaa... agda yapamiyorum canim cokkkk aciyo ve yillardir bikini bolgemi ve koltuk altimi jiletliyorum

suan killar sert ve kalin ve ben biktim artik bu killardan.. bi kere bu eldivenleri denedim ama bir tutam aldiktan sonra vaz gectim yapamadim acidigi icin degil ama tavuk gibi yollanmasi migdemi kaldirdi ya:26::26:
ama cesaretimi toplamak istiyorum ve bu killardan kurtulmak istiyorum....

bu arada altini nasil aliyorsun yaa ben alsam sadece ustunu alabilirim:26::26:

ya ama lazerde dusunuyorumda emin degilim

canım sen de benim gibi yap. bölge bölge al. birden hepsini almaya çalışma :50: aldığın bölge sana kar kalır. hem bak acıdığı için değilmiş zaten çok fazla acımıyor dayanamayacak kadar değil. ben dün biraz aldım, bugün de biraz aldım ve üst bitti birazdan alta geçicem bakarsın hepsi biter size yazarım haberleriii :1:

aynı durumdan bende muzdaribim ya :(

jiletten artık bıktım agdaya da cesaretim yok nasıl alıyorsun eldivenle ya sertleşmiştr yani önceden jilat kullanıosun acımıyor mu :(

bu konuda haklısın :1: valla ben bölge bölge aldığım için mesela alta doğru 2 parmak genişliğinde olan yeri alıyorum 20 dk falan sürüyor. (benim çok sıktı tüylerim ama azalır diye ümit ediyorum) üst kısmı böylelikle 2 günde 1 saatte falan bitirdim birden hepsini almadım yani... kendi belirlediğim bölgeyi alıp günlük işlerime devam ediyorum. altları daha hiç ellemedim zaten ben ilk defa buraya kadar jiletsiz aldım :26: bu kadarı bile mutlu etti :9:

anliyorum senii :16: bi ara emla kremini kullandim o gercekten ise yariyodu ama nereye kadar onlada :50: zaten pahali bisi... kuaföre gitme imkanim olsa giderim orda hemen hallediyomuslar :26: agdanın acısınada katlarnırım yeterki guzel alsın ama ben mı beceremıyorum yoksa agdamı ıyı dgl anlamadım :44: ne kadar sıkıntılı bişey yaa :47:

aynı durumdan bende muzdaribim ya :(

jiletten artık bıktım agdaya da cesaretim yok nasıl alıyorsun eldivenle ya sertleşmiştr yani önceden jilat kullanıosun acımıyor mu :(

hemde nasıl serttt kökü afedersiniz ama toplu iğnenin topu gibiydi nerdeyse o derece. bir çekişte 4 5 tane geliyordu canım aslında çok acımıyor jilet jilet nereye kadar... kuaför desen gitmeye utanıyorum en azından biraz azalsın kökleri incelsin öyle giderim diye düşünüyorum tabi gerek kalırsa :) bi de bitkisel kremim var onunla birlikte denicem tüy inceltici onu bacaklarımda kullanıyordum cidden azaldı 1 yılda falan hepsi yok oluyormuş tabi düzenli kullanmak gerek ben düzenli kullanmadım ona rağmen bacağımın arkasında tüy yok denecek kadar az. onu bikini bölgemde denicem düzenli olarak pahalı değil 15 lira bişeydi :42:

hemde nasıl serttt kökü afedersiniz ama toplu iğnenin topu gibiydi nerdeyse o derece. bir çekişte 4 5 tane geliyordu canım aslında çok acımıyor jilet jilet nereye kadar... kuaför desen gitmeye utanıyorum en azından biraz azalsın kökleri incelsin öyle giderim diye düşünüyorum tabi gerek kalırsa :) bi de bitkisel kremim var onunla birlikte denicem tüy inceltici onu bacaklarımda kullanıyordum cidden azaldı 1 yılda falan hepsi yok oluyormuş tabi düzenli kullanmak gerek ben düzenli kullanmadım ona rağmen bacağımın arkasında tüy yok denecek kadar az. onu bikini bölgemde denicem düzenli olarak pahalı değil 15 lira bişeydi :42:
kremın markası neydı acaba:44:

ben birkaç aydır eldivenle alıyorum, epilatörün yanında acısı çok çok az bu yöntemin. en son pazar günü aldım, 45 dk sürdü, 10 dakikada epilatörle kalan minikleri ve çok aşağıda göremediklerimi aldım, ayda bir defa 55 dakika çok değil bence, belki elimi çabuk tutsam daha kısa zamanda hallederim.

ben birkaç aydır eldivenle alıyorum, epilatörün yanında acısı çok çok az bu yöntemin. en son pazar günü aldım, 45 dk sürdü, 10 dakikada epilatörle kalan minikleri ve çok aşağıda göremediklerimi aldım, ayda bir defa 55 dakika çok değil bence, belki elimi çabuk tutsam daha kısa zamanda hallederim.

evet haklisin 55 dk cok degil ama ben biraz sabirsizim galiba :27: dün aldim üst kismindan bi sira yarim saat sürdü.. pes edip biraktim..

peki madem epilatörun acisina dayanabiliyosun onunla almiyosun heryeri:26:

eldivenle nasıl alınıyor ?

eldiveni elimize geçirip sonra ağdayı sürüp çekiyor muyuz ? yardımcı olursanız sevinirim..bende jiletle almaktan bıktım artık.

özellikle de bu yaz aylarında,tam deniz havası zamanı.bikini giydiğim için jilet artık bi işe yaramıyor .hemen çıkıyorlar

Back