• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesinde lazer mi daha çok acı verir ağda mı?

Ben eskiden ağdaya gidiyordum. Şuan lazer yaptırıyorum. 6.seansım bitti lakin tabi ki tüyler tamamen bitmedi, ama azaldı. Ağdada hiç azalmıyordu ve çok çabuk çıkıyordu. En son lazer seansım 1 ay önceydi, şu an bikini bölgemde hiç tüy yok. 40 gün sonra biraz çıkmaya başlıyor. 2 ay sonra ise tekrar seansa giriyorum. Sorunun cevabına gelirsek; ağdada çektiğim acıyı çekmiyorum lazerde. Hem daha kısa sürede hem de çok fazla acı hissetmenden bitiyor işim. Ben memnunum.

bende lazer yaptırdım çok rahat ettim doğrusu.

arkadaşlar lazerin hiçbir zararı yok bence. sonuçta yumurtalıklara kadar gitmiyor ışınlar. ama cihaz çok önemli. alexandritte kalıcı çözümün olduğu ve en yaygın cihaz. ıpl de elektronik ağda görevi görüyor. ben alexandritte yaptırıyorum. ağdaya göre ciddi bir rahatlık. kesinlikle tavsiye ediyorum. tabi emla krem de kullanılınca çok çok rahat oluyor. gittiğiniz yeri çok iyi araştırın derim. ağda hem acıtıyor hem karartıyor. yanlış uygulandığında yayılma bile yapıyor. batıklar felan derken iyice soğutuyor. lazer rahatlıktır derim :)

Back