- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
Lazer yaptırmayı düşünen arkadaşlar lütfen geri durun..bu haberi duyalı bikaçgün oldu..Ankaradayım hacettepe hastanesinde tanıdığım var ve çok yakın bir arkadaşı tüm vücut bikini bölgesi dahil lazer yaptırmış çokta genç yaşı.Lazerden aldığı radyasyon bütün yumurtalarını öldürmüş çalışmaz hale gelmiş ve çocuk sahibi olman imkansız demişler..
Yaptırmaya başladığında değil ama seneler sonra bu tip belirtiler çıkıyormuş..Lazere başlamak isteyenler lütfen iyice araştırıp başlayın.
4 yıldır çam sakızı kullanıyorum.ama onu da kullanabilmek için tüylerin biraz uzaması gerekiyor.arada epilatörle almaya çalışıyorum ama çektiğim acı tarif edilemez.epilatör benim için çok zor oluyo.valla lazerin zararı yok diye emin olsam hiç durmam.arkadaşım yaptırıyor ama çok acıdığını da söylüyor
canım çamsakızı acıtıyor mu tüyler ne kadar uzun olmalı
Epilasyon mak daha cok acitir bence yaagda daha iyi diye dusunuyorum ben ayda bir aldirip sonra cikan ufak tefeleri kendim agdayla alabiliyorum da genel olarak acili
canım tabii ki acı oluyor ama tek çekişle birden çok tüyü aldığı için hem daha az acılı oluyor hem de kısa sürüyor.gittikçe alışıyorsun zaten.ben çok memnunum.arkadaşım tüylerini hep ağda ile aldığı için çok beklemesine gerek kalmıyor.az çıkınca alıyormuş ağda.ama maalesef benim bir jilet geçmişim var o nedenle tüyler 4 yıl geçmesine rağmen hala biraz sert.sert oluncada eğer tüyler çok kısaysa hepsini almayabiliyor.aslında bakınca anlaşılır.biraz ele gelmesi gerek tüylerin.1 ayda bir alıyorum ben.tabii evlendikten sonra daha kısa tutmaya çalışıyorum arayı.mesela çok uzamayınca ağda hepsini almıyor.kalanları bebe yağı sürüp epilatörle alıyorum.ağda uyuşturduğu için de acı hissetmiyorum
Bébé yagini nicin? Suruyorsun yumusamasi icinmi tuylerin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?