• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesinde lazer mi daha çok acı verir ağda mı?

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
arkadaşlar ben 1 yıldır bikini bölgeme ağdaya gidiyorum . çok az bi azalma oldu diyebilirim. her gidişimde özellikle üst bölgesinde acı çekiyorum. her gittiğimde tıraşa yeniden döneceğim diyorum sonra vazgeçiyorum. sorum şu lazer mi daha az acılı yoksa ağda mı? bir de acısız olması bakımından hangi makinayı önerirsiniz? artık dayanamıyorum hiç azalmıyor çünkü :(

Ben 7 yil oldu epilasyon makinesiyle yapmaya baslayali
Ancak yuzde 20 kadar azalma oldu makineyle alali hic tras dusunmedim
zor ama 1 ay rahatsin sakin ha devam et . Lazer hic yaptirmadim bilmiyorum.:26:

4 yıldır çam sakızı kullanıyorum.ama onu da kullanabilmek için tüylerin biraz uzaması gerekiyor.arada epilatörle almaya çalışıyorum ama çektiğim acı tarif edilemez.epilatör benim için çok zor oluyo.valla lazerin zararı yok diye emin olsam hiç durmam.arkadaşım yaptırıyor ama çok acıdığını da söylüyor

Lazer yaptırmayı düşünen arkadaşlar lütfen geri durun..bu haberi duyalı bikaçgün oldu..Ankaradayım hacettepe hastanesinde tanıdığım var ve çok yakın bir arkadaşı tüm vücut bikini bölgesi dahil lazer yaptırmış çokta genç yaşı.Lazerden aldığı radyasyon bütün yumurtalarını öldürmüş çalışmaz hale gelmiş ve çocuk sahibi olman imkansız demişler..
Yaptırmaya başladığında değil ama seneler sonra bu tip belirtiler çıkıyormuş..Lazere başlamak isteyenler lütfen iyice araştırıp başlayın.

Lazer yaptırmayı düşünen arkadaşlar lütfen geri durun..bu haberi duyalı bikaçgün oldu..Ankaradayım hacettepe hastanesinde tanıdığım var ve çok yakın bir arkadaşı tüm vücut bikini bölgesi dahil lazer yaptırmış çokta genç yaşı.Lazerden aldığı radyasyon bütün yumurtalarını öldürmüş çalışmaz hale gelmiş ve çocuk sahibi olman imkansız demişler..
Yaptırmaya başladığında değil ama seneler sonra bu tip belirtiler çıkıyormuş..Lazere başlamak isteyenler lütfen iyice araştırıp başlayın.

Aman Allah ımm işte benm de korktuğum tam da bu. offffffff offff

Benimde tam lazere başlamayı düşündüğüm anda aldım bu haberi..üstelik bebek için tedavide görüyorum.
Acılı zahmetli filan ama ağdaya devam arkadaşlar.

4 yıldır çam sakızı kullanıyorum.ama onu da kullanabilmek için tüylerin biraz uzaması gerekiyor.arada epilatörle almaya çalışıyorum ama çektiğim acı tarif edilemez.epilatör benim için çok zor oluyo.valla lazerin zararı yok diye emin olsam hiç durmam.arkadaşım yaptırıyor ama çok acıdığını da söylüyor

canım çamsakızı acıtıyor mu tüyler ne kadar uzun olmalı

Ben eskiden ağdaya gidiyordum. Şuan lazer yaptırıyorum. 6.seansım bitti lakin tabi ki tüyler tamamen bitmedi, ama azaldı. Ağdada hiç azalmıyordu ve çok çabuk çıkıyordu. En son lazer seansım 1 ay önceydi, şu an bikini bölgemde hiç tüy yok. 40 gün sonra biraz çıkmaya başlıyor. 2 ay sonra ise tekrar seansa giriyorum. Sorunun cevabına gelirsek; ağdada çektiğim acıyı çekmiyorum lazerde. Hem daha kısa sürede hem de çok fazla acı hissetmenden bitiyor işim. Ben memnunum.

Epilasyon mak daha cok acitir bence ya :( agda daha iyi diye dusunuyorum ben ayda bir aldirip sonra cikan ufak tefeleri kendim agdayla alabiliyorum da genel olarak acili

canım çamsakızı acıtıyor mu tüyler ne kadar uzun olmalı

canım tabii ki acı oluyor ama tek çekişle birden çok tüyü aldığı için hem daha az acılı oluyor hem de kısa sürüyor.gittikçe alışıyorsun zaten.ben çok memnunum.arkadaşım tüylerini hep ağda ile aldığı için çok beklemesine gerek kalmıyor.az çıkınca alıyormuş ağda.ama maalesef benim bir jilet geçmişim var o nedenle tüyler 4 yıl geçmesine rağmen hala biraz sert.sert oluncada eğer tüyler çok kısaysa hepsini almayabiliyor.aslında bakınca anlaşılır.biraz ele gelmesi gerek tüylerin.1 ayda bir alıyorum ben.tabii evlendikten sonra daha kısa tutmaya çalışıyorum arayı.mesela çok uzamayınca ağda hepsini almıyor.kalanları bebe yağı sürüp epilatörle alıyorum.ağda uyuşturduğu için de acı hissetmiyorum

canım tabii ki acı oluyor ama tek çekişle birden çok tüyü aldığı için hem daha az acılı oluyor hem de kısa sürüyor.gittikçe alışıyorsun zaten.ben çok memnunum.arkadaşım tüylerini hep ağda ile aldığı için çok beklemesine gerek kalmıyor.az çıkınca alıyormuş ağda.ama maalesef benim bir jilet geçmişim var o nedenle tüyler 4 yıl geçmesine rağmen hala biraz sert.sert oluncada eğer tüyler çok kısaysa hepsini almayabiliyor.aslında bakınca anlaşılır.biraz ele gelmesi gerek tüylerin.1 ayda bir alıyorum ben.tabii evlendikten sonra daha kısa tutmaya çalışıyorum arayı.mesela çok uzamayınca ağda hepsini almıyor.kalanları bebe yağı sürüp epilatörle alıyorum.ağda uyuşturduğu için de acı hissetmiyorum

Bébé yagini nicin? Suruyorsun yumusamasi icinmi tuylerin.?:1:

ben lazer yaptiriyorum sogutucu varsa cok az hissediyorsunuz ve zaten on on bes dk bisey suruyor ki benim su iki uc dk. tertemiz deger bence. eger epilator varsa yapmadan once bebe pudrasi surun nemlendikce tekrr surup ole alin makinayla agri vok ouuordu.

kızlar sakın bikini bölgesine lazer yaptırmayın kesinlikle kısırlık yapıyor. annemin bir arkadaşı bu sebepten dolayı çocuk sahibi olamadığını söylemişti. 2 yıldır uğraşıyorlar ama olmuyor.

Back